Inbouw koffiemachines maken keuken compleet

Oude keuken vervangen voor een nieuwe? De laatste jaren is er veel veranderd! Niet alleen in materialen, kleuren en opstellingen, maar er doen zich op het gebied van keukenapparatuur ook allerlei ontwikkelingen voor.

Zo maakt uw oude koffiezetapparaat plaats voor de inbouw koffiemachine! Gun uzelf comfort en verras uw huisgenoten met de lekkerste, persoonlijke koffie!

Koffiemachine en warmhoudlade ATAG

Gemak en variatie met inbouw koffiemachine

De twee grote voordelen van de inbouw koffiemachine zijn:

Gemak, want zelfs een kind kan een kop koffie verzorgen. U kunt het uzelf net zo comfortabel maken als u wenst. In principe hoef je bij deze apparaten één keer de basisinstellingen in te voeren zoals de temperatuur, hoeveelheid van het water en de sterkte van de koffie en dan kun je zorgeloos en snel de heerlijkste koppen koffie tevoorschijn toveren.

Hoe luxer uw apparaat, des te meer mogelijkheden zijn er om het u gemakkelijk te maken, tot automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma's en een geheugen voor persoonlijke instellingen toe. De apparaten van Bosch beschikken bijvoorbeeld over de functie PersonalCoffee Pro: hierbij is het tot wel zes personen mogelijk om de persoonlijke instellingen voor het favoriete drankje op te slaan.

De verrukkelijke smaak (want wat gaat er nu boven een koffie gezet met verse bonen) en de mogelijkheden tot variatie. Om je gasten optimaal van dienst te zijn, kun je naar wens de sterkte en hoeveelheid per kopje instellen.

Bovendien bieden de meeste inbouw koffiemachines je de mogelijkheid om te variëren naar smaak, bijvoorbeeld een cappuccino, een latte macchiato, en sinds kort: de cappuccino doppio (dubbele hoeveelheid).

“Met een koffiemachine heb je in één druk op de knop koffie. Dit gaat makkelijker en sneller, dat vindt iedereen fijn. Bovendien scheelt het weer een apparaat op het aanrecht, dat versterkt de strakke uitstraling van deze keuken.”

Familie Fennet koos bij de aanschaf van hun keuken voor een ingebouwde koffiemachine.
Lees hun ervaringen en bekijk de foto's.

Luxe keuken met eiland, klant

Uw keuken nog mooier met inbouw koffiemachine

Het mooie aan een inbouw koffiemachine is, dat u de lijnen in uw keuken volledig kunt doortrekken. Door alles weg te werken kunt u uw complete keuken een strak aanzien geven. Bovendien kunt u het uiterlijk van inbouw koffiemachines afstemmen op uw overige keukenapparatuur.

Zo geeft u uw keuken niet alleen een moderne, maar ook een professionele uitstraling.

Bekijk ruim 150 keukens, waarvan diverse met koffiemachines.

Inbouw koffiemachine en stoomoven NEFF

Inbouw koffiemachine in de designwand

Inbouw koffiemachines kwamen ongeveer tegelijkertijd in opkomst met een geheel nieuwe manier om keukenapparatuur te plaatsen in de keuken: strak op een lijn in een keukenwand met kasten, of in verticale opstelling.

De inbouw koffiemachines bleek goed in de apparatenfamilie te passen en hiermee was de apparatuurwand als staaltje van design geboren!

Keukenapparatuur moderne keuken

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Gratis inspiratie magazine over keukens
Moderne keukenapparatuur in houten keuken

Geen wateraansluiting?

Heeft uw huidige keukenruimte geen extra wateraansluiting om aan te sluiten op uw inbouw koffiemachine? U kunt er dan voor kiezen om uw waterleidingensysteem aan te passen, zodat een wateraansluiting alsnog beschikbaar is.

Als alternatief kunt u ook kiezen voor inbouw koffieautomaten met uitneembaar waterreservoir. Hiervoor hebt u geen vaste wateraansluiting nodig. U vult het waterreservoir gewoon bij de kraan.

Inbouwkoffiezetapparaten

Beste merken inbouw koffiemachines

In onze collectie inbouw koffiemachines vindt u uitsluitend de allerbeste merken. Merken zoals Miele, ATAG, Pelgrim en NEFF bijvoorbeeld. Deze koffiemachines zullen u jarenlang van dienst zijn met de heerlijkste koffie.

En mocht er iets mis mee zijn, wij staan altijd in voor de kwaliteit en garantie van onze producten, en ook van onze keukenapparatuur. Wij zijn dus altijd uw aanspreekpunt.

Lees meer over keukenapparatuur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd