Maak kennis met Ardi Keukens

U hebt misschien al keukens in alle stijlen bekeken op internet, en gezocht op onze keuken showroom online. Veel moois hebt u al kunnen bewonderen. Echter, op internet kun je veel, maar niet alles.

Daarom investeert Ardi Keukens continue in haar keukenshowroom om ervoor te zorgen dat we u alles kunnen bieden. Zo kunt u zich zo goed mogelijk richten op uw keus uit een van onze mooie keukens.

Maak vrijblijvend kennis met ons. Bezoek onze showroom en stel uw droomkeuken samen. U krijgt altijd deskundig advies en een transparante offerte met nettoprijzen. Een showroomafspraak maakt u eenvoudig via onze website.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Pand Ardi Keukens Sint-Annaland
Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree

Ons keukenaanbod

Bij Ardi Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. 

Onze onuitputtelijke collectie keukens bevat alle stijlen, indelingen en voor ieder budget. Alles is mogelijk. Op onze website vindt u meer dan 200 keukenopstellingen, om een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard stellen wij uw droomkeuken helemaal samen volgens uw wensen en budget.

Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk.

Showroom Keur Keukens Haarlem

Onze filosofie

De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen Arjan van Dijke - onze huidige algemeen directeur - startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service.

Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog zeven andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie.

Onze nettoprijzen zijn blijvend laag. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Moeizame onderhandelingen of vage kortingen? Daar doen wij niet aan!

Ontstaan DB Keukens

Een betrokken team

Enthousiast en gedreven zet ons team van verkoopadviseurs en gastvrouwen zich voor u in tijdens uw showroombezoek. Dat begint al met een hartelijk ontvangst door Rosanne, Carmen, Naomi of Petra. Zij verwelkomen u graag, bieden u een kopje koffie aan en wanneer u een afspraak heeft met één van de adviseurs attenderen zij hem of haar op uw komst. 

U kunt in alle rust rondkijken en zich laten inspireren door tientallen keukenopstellingen. Bezoek ook ons Material Center voor alle keuzes of ontdek uw werkhoogte in het Ergonomie Center! Uiteraard kunt u zich vrijblijvend laten adviseren door een verkoopadviseur. Aaron, Rainier, Marjolein, Robin, Martijn, Anne of Buck helpt u graag. Samen wordt uw droomkeuken ontworpen. Wilt u het eindresultaat thuis nog even overdenken en er een nachtje over slapen? Dat kan uiteraard...

Ardi Keukens - verkopers

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen