Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Onderscheidend op mentaliteit en kwaliteit

Waarom Adee Keukens zo goed scoort op waarderingssites als QASA.nl? Dat heeft alles te maken met een combinatie van mentaliteit en kwaliteit.

Onze oprichter Arjan van Dijke werkte eind jaren ’80 als zzp-keukenmonteur. Hij ontdekte dat bij de bestaande keukenzaken met name omzet schrijven centraal stond en niet de kwaliteit van het product, een professionele montage of goede service. Van de opdringerige stijl van verkopen, met te hoge startprijzen, ingewikkelde onderhandelingen, schimmige offertes en een vaak achterblijvende kwaliteit van zowel materialen als service kreeg hij al snel genoeg van.

Arjan besloot dat hij het totaal anders wilde doen. Dus startte zijn eigen keukenbedrijf.

Adee Keukens - team

Heldere, eerlijke prijzen

Adee Keukens hanteert al sinds de oprichting eerlijke, vaste prijzen die ook zonder onderhandelingen aansluiten bij de kwaliteit van de keukenmerken. Verder kunt u rekenen op een transparante offerte en een zeer servicegerichte mentaliteit. Zo wordt de aanschaf van een keuken een ontspannen en zelfs plezierige ervaring.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u in alle rust eerlijk en gedegen te adviseren.

Maak een afspraak

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Gedegen advies van een adviseur met verstand van keukens

Niet iedere verkoper is ook een keukenadviseur. Onze medewerkers hebben echt verstand van keukens, de verschillende materialen en maatvoeringen. Maar ook van de technische mogelijkheden en struikelblokken bij de installatie van een keuken. Als u een afspraak maakt voor een bezoek aan onze showroom, staat een vaste adviseur klaar om u te begeleiden.

Adviesgesprek-keuken-kopen
Verkoop-wandtegels-en-vloertegels

Net zo veel service als u wenst

Wilt u liever eerst even uitgebreid en onbegeleid rondkijken? Geen probleem, dan laten we u met rust. Als u maar weet dat uw adviseur op elk moment beschikbaar is om meer uitleg te geven of u ideeën en tips aan de hand te doen voor een nóg slimmere inrichting van de beschikbare ruimte. Of om u gewoon even iets te drinken in te schenken, en nader kennis te maken. Deze zelfde adviseur blijft gedurende het gehele aankoopproces uw aanspreekpunt.

Keukens voor elke smaak

Natuurlijk, de mentaliteit en de service van de verkopers is belangrijk voor een ontspannen ervaring (een keuken kiezen is al spannend genoeg). Maar waar het uiteindelijk om gaat, is dat u een keuken vindt die aansluit bij uw smaak en voorkeur. Klassiek, landelijk, tijdloos of ultra-modern? De allerhoogste kwaliteit met alleen nobele materialen en A+ merken apparatuur? Of toch liever iets eenvoudigers, voor een meer bescheiden budget?

Wat ook uw smaak of uw investeringswens is, bij Adee Keukens vinden we samen zeker een keuken die bij uw past.

Tijdloze keuken met kastenwand
Moderne keuken met eiland

Nou ja… bijna elk budget

Eerlijk is eerlijk, Adee Keukens is geen prijsstunter. Daarvoor hechten wij te veel aan kwaliteit. Wij verkopen alleen goede keukens van verschillende merken met de ondersteuning die daar bij hoort, en dus geen budgetkeukens voor dumpprijzen.

Dan zouden we immers moeten gaan sleutelen aan de kwaliteit van de materialen, zoals het plaatwerk, de werkbladen en het hang- en sluitwerk. Of wordt de montage afgeraffeld, zonder focus op duurzame kwaliteit en netheid. Dat is onze eer te na.

Kom gewoon een keer kijken in onze showroom

Wilt u weten wat wij letterlijk en figuurlijk in huis hebben? Kom dan vooral een keer naar onze showroom. Dat is leuk en inspirerend en het verplicht u tot niets. Het beste kunt u eerst een afspraak maken. Dat kan hier.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen