Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Klaar voor uw nieuwe keuken? Kom hem snel beleven bij Keur Keukens!

U hebt ons gevonden via qasa.nl, op zoek naar een nieuwe keuken. Dat treft! Bij Keur Keukens vinden we niks leuker dan mensen helpen om precies díe keuken te vinden die bij ze past. Daarbij hanteren wij een paar belangrijke uitgangspunten: gastvrijheid, rust, nettoprijzen en… ‘afspraak is afspraak’.

Showroom overzicht Haarlem

Kom langs of plan een afspraak

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

U kunt bij ons rekenen op een warme ontvangst en alle ruimte om u te oriënteren (met of zonder adviseur) in onze vernieuwde showroom. Bovendien krijgt u bij ons professioneel advies van echte keukenspecialisten. Als u langs wilt komen, kunt u natuurlijk gewoon binnenlopen. Maar maakt u vooraf een afspraak, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst en u nóg beter adviseren.

Een supermoderne showroom met de laatste snufjes

Veel klanten raken al direct enthousiast zodra ze bij ons binnenstappen. Zoveel keuze, zoveel ruimte, zoveel inspiratie! Omdat onze showroom heel recent is (najaar 2022) en steeds wordt geactualiseerd, ziet u bij ons de nieuwste keukensnufjes.

Zoals de ‘smart kitchen’, waarin u met uw telefoon of tablet allerlei apparaten en de verlichting kunt aansturen. En de speciale ergonomie-opstelling waar u onder meer kunt testen welke werkbladhoogte en -diepte voor u het best geschikt zijn. Er is zelfs een werkbladen-testcenter, met informatie over de kras-, hitte- en vlekbestendigheid van verschillende soorten werkoppervlak.

Showroom Keur Keukens Haarlem

Pak vooral uw rust

Vacature-verkoopadviseur-keukens

Een bezoek aan Keur Keukens is inspirerend en ontspannend. U kunt bij ons op uw gemak en zonder enige tijdsdruk rondkijken. Wilt u na de eerste ontvangst en een kopje koffie liever met rust gelaten worden? Dan kunt u op eigen houtje vrijelijk rondlopen, alles bekijken, bladen bekloppen, apparaten inspecteren en deuren en laden testen. Hebt u tussendoor vragen of professionele begeleiding nodig? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar.

Topkwaliteit apparatuur, werkend te bewonderen

Keur Keukens is officieel SieMatic dealer. We hebben de complete collectie lifestyles van dit topmerk in huis. Bovendien is veel van de apparatuur in onze showroom echt aangesloten, zodat u kunt zien hoe het werkt in de praktijk. Denk aan de verschillende soorten keukenverlichting, al dan niet met bediening via een app, aan de modernste kookapparaten en de complete Quooker collectie voor kokend, koud en bruisend water uit de kraan. Over ‘beleven in de praktijk’ gesproken… er is een speciale opstelling met complete marmerlook werkbladen, zodat u heel realistisch kunt zien hoe zo’n blad in uw keuken uitpakt. Dat geeft toch een veel betere indruk dan een klein staaltje.

NEFF-keukenapparatuur-ervaringen
Duurzame houten keuken met eiland

Tot voor kort dacht iedereen bij ‘duurzaam’ vooral aan ‘robuust’. Maar nu vinden we ook de impact van een nieuwe keuken op het klimaat een belangrijk criterium. Wij voelen sterk onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam leefbare planeet. Daarom vertellen we u graag welke duurzame keuzes u kunt maken qua materiaal, werkbladen en apparatuur. Ook hierbij kunnen de connectiviteit van de apparaten en besturing op afstand een rol spelen.

Eerlijke, vaste prijzen

Tot slot vindt u het vast fijn om te weten dat onze offertes volledig gespecificeerd zijn en dat we nettoprijzen hanteren, zonder ingewikkelde constructies, onderhandelingen en snel-beslis-acties. In onze showroom vindt u al direct reële nettoprijzen die aansluiten bij de kwaliteit van onze keukenmerken. U weet dus meteen precies wat u krijgt voor uw geld.

Keukens met transparante nettoprijzen

Hoe waardeert ú straks onze benadering?

Vacature-verkoopadviseur-keukens

U koopt een nieuwe keuken bij een échte specialist. Daarbij hoort een respectvolle behandeling, een objectief advies, vakkundige montage en uitstekende nazorg. Niet voor niets krijgt Keur een prima waardering van de klanten, met een tevredenheidsscore van een dikke 9 op Qasa.nl, vooral gebaseerd op de kwaliteit van onze keukens én op de uitstekende service van showroombezoek tot en met installatie.

Een bezoek aan Keur Keukens voelt als een uitje

Een nieuwe keuken uitzoeken is geen peulenschilletje. Maar bij Keur Keukens wordt het in ieder geval wél een uitje. Ook al doordat u bij ons in het pand ook een grote showroom van Plieger badkamers en tegels vindt. Dus als u ook inspiratie zoekt voor een nieuwe badkamer, dan bent u bij Keur in één keer onder de pannen!

Showroom overzicht

Maak nu een afspraak!

Wilt u kennis maken met de uitgebreide en inspirerende collectie van Keur Keukens? Kom gezellig bij ons langs! Het beste kunt u eerst een afspraak maken. Dat kan hier.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen