• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Wat er ook anders loopt tijdens de bouw van hun huis, de nieuwe keuken blijft een positieve factor. "Een keuken kopen bij Pelma Keukens in Goes is echt een feestje," vertellen Denise en Michel Remijnse uit Heikenszand. 

Juist vorige week is er nog een front vervangen waar een kras op zat. 

"Ik hoef maar te bellen en ze plannen een afspraak in. Ook extra dingen waren geen enkel probleem, zoals toen het kookeiland nog even van z'n plek moest.

'Nee hoor, mevrouw, dat is gewoon onze service,' zeiden ze. Dat het nog bestáát in deze tijd," vertelt Denise.  

Sfeer foto van keuken genomen vanuit linkse hoek

Plezier van het begin tot eind

"Op aanraden van vrienden kwamen wij bij Pelma Keukens. We keken ook nog naar een andere keukenzaak, maar ons gevoel was beter bij Pelma Keukens."

"En vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Een vriendelijke gastvrouw, een gebakje bij de koffie, de klik met de verkoopadviseur, het meedenken, de enorme keus, het was echt helemaal top. Na afloop ontvingen we een flesje wijn."

"Het zijn kleine dingen maar alles bij elkaar maakt het keuken kopen tot zo'n plezierige ervaring. We zijn echt vol lof. Het is helemaal compleet bij Pelma Keukens."

Foto in de keuken, tussen keuken en kookeiland
Inductie kookplaat met daarachter hoge zwarte kasten met een oven
We wilden een Hotel Chique keuken, dat is goed gelukt.
Sfeer foto hotel chique met kookeiland genomen door glazen deur 2

Hotel Chique keuken

Denise en Michel denken goed na over hun wensen voor de nieuwe keuken. Dat hij zwart moet worden staat vast. Stijl Hotel Chique.

Een kookeiland zouden ze ook graag willen, maar het is lastig beslissen vanaf een tekening.

"De verkoper adviseerde ons echt helemaal top hierover."

"Hij zorgde ervoor dat we genoeg loopruimte om het eiland overbleef. Dat er genoeg ruimte is voor de stoelen aan de bar en dat er een mooie symmetrie is. Al die dingen, daar lette hij op."

Sfeerfoto van kookeiland met witte stoffen barstoelen
Eethoek met zwarte hotel chique keuken met kookeiland op de achtergrond

In het oog springend

"Bij Pelma Keukens ontvingen we ook goed advies over de koof rondom de kasten."

"Aanvankelijk wilden we plafondhoge kasten. Maar de adviseur zei, dat omdat de kasten donker zijn, ze erg op je af zouden komen. Hij dacht dat het best massief zou worden."

"De adviseur gaf aan dat we een witte kloof konden laten maken rondom de kasten. Wit contrasteert heel fris, juist ook omdat we vrij veel zwart hebben in de afwerking van onze woning, ook de taatsdeuren zijn zwart."

"We zijn nu blij met deze optie. De keukenkasten springen er mooi uit en bovendien komt er ook geen stof boven de kasten. De reacties die we op onze keuken krijgen zijn overweldigend."

"We wilden een hotel Chique keuken, dat is goed gelukt zo. De kraan is brons met een zwarte spoelbak. Het idee is dat de gootsteen verdwijnt in het aanrecht, zodat de kraan alle aandacht krijgt."

"Deze kraan is zo'n mooi chique onderdeel van de keuken. Je ziet het brons ook weer terug in het marmerlook werkblad. Prachtig in combinatie met de zwarte greeploze fronten."

Copper heet waterkraan met zwarte spoelbak
Marmer-look keukenblad. Keukenblad loopt over in muur met dezelfde look

Doorlopend werkblad

Het werkblad vindt Denise zo mooi dat ze het tegen de wand van de koffienis laat doorlopen. De keuken is helemaal af zo. Het is echt een leefkeuken geworden waar man en kinderen ook gezellig aan de bar kunnen zitten. 

"We kunnen de keuken afsluiten. Als er vrienden of familie komen, dan gaan ze lekker aan de bar of de ronde tafel zitten. Dan hebben we het zo ontzettend gezellig met elkaar."

"De montage is prima verlopen. Er kwamen nette mensen die zich keurig voorstelden. Ze legden alles uit en ze lieten alles netjes achter."

Mevrouw Remijnse met kind. Kind zit op tafel en mevrouw leest boek voor
Mevrouw Remijnse met kind. Kind zit op tafel en mevrouw leest boek voor

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
DENISE EN MICHEL REMIJNSE UIT HEINKENSZAND

Terug naar overzicht