• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Maak kennis met DB KeukenGroep

Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening.

Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze.

Maak vrijblijvend kennis met ons. Bezoek onze showroom en stel uw droomkeuken samen. U krijgt altijd deskundig advies en een transparante offerte met nettoprijzen. Een showroomafspraak maakt u eenvoudig via onze website.

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-showroom-5
Showroom Artic Keukens Utrecht

Onze acht showrooms

DB KeukenGroep bestaat dus al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 30 jaar een geweldige voorsprong.

Onze duizenden enthousiaste klanten – die ons hoog beoordelen op reviewsites – zijn hiervan de beste ambassadeurs.

In deze dertig jaar is DB KeukenGroep uitgegroeid van één naar acht showrooms, verspreid over heel Nederland. Iedere showrooms heeft een eigen naam, maar hanteert dezelfde filosofie en unieke werkwijze. 

Verder kennismaken? Maak vrijblijvend een afspraak voor advies. We helpen u graag.

Landkaart DB KeukenGroep
Ontstaan DB Keukens

Onze filosofie

DB KeukenGroep bestaat al sinds 1991. In dat jaar begint oprichter en huidig algemeen directeur Arjan van Dijke met de verkoop en montage van keukens.

Arjan valt positief op omdat hij hard werkt om het zijn klanten naar wens te maken. De mond-tot-mondreclame snelt voor hem uit. Zo kan hij in 1995 een showroom met complete keukenopstellingen openen. Dit is de start van onze showroom Ardi Keukens in Sint-Annaland.

Ondanks alle groei in de jaren die volgt, blijft DB Keukens trouw aan haar principes: 'afspraak = afspraak' en we streven altijd naar keukens met 'n 9+. Dit streven naar de hoogste klanttevredenheid is in het dna van het bedrijf verankerd.

Onze nettoprijzen zijn blijvend laag. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Moeizame onderhandelingen of vage kortingen? Daar doen wij niet aan!

Ons keukenaanbod

Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. 

Onze onuitputtelijke collectie keukens bevat alle stijlen, indelingen en voor ieder budget. Alles is mogelijk. Op onze website vindt u meer dan 200 keukenopstellingen, om een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard stellen wij uw droomkeuken helemaal samen volgens uw wensen en budget.

Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk.

Showroom Keur Keukens Haarlem

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Artic Keukens Material Center
Showroom Keur Keukens Haarlem