Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Een praktische keuken is voor David en Iris uit Amsterdam een keuken met veel, heel veel opbergruimte. Die opbergruimte zit ‘m vooral in de grote kastenwand. Deze prachtige zwart wit keuken kopen ze bij Keur Keukens in Haarlem.

Daar gaat wel een tijd van oriëntatie aan vooraf. “Anderhalf jaar vanaf het opdoen van keukeninspiratie tot en met de plaatsing,” lacht David.

Diverse keukenzaken gaan David en Iris langs, maar tot een aankoop komen ze nog niet. Vertrouwen ontbreekt of de keukenspecialisten voldoen niet aan de eisen die het Amsterdamse stel stelt.

Een van die eisen is bijvoorbeeld dat er een mooie koof om de kastwand getimmerd moet worden. Keur Keukens ontzorgt klanten volledig. Dus ook met aftimmerwerk.

 

Moderne hoekkeuken Amsterdam, zwart en wit

Goed geregeld

Daarnaast zoeken ze een fijne keuken die lekker werkt. Van goede kwaliteit en van een fijn bedrijf. David is graag bereid daar iets meer voor te betalen.

Je kunt gaan voor de goedkoopste keukenaanbieder, maar je wilt gewoon weten dat er ook een gedegen service-afdeling achter zit.

“Onze ervaring is dat nu ook. Het mankementje dat we hadden werd direct verholpen. Wat ik erg plezierig aan Keur Keukens vind is dat ze je waarderen als klant en dat ze alle tijd aan je besteden.”

Klant is koning

David en Iris zijn naar hun zeggen wel vier of vijf keer in de Haarlemse keukenzaak geweest.

De flexibiliteit van Keur Keukens spreekt hen aan.

Dat alle opties open blijven tot ongeveer drie maanden voor levering vinden ze een geruststelling.

 

We vonden het sportief dat we er zelf niet om hoefden te vragen.

 

Keur Keukens is gewend om met alles mee te denken, ook wanneer het prijzen van keukens betreft. Wanneer de keuken net compleet uitgetekend is, start een actie met Quookers. Dit brengt de verkoper onder de aandacht van hun Amsterdamse klanten.

“We vonden het sportief dat we er zelf niet om hoefden te vragen.”

Advies vertaalt zich in beter ontwerp

De keuken waar ze uiteindelijk hun handtekening onder zetten is het resultaat van wensen van David en Iris die samenkomen met keuken ideeën en adviezen van Keur Keukens.

Ze wilden een chique keuken, geïnspireerd door de keukenontwerpen van SieMatic (zie de kastenwand met apparatuur en de opstelling van deze strakke greeploze keuken). Daar moet ook een inductiekookplaat in komen met werkbladafzuiging.

David en Iris wisten van te voren ook dat ze een hoekopstelling wilden. Of in de kleuren zwart-wit of wit-zwart. Ze kiezen voor een zwart keukenblok met een matwitte kastenwand als decor.

Moderne hoekkeuken Amsterdam, witte kastenwand
Moderne hoekkeuken Amsterdam, greeploos zwart

Tot in detail

“De exacte invulling van een keuken, daar heb je advies bij nodig. Als je nu naar het plaatje kijkt, dan zie je een beeld van een keuken. Maar we wisten niet wat er achter al die deurtjes zou moeten gebeuren.”

Stap voor stap helpt Keur Keukens om de juiste keuzes te maken. De verkoper adviseert over het werkblad, de greeplijsten, een mooie hoekkast met uitzwenkbare plateaus “waar we heel blij mee zijn” en de inhoud van de andere kasten.

 

Moderne hoekkeuken Amsterdam, zwarte Quooker en spoelbak

De kastenwand huisvest alle kookbenodigdheden, een extragrote koelkast, een grote vriezer, een oven, een stoomoven en een koffiemachine die verrukkelijke koffie maakt van verse bonen. Ze zoeken er een bijpassend marmerlook aanrechtblad bij, ook wit met zwart.

Op advies laten ze de greeploze deur van de koelkast voorzien van een tip on systeem met elektrische motor. Hierdoor opent de deur geruisloos en zonder krachtsinspanning. Extra comfortabel dus.

Meedenken

“De montage en de service van Keur Keukens vinden we geweldig. Twee fijne monteurs kwamen en we konden merken dat ze plezier hadden in hun werk.

En, echt ongelooflijk goed meegedacht, we kregen een noodkeuken omdat de keuken nog niet geleverd kon worden. Zonder extra kosten. Dat was echt geweldig.”

Blij

“Met deze keuken zijn we erg blij. Het plaatje klopt helemaal. We kunnen en durven er gerust vrienden en familie in te ontvangen. Het is een stijlvol geheel geworden.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

 

Moderne hoekkeuken Amsterdam, zwarte brede lade
Moderne hoekkeuken Amsterdam, apparatuur in kastenwand
Moderne hoekkeuken Amsterdam, witte kastenwand
Dit artikel is geschreven door
David en Iris uit Amsterdam
Terug naar overzicht