Menu

Inbouw koffiemachines maken keuken compleet

Oude keuken vervangen voor een nieuwe? De laatste jaren is er veel veranderd! Niet alleen in materialen, kleuren en opstellingen, maar er doen zich op het gebied van keukenapparatuur ook allerlei ontwikkelingen voor.

Zo maakt uw oude koffiezetapparaat plaats voor de inbouw koffiemachine! Gun uzelf comfort en verras uw huisgenoten met de lekkerste, persoonlijke koffie!

Vraag gratis magazine aan
Koffieautomaat

Gemak en variatie met inbouw koffiemachine

De twee grote voordelen van de inbouw koffiemachine zijn:

Gemak, want zelfs een kind kan een kop koffie verzorgen. U kunt het uzelf net zo comfortabel maken als u wenst. In principe hoef je bij deze apparaten één keer de basisinstellingen in te voeren zoals de temperatuur, hoeveelheid van het water en de sterkte van de koffie en dan kun je zorgeloos en snel de heerlijkste koppen koffie tevoorschijn toveren.

Hoe luxer uw apparaat, des te meer mogelijkheden zijn er om het u gemakkelijk te maken, tot automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma's en een geheugen voor persoonlijke instellingen toe. De apparaten van Bosch beschikken bijvoorbeeld over de functie PersonalCoffee Pro: hierbij is het tot wel zes personen mogelijk om de persoonlijke instellingen voor het favoriete drankje op te slaan.

De verrukkelijke smaak (want wat gaat er nu boven een koffie gezet met verse bonen) en de mogelijkheden tot variatie. Om je gasten optimaal van dienst te zijn, kun je naar wens de sterkte en hoeveelheid per kopje instellen.

Bovendien bieden de meeste inbouw koffiemachines je de mogelijkheid om te variëren naar smaak, bijvoorbeeld een cappuccino, een latte macchiato, en sinds kort: de cappuccino doppio (dubbele hoeveelheid).

Keukenapparatuur
Koffieautomaat

Uw keuken nog mooier met inbouw koffiemachine

Het mooie aan een inbouw koffiemachine is, dat u de lijnen in uw keuken volledig kunt doortrekken. Door alles weg te werken kunt u uw complete keuken een strak aanzien geven. Bovendien kunt u het uiterlijk van inbouw koffiemachines afstemmen op uw overige keukenapparatuur.

Zo geeft u uw keuken niet alleen een moderne, maar ook een professionele uitstraling. Bekijk het overzicht van alle keukens.

Keukenapparatuur

Inbouw koffiemachine in de designwand

Inbouw koffiemachines kwamen ongeveer tegelijkertijd in opkomst met een geheel nieuwe manier om keukenapparatuur te plaatsen in de keuken: strak op een lijn in een keukenwand met kasten, of in verticale opstelling. De inbouw koffiemachines bleek goed in de apparatenfamilie te passen en hiermee was de apparatuurwand als staaltje van design geboren!

Geen wateraansluiting?

Heeft uw keuken geen extra wateraansluiting om aan te sluiten op uw inbouw koffiemachine? Onze ervaren monteurs verzorgen met plezier de aanpassingen in uw waterleidingensysteem. Als alternatief kunt u ook kiezen voor inbouw koffieautomaten met uitneembaar waterreservoir. Hiervoor hebt u geen vaste wateraansluiting nodig. U vult het waterreservoir gewoon bij de kraan.

Beste merken inbouw koffiemachines

In onze collectie inbouw koffiemachines vindt u uitsluitend de allerbeste merken. Merken zoals Miele, Bosch en NEFF bijvoorbeeld. Deze koffiemachines zullen u jarenlang van dienst zijn met de heerlijkste koffie. En mocht er iets mis mee zijn, wij staan altijd in voor de kwaliteit en garantie van onze producten, en ook van onze keukenapparatuur. Wij zijn dus altijd uw aanspreekpunt.

Lees meer over keukenapparatuur

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 1979 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak