Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Op zoek naar een nieuwe keuken? Kom hem snel beleven bij Pelma Keukens!

Als u hier bent gekomen via qasa.nl, dan bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe keuken. Dat treft, want bij Pelma vinden we niks leuker dan mensen helpen precies die keuken te vinden die bij ze past. Daarbij hanteren wij een paar belangrijke uitgangspunten: gastvrijheid, betrokkenheid, ontspanning en professionaliteit.

Industriële houten keuken in hoekopstelling

Kom langs of plan een afspraak

Hartelijk ontvangst keukenshowroom

U kunt bij ons rekenen op een warme ontvangst en alle ruimte om u te oriënteren in onze uitgebreide showroom. Met – als u dat wenst - professioneel advies van echte keukenspecialisten. Wilt u bij ons in Goes langs komen, dan kunt u natuurlijk gewoon binnenlopen. Maakt u vooraf een afspraak, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst en u nóg beter adviseren. Gebruik hiervoor ons afspraakformulier.

Pak vooral uw rust

Bij Pelma Keukens zorgen wij dat u op uw gemak en zonder enige tijdsdruk kunt rondkijken. Wilt u liever met rust gelaten worden? Dan kunt u op eigen houtje vrijelijk alles bekijken, bladen bekloppen, apparaten inspecteren en deuren en laden testen. Hebt u tussendoor vragen of professionele begeleiding nodig? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Net als de koffiemachine trouwens: we maken graag even een lekker vers kopje koffie of thee voor u.

Werken bij DB KeukenGroep als verkoopadviseur

Keukenbeleving met huiskok Johan

Kookdemo's-Keur_dec-2020_1383x922_1

Voor Pelma Keukens is een keuken geen verzameling meubels en apparaten, maar een plek waar mensen samen komen om te genieten van elkaars gezelschap én lekker eten. Daarom organiseren we regelmatig een kook-workshop in onze showroom. Huiskok Johan geeft elke twee weken demonstraties met onder meer de stoomoven, om u te inspireren tot culinaire hoogstandjes, van chique hapjes tot lekker gezonde streekgerechten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Duurzame keukens? Ook daarin denken we mee

Tot voor kort dacht iedereen bij ‘duurzaam’ vooral aan ‘robuust’. Maar nu vinden we ook de impact van een nieuwe keuken op het klimaat een belangrijk criterium. Wij voelen sterk onze verantwoordelijkheid voor een leefbare planeet. Daarom vertellen we u graag welke duurzame keuzes u kunt maken qua materiaal, werkbladen en apparatuur. Hierbij kan ook de connectiviteit van de apparaten en besturing op afstand een rol spelen.

Vacature-Verkoopadviseur

Eerlijke, vaste prijzen

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Tot slot vindt u het vast fijn om te weten dat onze offertes volledig gespecificeerd zijn en dat wij nettoprijzen hanteren, zonder ingewikkelde constructies, onderhandelingen en snel-beslis-acties. Wij bieden eerlijke prijzen die aansluiten bij de kwaliteit van onze keukenmerken.

Hoe waardeert ú straks onze benadering?

U koopt een nieuwe keuken bij een échte specialist. Daarbij hoort een respectvolle behandeling, met een objectief advies, vakkundige montage en uitstekende nazorg. Niet voor niets krijgt Pelma een prima waardering van honderden blije klanten, met een tevredenheidsscore van een dikke 9 op Qasa.nl, vooral gebaseerd op de kwaliteit van onze keukens én van de service bij verkoop en installatie.

Vacature-verkoopadviseur-keukens

Een bezoek aan Pelma Keukens voelt als een uitje

Showroom ontvangst door gastvrouw

Een nieuwe keuken uitzoeken voelt vooraf misschien als een hele expeditie. Wees gerust, bij Pelma Keukens wordt het eerder een ontspannen uitje. Van het gratis parkeren voor de deur via het zorgeloze keuzeproces tot en met de professionele installatie. Geef Pelma uw vertrouwen en voor u het weet, staat u lekker te koken in uw eigen gloednieuwe keuken!

Maak nu een afspraak!

Wilt u kennis maken met de inspirerende collectie en de aardige mensen van Pelma Keukens? Kom gezellig bij ons langs! Het beste kunt u eerst een afspraak maken. Dat kan hier.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen