Een advertentie van Arma Keukens en Sanitair voor een Geberit AquaClean toiletbril trok de aandacht van de heer en mevrouw Gutknecht in Epe. Ze hadden nog niet eerder van Arma gehoord, maar deze advertentie trok hun aandacht. Dat leek hen wel wat en dus werd contact opgenomen met het bedrijf.

Helaas bleek deze bijzondere Geberit toiletbril niet te passen op de bestaande toiletpot. Het hele toilet dan maar vervangen? Maar dan gaan de radertjes bij de vrouw des huizes volop draaien.... Hoewel de bestaande badkamer nog jaren mee kan, vindt zij deze wel gedateerd en zou ze na vijfentwintig jaar eigenlijk wel een geheel nieuwe badkamer willen. En dan graag ook een douchebak die makkelijker schoon te houden is.

En dus volgt er een warm pleidooi naar haar echtgenoot, die zich nog niet direct gewonnen geeft. Wat nog goed functioneert, hoeft toch niet vervangen te worden... Maar wie nu het resultaat ziet, weet dat hij zich heeft laten overtuigen. "Je moet ook niet te snel toegeven anders gaat het te gemakkelijk" aldus de heer Gutknecht, die zo zijn ,nederlaag' graag toegeeft, want ook hij is helemaal tevreden met de nieuwe badkamer.

“De niet passende Geberit AquaClean toiletbril werd uiteindelijk dus een geheel nieuwe badkamer. En dat ziet er fantastisch uit!”

Bekijk groter
Badkamer Epe

Mevrouw Gutknecht: ,,We hadden wel hier en daar eens rondgekeken, maar we kregen direct een goed gevoel bij Arma en hebben niet eens een tweede offerte aangevraagd. We gingen puur op ons gevoel af. In de zaak werden we prima geholpen. De verkoper maakte samen met ons de tekeningen en we konden op het 3D scherm mooi zien hoe het zou worden en hadden ook de kleur tegels uitgezocht. Dus werd de bestelling geplaatst. Echter, toen we met vakantie in Ierland geen bed & breakfast konden vinden maar in een hotel moesten overnachtten, zagen we precies dezelfde tegels (bestaat toeval?) en ontdekten we dat we deze toch eigenlijk wat saai vonden. En dus bij thuiskomst eerst maar naar Arma met de vraag of we de uitgezochte tegels nog konden vervangen. Gelukkig was dat nog te regelen en geen enkel probleem.

“De monteurs die de badkamer hebben geplaatst, waren fantastisch en we zijn erg tevreden met het resultaat.”

In november is de nieuwe badkamer geplaatst en dat is prima verlopen. Wel liep de plaatsing van de schuine douchewand wat vertraging op, maar dat was niet aan Arma te wijten. De monteurs die hier hebben gewerkt, waren fantastisch. Alles werd keurig afgeplakt; er waren duidelijke instructies om geen overlast te veroorzaken. Wij waren erg tevreden met hen (en zij met ons). We vinden dit erg belangrijk, want je hebt ze toch ruim twee weken in je huis aan het werk. De verkoper in de zaak kan dan wel een heel goede zijn, maar je moet altijd nog afwachten hoe de monteurs zijn. Deze jongens hebben een goede indruk achtergelaten en bezorgen met hun werk het bedrijf een positief imago.

We zijn bijzonder blij dat we de badkamer hebben vervangen, want hoe eerder je dit doet hoe langer je er nog van kunt genieten. Van ons verdient Arma Keukens en Sanitair een grote pluim.

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair , of andere klantervaringen bekijken.