• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Klaar voor een nieuwe keuken? Anovi denkt mee voor een keuken die bij u past!

Als u via qasa.nl op deze pagina komt kijken, bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe keuken. Dat treft, want bij Anovi vinden we niks leuker dan mensen helpen om precies die keuken te vinden die bij ze past. Daarbij hanteren wij een paar belangrijke uitgangspunten: gastvrijheid, ontspanning en professionaliteit. En vooral: flexibel meedenken over de beste manier om uw keuken in te passen in de beschikbare ruimte: fysiek én financieel!

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-keukenshowroom

Kom langs of plan een afspraak

Hartelijk ontvangst keukenshowroom

U kunt bij ons rekenen op een warme ontvangst en alle rust om u te oriënteren (met of zonder adviseur) in onze moderne showroom. Bovendien krijgt u professioneel advies van echte keukenspecialisten. Als u langs wilt komen, kunt u gewoon binnenlopen. Maakt u vooraf een afspraak, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst en u nóg beter adviseren.

Een supermoderne showroom met de laatste snufjes

Veel klanten raken al direct enthousiast zodra ze bij ons binnenstappen. Zoveel keuze, zoveel ruimte. Omdat we onze showroom steeds actualiseren, ziet u bij ons de nieuwste keukensnufjes. Zoals de ‘smart kitchen’, waarin u met uw telefoon of tablet allerlei apparaten en de verlichting kunt aansturen. En de speciale ergonomie-opstelling waar u onder meer kunt testen welke werkbladhoogte en -diepte voor u het best geschikt zijn. Er is zelfs een werkbladen-testcenter, met informatie over de kras-, hitte- en vlekbestendigheid van verschillende soorten werkoppervlak.

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-showroom-overzicht

Pak vooral uw rust

Werken bij DB KeukenGroep als verkoopadviseur

Bij Anovi Keukens zorgen wij dat u op uw gemak en zonder enige tijdsdruk kunt rondkijken. Wilt u na de eerste ontvangst en een kopje koffie liever met rust gelaten worden? Dan kunt u op eigen houtje vrijelijk rondlopen, alles bekijken, bladen bekloppen, apparaten inspecteren en deuren en laden testen. Hebt u tussendoor vragen of professionele begeleiding nodig? Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen binnen uw budget. Onze mensen zijn veel meer adviseur dan verkoper. Alle keukens in de showroom zijn voorzien van eerlijke nettoprijzen en wij doen nooit aan ‘snel-beslis-acties’ of ingewikkelde onderhandelingen. Daardoor kiest u bij ons uw ideale keuken zonder stress.

Topkwaliteit apparatuur, werkend te bewonderen

Veel van de apparatuur in onze showroom is aangesloten, zodat u kunt zien hoe het werkt in de praktijk. Denk aan de verschillende soorten keukenverlichting, al dan niet met bediening via een app, aan de modernste kookapparaten en de complete Quooker collectie voor kokend, koud en bruisend water uit de kraan. Over ‘beleven in de praktijk’ gesproken, er is een speciale opstelling met werkbladen op grote schaal, zodat u heel realistisch kunt zien hoe zo’n blad in uw keuken uitpakt. Dat geeft toch een veel betere indruk dan een klein staaltje. Speciale vermelding verdienen onze (houten) maatwerkkeukens, die zich óók thuis voelen in een ‘ingewikkelde’ ruimte.

Vacature-verkoopadviseur-keukens

Duurzame keukens? Ook daarin denken we mee

Vacature-Verkoopadviseur

Tot voor kort dacht iedereen bij ‘duurzaam’ vooral aan ‘robuust’. Maar nu vinden we ook de impact van een nieuwe keuken op het klimaat een belangrijk criterium. Wij voelen sterk onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam leefbare planeet. Daarom vertellen we u graag welke duurzame keuzes u kunt maken qua materiaal, werkbladen en apparatuur. Ook hierbij kunnen de connectiviteit van de apparaten en besturing op afstand een rol spelen.

Eerlijke, vaste prijzen

Tot slot vindt u het vast fijn om te weten dat onze offertes volledig gespecificeerd zijn en dat we nettoprijzen hanteren, zonder ingewikkelde constructies, onderhandelingen en snel-beslis-acties. Wij bieden eerlijke prijzen die aansluiten bij de kwaliteit van onze keukenmerken.

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Hoe waardeert ú straks onze benadering?

Vacature-verkoopadviseur-keukens

U koopt een nieuwe keuken bij een échte specialist. Daarbij hoort een respectvolle behandeling, met een objectief advies, vakkundige montage met eigen mensen en uitstekende nazorg. Niet voor niets krijgt Anovi een prima waardering van de klanten, met een dikke 9 op Qasa.nl, vooral gebaseerd op de professionele en gastvrije manier waarop wij ons vak uitvoeren en onze klanten benaderen.

Een bezoek aan Anovi Keukens voelt als een uitje

Een nieuwe keuken uitzoeken is zeker geen ‘appeltje-eitje’. Maar bij Anovi Keukens wordt het in ieder geval een uitje. Geen wonder dat we bij ons in Berkel en Rodenrijs regelmatig klanten mogen ontvangen uit de wijde regio, van Rotterdam en Pijnacker tot Zoetermeer.

Showroom ontvangst door gastvrouw

Maak nu een afspraak!

Wilt u kennis maken met de uitgebreide en inspirerende collectie van Anovi Keukens? Kom gezellig bij ons langs! Het beste kunt u eerst een afspraak maken. Dat kan hier.

 

Lees ervaringen van klanten

Keuken met eiland en uitzicht over de Amsterdamse grachtengordel

Florence uit Amsterdam

Lees klantervaring

Zwarte keuken, chique en mooi mat

Pamela en Andrea Lancellotti uit Amsterdam

Lees klantervaring

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen