“Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een heel mooie keuken. En die vonden we bij Keur Keukens in Haarlem! Hun prijzen zijn goed, over de kwaliteit hadden we geen twijfels en ze hebben ons compleet ontzorgd met de levering van onze keuken. Toen we ook een badkamer moesten bestellen, dachten we, we blijven bij dit bedrijf. Ze zijn goed.” En zo reden Selina en haar vriend Mark de Boer door naar de andere vestiging: Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Hier slaagden ze voor een fraaie badkamer.

“Voordat we bij Keur Keukens terecht kwamen, waren we nog bij een andere keukenspecialist geweest. Hier werden we totaal niet serieus genomen. Na anderhalf uur stonden we weer buiten met een handgetekend schetsje, en de opmerking dat als we serieus een keuken wilden gaan aanschaffen, dat we dan maar moesten terugkomen om de details in te vullen. Daar sta je dan met een vrije middag en een oppas aan huis voor ons zoontje. Ronduit teleurstellend. Even googelen bracht uitkomst: we gingen naar Keur Keukens, zij hebben op internet veel positieve reviews.”

Keuken Diemen in hoekopstelling

Verademing

“Dat bleek een verademing. Wat werden we hier goed geholpen! De mensen hebben er verstand van zaken. Ze kennen hun programma’s. Ze denken mee, kortom, ze helpen je gewoon netjes. Vier uur hebben we er aan tafel gezeten om van alles uit te zoeken, en toen gingen we naar huis met een mooie 3D-tekening en een helder kostenoverzicht.”

Keuken Diemen met praktische lades

Super service

“Over de plaatsing van de keuken zijn we ook erg te spreken. Dat ging snel, in twee dagen was onze nieuwe keuken een feit. Er mankeerde maar 1 ding aan: een krasje op de kookplaat. Omdat we al getekend hadden voor goede plaatsing, was ik bang dat ons dat geld zou gaan kosten. Maar een monteur van Arma die met de badkamer bezig was, zag de kras ook. Hij maakte een foto en stuurde deze naar de service-afdeling. Binnen twee weken kwam er iemand om voor ons een nieuw bovenblad te regelen. We zouden zowel Arma als Keur aan iedereen aanraden.”

“Ook onze ervaring bij Arma voor een nieuwe badkamer en twee separate toiletten is goed”

Badkamer Diemen in houtkleurige tinten

Enorm flexibel

“In ons nieuwe huis moest ook een badkamer komen. Bij Keur verkopen ze geen badkamers, dus zijn we naar Arma Keukens en Sanitair (ook onderdeel van DB KeukenGroep) gereden voor de badkamer. Hier zaten we ook uren om van alles uit te zoeken. Onze badkamer zou in het midden van onze etage komen. Niet heel ideaal, maar volgens de aannemer kostte het veel geld om dit te veranderen dus toen we bij Arma Keukens en Sanitair zaten was dit ook ons uitgangspunt. Een opstelling met een recht bad voor ons zoontje, een badkamermeubel met een dubbele wasbak, een inloopdouche en een toilet werden voor ons ingetekend. Maar wat bleek later, het was toch mogelijk om de locatie van de badkamer te veranderen voor een prijs die we er graag voor over hadden. Het probleem was, dat we al voor de badkamer hadden getekend  bij Arma. Wij er weer naar toe, maar ze deden er niet moeilijk over! Ze begonnen gewoon weer van voren af aan met tekenen. Dat hebben we echt reuze gewaardeerd.” “Arma heeft zich later ook heel flexibel getoond. Tijdens de planning hebben we nog tot twee keer toe de leverdatum van de nieuwe badkamer moeten wijzigen omdat de opleverdatum van ons huis ook elke keer veranderde. Het is Arma gelukt en onze badkamer is er op tijd ingekomen.”

Praktisch inzicht

“Wat we erg fijn vonden, is dat de monteurs tijdens de plaatsing met je overleggen. Over een mozaïek randje, over de kleur van een richel in de badkamer. Heel fijn was dat, want zo konden we toch nog het een en ander aanpassen wat in de praktijk beter zou werken. Nu is het schitterend geworden. Zo’n mooie badkamer, prachtig!” 

Badkamer Diemen met aparte douche gelegenheid
Badkamer Diemen met mooi meubelkast
Badkamer Diemen met toilet

Praktisch inzicht

“Wat we erg fijn vonden, is dat de monteurs tijdens de plaatsing met je overleggen. Over een mozaïek randje, over de kleur van een richel in de badkamer. Heel fijn was dat, want zo konden we toch nog het een en ander aanpassen wat in de praktijk beter zou werken. Nu is het schitterend geworden. Zo’n mooie badkamer, prachtig!” 

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens of Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.