Vestiging Keur Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Haarlem - Keur Keukens


Contactgegevens

Vestiging Keur Keukens

Heringaweg 6c
2031 BW Haarlem
T: 023 - 51 73 180
info@keurkeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 818804415 B01
KvK: 34289054
IBAN: NL75 RABO 0301 3049 55

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Keur Keukens, een betrouwbare keukenspecialist

Zoekt u naar keukens in Haarlem? Keur Keukens is een onderscheidende keukenspecialist qua aanbod keukens, prijsstelling en service. Deze keukenspecialist is pas tevreden als u het bent! In ons streven naar enthousiaste klanten werken wij altijd met netto prijzen, transparante offertes en voeren wij alle processen in eigen beheer uit. Zo kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Onze klanten waarderen deze werkwijze en beoordelen ons gemiddeld met een 9,7!

Maak een vrijblijvende afspraak

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 2081 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak

Ingrid Dankelman (Haarlem): "Ik heb alle tijd gekregen"

Het aankooptraject van haar nieuwe keuken nam enige tijd in beslag, want Ingrid wilde de aanschaf doordacht doen. Na diverse zaken bezocht te hebben, kwam ze bij Keur Keukens. De verkoper die Ingrid sprak, leek nogal jong. “Zou hij ervaren genoeg zijn om mij goed te kunnen adviseren?” twijfelde ze.

“Maar wat ik nou zo ontzettend leuk vond aan hem was, dat alles bespreekbaar was. Hij luisterde echt aandachtig naar me zonder dat hij direct achter zijn computer ging zitten om een schets te maken. Onomwonden gaf hij aan dat hij ervoor ging zorgen om al mijn wensen te realiseren binnen mijn budget. Dat gaf de doorslag."

Lees hier de complete klantervaring.

Moderne keuken Haarlem
Moderne keuken Haarlem
Moderne keuken Haarlem

Uitstekende service bij Keur Keukens Haarlem

Bij een grote aankoop zoals een keuken hoort een uitstekende service, vinden we bij Keur Keukens. Al onze medewerkers in Haarlem zetten zich enthousiast in om uw droomkeuken te realiseren. Met topkwaliteit afwerking, heldere communicatie en het naleven van gemaakte afspraken.

De kwaliteit, de zorgvuldige plaatsing en de uitstekende service is ook familie Gerritsen opgevallen. In hun klantervaring noemen zij: "Binnen twee dagen is alles perfect geleverd en geplaatst. Er mankeerde niks, helemaal niks. Keur Keukens zou ik aan iedereen aanraden. De kwaliteit van de keukens, het advies en de plaatsing, het is dik in orde."

Montageteam

Siematic keukens Haarlem

Keur Keukens in Haarlem is ook uw SieMatic dealer. Een topmerk onder alle keukenmerken. Een merk dat bekend staat vanwege haar klasse en diverse stijlen. Goed ontworpen, puur design. Gemaakt om vele jaren mooi en praktisch te blijven.

In onze showroom vindt u tientallen keukens, in iedere stijl en opstelling. Van basis tot exclusief maatwerk. Bezoek vrijblijvend onze showroom wanneer u zoekt naar keukens in Haarlem. Wij adviseren u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden.
Welkom, de koffie staat klaar.

Lees meer over Keur
SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Showroom Keur Keukens Haarlem
Showroom Keur Keukens Haarlem

KEUR is onderdeel van DB Keukens

DB Keukens heeft 6 showrooms en monteert in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2081 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keukens DNA zit in onze genen

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.