Menu

Keukenapparatuur

In een mooie kwaliteitskeuken hoort uitstekende keukenapparatuur. Daarom zijn onze keukens standaard voorzien van de allerbeste merken keukenapparatuur. Of dat nu afzuigkappen, fornuizen, keukenkranen, vaatwassers of wijnkasten zijn.

In onze collectie vindt u brede keus aan merken van keukenapparatuur die u jarenlang van dienst zal zijn. Samen bekijken we in een persoonlijk gesprek waar uw behoeftes, wensen en budget liggen. Zo kunnen we u van een passend advies voorzien ten aanzien van keukenapparatuur die bij u past. Voor elke stijl en elk budget!

Maak vrijblijvende afspraak
Modern keukenapparatuur van A-merken als NEFF, ATAG, Miele, Pelgrim en Novy.

Keukenapparatuur - van alle merken thuis

Ons assortiment keukenapparatuur is bijna onbeperkt. Atag, Pelgrim, Etna, NEFF, Miele, Novy en nog vele andere gerenommeerde merken. De keuze in keukenapparatuur is reuze, dus staan wij voor u klaar met een persoonlijk advies. Samen maken wij uw keuken compleet.

We spelen met onze keukenapparatuur natuurlijk in op alle nieuwste trends, want hiermee wordt koken nog veel leuker, smakelijker, makkelijker, en uw keuken stijlvoller!

Combi oven magnetron

Nieuwe ontwikkelingen in keukenapparatuur

Door slimme technologische toepassingen slagen fabrikanten er in om hun keukenapparatuur steeds beter te maken. De nieuwste generatie kookplaten bijvoorbeeld heeft beduidend krachtigere branders dan kookplaten van het vorige decennium.

U zult merken dat met een moderne kookplaat uw maaltijd sneller gaar is. En u zult zien dat er veel meer keus is in kookplaten, dat ze makkelijker schoon te houden zijn en dat ze veiliger in het gebruik zijn geworden.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur - dat zit gegarandeerd goed

Ongeacht van welk merk u uw keukenapparatuur kiest, wij staan in voor de kwaliteit van onze producten, dus ook de keukenapparatuur. U hoeft zich nooit zorgen te maken over garanties of rechten. Wij zijn altijd uw aanspreekpunt voor uw keukenapparatuur.

Keukenapparatuur

Stoomoven

Compleet nieuwe keukenapparatuur heeft het licht gezien, zoals de stoomoven, waarmee u gezonder en smakelijker groenten, vis en vlees kunt serveren. Deze nieuwe keukenapparatuur werkt niet alleen met warmte, maar ook met stoom.

Uw gerecht gaart dus zonder dat het essentiele vitamines en mineralen via het water verliest, en behoudt z'n malsheid want het droogt niet uit. Kip wordt niet droog en taai. Groentes worden met deze keukenapparatuur niet slap en nat maar blijven knapperig.

Oven Neff

Trends in keukenapparatuur

  • Snel en makkelijk koffie serveren met een koffiemachine? De koffiemachines kunnen prachtig weggewerkt worden in uw keuken, en u kunt er precies de koffie van uw smaak mee zetten!
  • Wanneer je snel heet water wilt, hoef je niet meer op de magnetron of waterkoker te wachten, want we hebben een serie kokend waterkranen. Met een kokend waterkraan tapt u binnen no-time kokend heet water uit de kraan. Deze moderne kranen kunnen ook in bestaande keukens worden ingebouwd. Wilt u geen nieuwe keuken, maar wel meer gemak? Ook keukenrenovaties hebben we inmiddels voor vele klanten mogen verzorgen!
  • Voor minimalistische, design keukens waar over elke lijn is nagedacht vind u bij ons downdrafts, in het aanrecht verzinkbare afzuigkappen die naadloos opgaan in uw keukenontwerp. U hebt geen afzuigkap meer waar u tegenaan kijkt, geen onderbreking van het lijnenspel in uw keuken. Bovendien kunt u de zo ontstane ruimte weer benutten voor een kast.
  • Daarnaast is alle keukenapparatuur in de loop der jaren energiezuiniger geworden. En dat moet ook wel, want de energierekening keert maandelijks terug. De meeste keukenapparaten beschikken over een label dat de energiezuinigheid van het apparaat aangeeft. Moderne koelkasten hebben bijvoorbeeld al het label A+++. Dit is de hoogste klasse energiezuinigheid die je kunt hebben (voorlopig).
  • Met vernieuwde modellen komen fabrikanten steeds verder tegemoet aan veranderende eisen van de consument. Zo wordt keukenapparatuur door middel van touchscreens eenvoudiger te bedienen en met uitgebreidere functionaliteit kunnen hobbykoks zich nog meer uitleven!

Meer keukenapparatuur om mee te koken

Enthousiaste hobbykoks kunnen bij ons hun keuken uitbreiden met topklasse grillplaten. Een grillplaat is een geweldige aanwinst voor bij uw kookplaat voor het grillen van vlees, vis en groenten. Deze keukenapparatuur wordt ook wel Teppan Yaki genoemd en staat bekend als een gezonde en vetvrije manier van het klaarmaken van voedsel.

Ook is het mogelijk om een frituurpan te laten inbouwen in uw aanrecht. Wanneer u regelmatig frituurt, dan is dit reuze makkelijk. 

Teppan Yakis Grillplaat

IJsblokjesmachine

IJsblokjes zijn handig om een fles wijn te koelen of een glas sap koud te serveren. Niet elke keuken beschikt over een handige manier om zelf ijsblokjes te maken. Maar als het aan DB KeukenGroep ligt, dan laat u die ijsblokjeszakjes voortaan links liggen!

Bekijk de mogelijkheden van koelkasten en vriezers met geïntegreerde ijsblokjesmakers. Met de meeste modellen kunt u er een aardige voorraad ijs mee maken of op voorraad houden. En daarnaast hebben veel koelkasten ook de mogelijkheid voor het tappen van ijskoud water of crushed ice.

IJslbokjesmachine

Serviesverwarmers

Bij DB KeukenGroep helpen we u graag met smakelijk en zorgeloos koken. Een mooi voorbeeld van keukenapparatuur die u werk uit handen neemt, is de serviesverwarmer. Gerechten blijven veel langer warm in een voorverwarmde schaal dan in een koude schaal uit de kast.

Hebt u al eens het verschil gemerkt? En als u complete gerechten wilt warmhouden, dan is een serviesverwarmer ook een uitkomst. Zo kunt u rustig en ongestoord genieten van een smakelijk aperitief terwijl het hoofdgerecht al in de serviesverwarmer klaar staat!  

Laat u eens bijpraten over de mogelijkheden met keukenapparatuur voor uw keuken.

Serviesverwarmers of warmhoudlades

Keukenapparatuur maakt keuken af!

Voor alle stijlen keukens is er prachtige keukenapparatuur te vinden. De meeste keukenapparatuur is verkrijgbaar in rvs, zwart, maar ook satin brown behoort tot de mogelijkheden, of andere kleuren zoals wit en rood. U kunt uw keukenapparatuur volledig afstemmen op uw stijl keuken.

Ook qua plaatsing mag keukenapparatuur er tegenwoordig zijn! Keukenapparatuur is niet langer de restpost, al dan niet weggestopt in de ruimtes die nog over waren in de keuken. Bekijk onze uitgekiende opstellingen die uw keuken boven het gemiddelde verheffen!

Van stoer en strak horizontaal opgesteld tot slimme en slanke torenopstellingen die uw apparatuur als het ware tot één geheel maken.

Keukenapparatuur
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan