Ongekend populair momenteel: verf je keuken grijs!

In interieurs zijn al langere tijd natuurtinten te zien zoals mokka, grijs, lichtgrijs, beige, taupe. Steeds meer gaan we dit ook zien in de keuken. Vandaar dat we vaak de vraag krijgen: ik wil mijn huidige keuken in grijs! Kan dit?

U kunt vrij snel en zonder een grote verbouwing uw keuken renoveren om hem te veranderen in grijs. Hiermee bespaart u de kosten van een nieuwe keuken en is uw keuken helemaal bij de tijd en passend bij uw interieur.

Bekijk al onze grijze keukens
Luxe grijze eiland keuken met houten kastenwand

Van een kleur naar keuken in grijs of lichtgrijs

Gelakte fronten kunt u altijd in een andere kleur laten spuiten. Elke kleur grijs of lichtgrijs is in diverse RAL-kleuren beschikbaar. Neem een staal mee naar één van onze showrooms en we bekijken welke tint zich beste leent om uw keuken om te toveren in sfeervol grijs of lichtgrijs.

Ook houten keuken fronten zijn te verven of te lakken in grijs of lichtgrijs. Kunststof keuken fronten kunnen worden overgespoten. En in het geval dat lakken in grijs, spuiten in grijs of verven in grijs niet mogelijk is, zou u altijd nieuwe frontdeuren kunnen overwegen wanneer u uw keuken in grijs wilt veranderen.

Leisteen grijze keuken met kastenwand
Modern landelijke grijze keuken van hout
Grijze keuken met apparatuur van ATAG

Grijze keuken in landelijke stijl 

Tussen alle soorten keukens is de keuken in grijs zeker geen opvallende grijze muis! Voor de landelijke keuken is grijs een schitterende kleur met veel mogelijkheden. Kiest u voor een donkere tint grijs, dan maakt u uw keuken stoer en robuust.

Deze keuken mag er zijn! Met uw keuken in lichtgrijs kiest u voor licht in uw keukenruimte, maar ook voor een unieke, zachte sfeer. Zeker in combinatie met de landelijke elementen van een keuken zoals paneeldeuren met verticale groeven is grijs veel veelzijdiger dan de meeste mensen denken. Met grijs geeft u sfeer en warmte aan uw keuken.

Grijze keuken met eiland, in modern landelijke stijl

Een grijze keuken met hout

Bijzonder fraai is de combinatie van een grijze keuken met hout. Houten keukens zijn altijd al populair geweest, maar nieuw is om dit te combineren met een trendy kleur.

Zo kunt u bijvoorbeeld een keukenombouw laten uitvoeren in blank hout waar de noesten en zaagslag in te zien zijn, afgewisseld met glanzend grijs gelakte fronten. De niet-alledaagse combinatie keuken grijs hout verenigt de moderne look van grijs met de natuurlijke uitstraling van hout. Zeker het overwegen waard!

Een moderne trend is ook om een grijze keuken uit te rusten met industriële elementen, bijvoorbeeld door ijzeren handgrepen, robuust hout en leren stoelen.

Grijze industriële keuken met kastenwand
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan

Keuken grijs met wit, blauw of anders

De keuken grijs leent zich perfect om te combineren met andere kleuren. Hierdoor ontstaat een geheel eigen stijl en sprankelende combinatie!

Een keuken lichtgrijs met wit oogt heel modern en fris en deze kom je zeker niet in elk interieur tegen! Of wat dacht u van de keuken lichtgrijs met oud blauw voor een nostalgische look? Houdt u van felle kleuren, dan kunt u spelen met kleuren in verschillende tinten fronten, gecombineerd met de keuken grijs.

Dat is het mooie aan de kleur grijs! De keuken grijs kan chique zijn, maar u kunt er ook elk andere stijl mee aanvullen tot het uw unieke stijl wordt! Ontdek de vele mogelijkheden van de grijze keuken. 

Maak vrijblijvende afspraak
Grijze keuken in moderne stijl, met design elementen
Landelijk keukeneiland in grijs