• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Klaar voor een nieuwe keuken? Kom hem dan snel beleven bij Avanti!

Als u via qasa.nl op deze pagina komt kijken, bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe keuken. Dat treft, want bij Avanti vinden we niks leuker dan mensen helpen precies die keuken te vinden die bij ze past. Daarbij hanteren wij een paar belangrijke uitgangspunten: gastvrijheid, ontspanning en professionaliteit.

Kom langs of plan een afspraak

Dat betekent dat u bij ons kunt rekenen op een warme ontvangst en alle ruimte om u te oriënteren (met of zonder adviseur) in onze gloednieuwe showroom. Bovendien krijgt u bij ons professioneel advies van echte keukenspecialisten. Als u langs wilt komen, kunt u gewoon binnenlopen. Maakt u vooraf een afspraak, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst en u nóg beter adviseren.

Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Pand Avanti Keukens
Showroom Avanti Keukens Kesteren

Een supermoderne showroom met de laatste snufjes

Veel klanten raken al direct enthousiast zodra ze bij ons binnenstappen. Zoveel keuze, zoveel ruimte. Omdat onze showroom heel recent is (november 2022) en steeds wordt geactualiseerd, ziet u bij ons de nieuwste keukensnufjes.

Zoals de ‘smart kitchen’, waarin u met uw telefoon of tablet allerlei apparaten en de verlichting kunt aansturen. En de speciale ergonomie-opstelling waar u onder meer kunt testen welke werkbladhoogte en -diepte voor u het best geschikt zijn. Er is zelfs een werkbladen-testcenter, met informatie over de kras-, hitte- en vlekbestendigheid van verschillende soorten werkoppervlak.

Artic Keukens Material Center
Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Bij Avanti Keukens zorgen wij dat u op uw gemak en zonder enige tijdsdruk kunt rondkijken. Wilt u na de eerste ontvangst en een kopje koffie liever met rust gelaten worden? Dan kunt u op eigen houtje vrijelijk rondlopen, alles bekijken, bladen bekloppen, apparaten inspecteren en deuren en laden testen. Hebt u tussendoor vragen of professionele begeleiding nodig? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar.

Topkwaliteit apparatuur, werkend te bewonderen

Veel van de apparatuur in onze showroom is aangesloten, zodat u kunt zien hoe het werkt in de praktijk. Denk aan de verschillende soorten keukenverlichting, al dan niet met bediening via de App, aan de modernste kookapparaten en de complete Quooker collectie voor kokend, koud en bruisend water uit de kraan.

Over ‘beleven in de praktijk’ gesproken, er is een speciale opstelling met complete marmerlook werkbladen, zodat u heel realistisch kunt zien hoe zo’n blad in uw keuken uitpakt. Dat geeft toch een veel betere indruk dan een klein staaltje.

Vacature-verkoopadviseur-keukens

Lees ervaringen van klanten

In onze keuken kunnen wij fijn samen zijn

Pieter en Sandra Buijs uit Halsteren

Lees klantervaring

Ik heb pas nu een keuken waar ik plezier van heb

De heer en mevrouw N. uit provincie Utrecht

Lees klantervaring

Eikenhouten keuken met een spoor van natuurlijke elementen

Arnout en Annebeth Bakker uit Nijkerk

Lees klantervaring
Moderne duurzame hoekkeuken

Duurzame keukens? Ook daarin denken we mee

Tot voor kort dacht iedereen bij ‘duurzaam’ vooral aan ‘robuust’. Maar nu vinden we ook de impact van een nieuwe keuken op het klimaat een belangrijk criterium. Wij voelen sterk onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam leefbare planeet.

Daarom vertellen we u graag welke duurzame keuzes u kunt maken qua materiaal, werkbladen en apparatuur. Ook hierbij kunnen de connectiviteit van de apparaten en besturing op afstand een rol spelen.

Eerlijke, vaste prijzen

Tot slot vindt u het vast fijn om te weten dat onze offertes concreet en open zijn, zonder ingewikkelde constructies, onderhandelingen en snel-beslis-acties. Wij bieden eerlijke prijzen die aansluiten bij de kwaliteit van onze keukenmerken.

Hoe waardeert ú straks onze benadering?

U koopt een nieuwe keuken bij een échte specialist. Daarbij hoort een respectvolle behandeling, met een objectief advies, vakkundige montage en uitstekende nazorg. Niet voor niets krijgt Avanti een prima waardering van de klanten, met een tevredenheidsscore van een dikke 9 op Qasa.nl, vooral gebaseerd op de professionele en gastvrije manier waarop wij ons vak uitvoeren en onze klanten benaderen.

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes
Verkoopgesprek - deskundig advies en direct de laagste nettoprijs

Een bezoek aan Avanti Keukens voelt als een uitje

Een nieuwe keuken uitzoeken is zeker geen ‘appeltje-eitje’. Maar bij Avanti Keukens wordt het in ieder geval een uitje. Al was het maar omdat u vlakbij, op de Woonboulevard Kesteren, ook diverse meubelzaken, het Babypark en de Pannenkoekenmolen vindt.

Maak nu een afspraak!

Wilt u kennis maken met de uitgebreide en inspirerende collectie van Avanti Keukens? Kom gezellig bij ons langs! Het beste kunt u eerst een afspraak maken. Dat kan hier.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen