Vestiging Pelma Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Goes - Pelma Keukens


Contactgegevens

Vestiging Pelma Keukens

Amundsenweg 47
4462 GP Goes
T: 0113 - 21 97 70
info@pelmakeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 805222947 B01
KvK: 23081704
IBAN: NL16 RABO 0301 3033 98

Openingstijden

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken. Wij helpen u graag.

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer

Fam. van Waveren, Goes: "Keuken viel op"

"Ik voel me net de koningin," was hetgeen mevrouw van Waveren uit Goes als eerste opmerkte toen haar nieuwe keuken gemonteerd stond.

Familie van Waveren was op zoek naar een nieuwe keuken omdat de keukenapparatuur in de oude keuken er langzaamaan mee stopte. Toen ze eens bij hun buren in Goes binnenkwamen, viel ook als eerste de mooie keuken daar op.

Toen bleek dat die keuken bij Pelma Keukens Goes vandaan kwam zijn de heer en mevrouw van Waveren ook maar eens een oriënterende ronde komen maken bij Pelma Keukens.

Maak een vrijblijvende afspraak
Keukens Goes

Direct de mooiste keukens van Goes

Tijdens de oriëntatieronde merkte mevrouw van Waveren direct op dat ze bij Pelma Keukens wel zou kunnen slagen voor de nieuwe keuken.

Maar eerst stond er nog een heupoperatie op het programma. Nadat de operatie achter de rug was zijn ze weer terug gekomen en hebben ze in één oogopslag de keuken zien staan die ze zouden willen. "We hoefden niet eens meer verder te kijken, dat moest de keuken worden. Samen met een adviseur aan tafel werd de droomkeuken samengesteld en het eindresultaat mag er ook echt zijn.

Een mooie u-keuken in eigentijdse stijl. Het blad mooi doorgetrokken op de achterwand en een vensterbank in hetzelfde materiaal maken het geheel af," schrijft onze klant uit Goes.

Keukens Goes

Klanten in Goes tevreden over werkwijze

Verkoop, planning, montage en service, al onze diensten werken als goed geoliede machines. Onze klanten waarderen dit. Ook familie van Waveren uit Goes.

Over het gehele traject zijn meneer en mevrouw uiterst tevreden, zo laten zij ons weten. Bent u ook op zoek naar keukens in Goes? En wilt u uw droomkeuken aanschaffen bij een vertrouwd adres? Staak uw zoektocht naar keukens in Goes. Kom naar Pelma Keukens Goes en laat u zich inspireren.Onze klanten roemen over onze werkwijze.

Pelma Keukens denkt met u mee zodat uw droomkeuken daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Lees meer klantenervaringen op de website van Pelma Keukens Goes. U zult meteen overtuigd zijn dat u niet langer rond hoeft te kijken naar keukens in Goes.

Bekijk alle keukens
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Pelma Keukens
Keuken Goes

PELMA is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2183 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB KeukenGroep DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.