• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Keukens kijken? Laat u inspireren in onze showroom!

Op zoek naar de ideale keuken kunt u urenlang online rondsurfen. Maar op een gegeven moment ziet u door de kastjes de keuken niet meer. Dan is het tijd om de knoop door te hakken en u te laten adviseren door een specialist.

Iemand als Aaron, adviseur bij Ardi Keukens. Samen met zijn collega’s kan Aaron u helpen bij het selecteren van een keuken die perfect past bij uw smaak, uw praktische wensen én uw budget. En die ook nog eens optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.

Wilt u méér doen dan online keukens kijken? Op werkbladen kloppen, deurtjes opentrekken, lades proberen, slimme oplossingen ontdekken en kritische vragen stellen? Kom dan naar onze showroom, en laat u vrijblijvend adviseren over uw ideale nieuwe keuken. Klik hier voor een afspraak!

Ardi-Keukens-team-verkoopadviseurs

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Pand Ardi Keukens Sint-Annaland
Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree

Wat kunt u verwachten bij Ardi Keukens?

Veel mensen voelen een drempel om een keukenshowroom binnen te stappen. Ze zien op tegen opdringerige verkopers, ondoorgrondelijke offertes en moeizame onderhandelingen.

De oprichter van Ardi Keukens, Arjan van Dijke, heeft al in 1991 besloten om het heel anders aan te pakken. Ardi Keukens werkt met aantrekkelijke vaste prijzen en transparante offertes. Dit maakt de aanschaf van een keuken tot een heel plezierige en ontspannen ervaring.

Bij Ardi Keukens doen we niet aan onderhandelen en stuntprijzen. U koopt een goede kwaliteit keuken tegen een eerlijke prijs, inclusief de uitstekende service die daarbij hoort. Van uw eerste showroombezoek, via de aankoop tot montage en nazorg door onze vakmensen… wij doen er álles aan om te zorgen dat u super tevreden bent én blijft met uw nieuwe keuken.

Ontstaan DB Keukens
Verkoop-wandtegels-en-vloertegels

Een inspirerende belevenis

Tijdens uw bezoek aan onze showroom maakt u kennis met ons team. Zij ontvangen u hartelijk, bieden u een kopje koffie aan en geven u graag een rondleiding. Wilt u liever op uw eigen houtje rondkijken om de verschillende soorten en stijlen keukens te ontdekken? Geen probleem! Als u maar weet dat wij altijd klaar staan om uw vragen te beantwoorden.

Naast de tientallen keukenopstellingen met verschillende keukenmerken in diverse prijsklassen vindt u bij de showroom ook ons Material Center. Daar is een opstelling met de door ons gebruikte materialen met uitleg en achtergrond. Even verderop is het Ergonomy Center, waar u onder meer ontdekt wat voor u de ideale werkhoogte is.

Vanzelfsprekend gunnen wij u alle tijd om rustig na te denken en te overleggen over wat u het meeste aanspreekt, welke keukenonderdelen u in ieder geval wilt uitkiezen en wat eventuele extra’s zijn. Onze adviseurs staan op elk moment voor u klaar en kunnen samen met u de ideale droomkeuken voor u ontwerpen.

U hoeft natuurlijk niet meteen bij uw eerste bezoek de knoop door te hakken. Als u er nog een nachtje over wilt slapen en later nog eens terug wilt komen, is dat wat ons betreft prima. Als ú maar tevreden bent. Wilt u een afspraak maken? Dat kan hier!

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-mooiste-showroom

Lees ervaringen van klanten

Ik heb pas nu een keuken waar ik plezier van heb

De heer en mevrouw N. uit provincie Utrecht

Lees klantervaring

Eikenhouten keuken met een spoor van natuurlijke elementen

Arnout en Annebeth Bakker uit Nijkerk

Lees klantervaring

Avanti Keukens al diverse malen aangeraden aan vrienden

Jascha en Suzanne Hagendoorn uit Velp

Lees klantervaring

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen