Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Van harte welkom in onze showrooms

Bezoek onze showrooms voor een unieke keukenervaring. Ook zonder afspraak bent u altijd welkom om inspiratie op te doen. Onze gastvrouw staat klaar om u te ontvangen en u kunt in alle rust onze keukencollectie ontdekken.

Voor persoonlijk advies op maat, inclusief een 3D tekening en een transparante offerte, nodigen we u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze deskundige verkoopadviseurs.

Verkoop-wandtegels-en-vloertegels

Maak een afspraak

Op zoek naar uw droomkeuken? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs. In onze showroom, of bij u aan huis. Maak via onderstaand formulier een afspraak en laat u gratis adviseren over uw droomkeuken!

Ik ben op zoek naar een *
Vestigingen keukens *
U kunt terecht bij *
230426-qasa-vaantje
Lees onze reviews op Qasa.nl

Klanten aan het woord

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Absoluut aan te raden”

 

Keuken gekocht naar volle tevredenheid. Volop keus, goed meegedacht met onze wensen, prettig verlopen koopproces, heldere offerte, levering volgens afspraak en zeer professionele en vlotte montage. Absoluut aan te raden!

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Service staat hoog in
het vaandel”

 

Van showroom tot de nazorg is DB Keukens top geweest. Extra geholpen bij het tekenen, het zetten in 2 dagen met extra hulp zodat het op tijd af zou zijn. Het is duidelijk dat service bij DB Keukens hoog in belang staat.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Afspraken worden nagekomen”

 

Ruim aanbod van keukens. Zeer klantvriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen en de installatie door de monteurs was top!