• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Nieuwe keuken uitzoeken? Reken op eerlijk advies en betrouwbare service bij Arma Keukens en Sanitair.

Het selecteren van een nieuwe keuken is een feest in de nieuwe en zeer uitgebreide showroom van Arma. Ten eerste doordat we met 1800 m² alle ruime hebben om heel veel verschillende keukens te laten zien. Klassieke keukens, moderne keukens, keukens met een industriële of juist landelijke uitstraling… u vindt zeker een keuken die past bij uw smaak.

Een tweede reden om juist Arma te bezoeken is onze ontspannen benadering. Onze verkopers geven u de rust en ruimte om op uw gemak rond te kijken. Neem uw tijd, kijk, vergelijk, trek laden en kastjes open, klop op werkbladen, overleg met elkaar. En mocht u vragen hebben, of behoefte aan advies, dan zijn wij natuurlijk altijd bereid om u bij te staan. Nieuwsgierig naar onze indrukwekkende showroom? Klik hier voor een afspraak.

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Arma Keukens en Sanitair - showroom
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-2
Adviesgesprek-keuken-kopen

Realistisch en milieubewust

Om de beleving van onze keukens ook in de showroom zo realistisch mogelijk te maken, hebben we de meeste apparatuur in de showkeukens werkend aangesloten.

U kunt dus zelf ervaren hoe stil een getoonde afzuigkap is, en zien wat voor verlichting de koelkast heeft. Ondanks alle aangesloten apparatuur is onze showroom nagenoeg energieneutraal, doordat we het complete dak hebben belegd met zonnepanelen.

Transparante offertes, nettoprijzen

Al zijn wij zeker geen typische ‘prijsvechter’, we kunnen als onderdeel van de groep DB Keukens groot inkopen en u daardoor een interessant aanbod doen. Veel keukendealers proberen u te overtuigen met speciale kortingen, bijzondere aanbiedingen en combinatieprijzen.

Wij bieden u liever een doordachte, transparante offerte op basis van reële prijzen die passen bij de geboden kwaliteit. U hoeft bij ons dan ook niet direct ter plekke te beslissen, slaap er gerust een nachtje over.

Keukens met transparante nettoprijzen
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht

Bekende naam in de regio

U hebt ons gevonden op het internet, waar we een tevredenheidsscore van een dikke 9 halen. Maar veel klanten komen niet via digitale weg bij ons terecht. Ze vonden ons door simpelweg aan vrienden en kennissen te vragen naar het beste adres voor een nieuwe keuken. Arma Keukens en Sanitair heeft een uitstekende reputatie in de regio en daarbuiten.

En vraag je dóór, dan blijkt het meestal te draaien om de eerlijke, transparante prijzen en de goede service, zowel in de showroom als bij de installatie door onze eigen monteurs. Veel van onze medewerkers wonen zelf ook in de regio, dus die willen trots kunnen zijn op hun werk én de kwaliteit van Arma. Met hun betrokkenheid en motivatie zijn zij een belangrijke plus voor ons bedrijf.

Vergissen? Oplossen!

Natuurlijk maken ook wij wel eens een foutje. Dat is menselijk. Voor ons is dit meteen hét moment om te laten zien wat echte serviceverlening is: direct aan de slag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ons credo is: “Arma maakt uitstekende keukens voor tevreden klanten.” En we doen er alles aan om dit elke dag waar te maken.

Keukenmontage door eigen monteurs

Neem een kijkje in de keukens van Arma

Wilt u inspiratie opdoen, alle mogelijkheden en opstellingen bekijken of gewoon eens met een professional overleggen over de mogelijkheden voor het plaatsen van een nieuwe keuken in uw woning? Kom dan vooral een keer naar onze showroom, waar we overigens ook een grote selectie badkamers en tegels tonen. Een bezoek aan Arma Keukens en Sanitair is leuk en inspirerend en het verplicht u tot niets. Het beste kunt u eerst een afspraak maken. Dat kan hier.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen