Keukenapparatuur

In een mooie kwaliteitskeuken hoort uitstekende keukenapparatuur. Daarom zijn onze keukens standaard voorzien van de allerbeste merken keukenapparatuur. Of dat nu afzuigkappen, fornuizen, keukenkranen, vaatwassers of wijnkasten zijn.

In onze collectie vindt u brede keus aan merken van keukenapparatuur die u jarenlang van dienst zal zijn. Samen bekijken we in een persoonlijk gesprek waar uw behoeftes, wensen en budget liggen. Zo kunnen we u van een passend advies voorzien ten aanzien van keukenapparatuur die bij u past. Voor elke stijl en elk budget!

Maak afspraak voor advies

Ruime keuze in merken keukenapparatuur

Ons assortiment keukenapparatuur is bijna onbeperkt. Atag, Pelgrim, NEFF, Miele, Novy, Quooker, Falcon en nog vele andere gerenommeerde merken. De keuze in keukenapparatuur is reuze, dus staan wij voor u klaar met een persoonlijk advies. Samen maken wij uw keuken compleet.

We spelen met onze keukenapparatuur natuurlijk in op alle nieuwste trends, want hiermee wordt koken nog veel leuker, smakelijker, makkelijker, en uw keuken stijlvoller!

Combi oven magnetron

Nieuwe ontwikkelingen in keukenapparatuur

Door slimme technologische toepassingen slagen fabrikanten er in om hun keukenapparatuur steeds beter te maken. Hierdoor gaan apparatuur steeds langer mee.

Een andere trend is dat we steeds meer inductiekookplaten zien in de moderne keuken. Vanwege de overgang van gas naar duurzame energie wordt er steeds vaker gekozen voor koken door middel van inductie in plaats van koken op gas.

Daarnaast worden apparaten in de keuken steeds 'slimmer'. Ze communiceren met elkaar en via apps kun je apparatuur eenvoudig (op afstand) bedienen.

Keuken met inductie fornuis

Gegarandeerd goede apparatuur

Ongeacht van welk merk u uw keukenapparatuur kiest, wij staan in voor de kwaliteit van onze producten, dus ook de keukenapparatuur. U hoeft zich nooit zorgen te maken over garanties of rechten. Wij zijn altijd uw aanspreekpunt voor uw keukenapparatuur.

Keukenapparatuur moderne keuken

Nieuwe keukenapparatuur als de stoomoven

Compleet nieuwe keukenapparatuur heeft het licht gezien, zoals de stoomoven, waarmee u gezonder en smakelijker groenten, vis en vlees kunt serveren. Deze nieuwe keukenapparatuur werkt niet alleen met warmte, maar ook met stoom.

Uw gerecht gaart dus zonder dat het essentiële vitamines en mineralen via het water verliest, en behoudt z'n malsheid want het droogt niet uit. Kip wordt niet droog en taai. Groentes worden met deze keukenapparatuur niet slap en nat maar blijven knapperig.

Oven Neff

Trends in keukenapparatuur

  • Snel en makkelijk koffie serveren met een koffiemachine? De koffiemachines kunnen prachtig weggewerkt worden in uw keuken, en u kunt er precies de koffie van uw smaak mee zetten!
  • Wanneer je snel heet water wilt, hoef je niet meer op de magnetron of waterkoker te wachten, want we hebben een serie kokendwaterkranen. Met een kokend waterkraan tapt u binnen no-time kokend heet water uit de kraan. Deze moderne kranen kunnen ook in bestaande keukens worden ingebouwd. 
  • Voor minimalistische, design keukens waar over elke lijn is nagedacht vind u bij ons downdrafts, in het aanrecht verzinkbare afzuigkappen die naadloos opgaan in uw keukenontwerp. U hebt geen afzuigkap meer waar u tegenaan kijkt, geen onderbreking van het lijnenspel in uw keuken. Bovendien kunt u de zo ontstane ruimte weer benutten voor een kast.
  • Daarnaast is alle keukenapparatuur in de loop der jaren energiezuiniger geworden. En dat moet ook wel, want de energierekening keert maandelijks terug. Alle keukenapparaten beschikken over een label dat de energiezuinigheid van het apparaat aangeeft. .
  • Met vernieuwde modellen komen fabrikanten steeds verder tegemoet aan veranderende eisen van de consument. Zo wordt keukenapparatuur door middel van touchscreens eenvoudiger te bedienen, kunnen apparaten door middel van apps op afstand bediend worden en met uitgebreidere functionaliteit kunnen hobbykoks zich nog meer uitleven!

Keukenapparatuur maakt keuken af!

Voor alle stijlen keukens is er prachtige keukenapparatuur te vinden. De meeste keukenapparatuur is verkrijgbaar in rvs, zwart, maar ook satin brown behoort tot de mogelijkheden, of andere kleuren zoals wit en rood. U kunt uw keukenapparatuur volledig afstemmen op uw stijl keuken.

Ook qua plaatsing mag keukenapparatuur er tegenwoordig zijn! Keukenapparatuur is niet langer de restpost, al dan niet weggestopt in de ruimtes die nog over waren in de keuken. Bekijk onze uitgekiende opstellingen die uw keuken boven het gemiddelde verheffen!

Van stoer en strak horizontaal opgesteld tot slimme en slanke torenopstellingen die uw apparatuur als het ware tot één geheel maken.

Bekijk onze keukencollectie
Moderne keukenapparatuur in houten keuken