De start van uw complete keuken

Een doordacht keukenontwerp is de basis van uw keuken. Het is de combinatie van uw wensen en behoeften op het gebied van ruimtelijke indeling, opbergruimte, ergonomie, uitstraling en sfeer. Dat maakt uw keuken een complete keuken.

Wij denken graag met u mee over uw complete keuken zodat u een overwogen keuze uit de talloze mogelijkheden kunt maken. Op onze website kunt u zich laten inspireren door ons grote collectie complete keukens. Hier vindt u iedere keuken compleet met meubelen, apparatuur en aanrechtblad.

Natuurlijk is iedere complete keuken aan te passen naar uw wensen. Dus wilt u een goedkope complete keuken, of een complete keuken zonder apparatuur of uw complete keuken in een andere stijl of met een ander aanrechtblad? 

Bekijk ons aanbod complete keukens

Stel uw complete keuken samen

Alles is mogelijk en wij bespreken graag in onze showroom vrijblijvend uw wensen op het gebied van budget, apparatuur, aanrechtblad, keukenstijl en keukenontwerp. In onze showroom vindt u het MaterialCenter waar een overzicht van alle mogelijke materialen en kleuren zijn tentoongesteld.

Hier kunt u in alle rust uw complete keuken samenstellen. Zo weet u zeker dat u een keuken kiest die compleet én perfect past bij uw wensen en mogelijkheden.
Maak hiervoor een afspraak bij één van onze adviseurs om een complete keuken te kopen waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Het Material Center in onze showrooms biedt u volop inspiratie uit de verschillende mogelijkheden

Complete keuken met keukenapparatuur

Zonder keukenapparatuur is uw keuken geen complete keuken. Daarom is het belangrijk bij de keukeninrichting grondig uw wensen op dat gebied te inventariseren.

Bent u een echte hobbykok die veel mogelijkheden wil hebben? Wilt u koken op een gaskookplaat of op een inductiekookplaat? Of beide? En wat denkt u van aanrechtbladen? Hoe nauwkeuriger u uw wensen inventariseert en realiseert, hoe meer praktisch plezier u van uw complete keuken zult beleven.

Wij helpen u graag bij de inrichting van uw complete keuken.

Complete keuken met apparatuur. Met Siemens inductiekookplaat.
Complete keuken met kookeiland en kastenwand. Compleet met apparatuur.
Complete keuken met kookeiland en kastenwand. Compleet met apparatuur.
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan!

Een complete keuken met diverse functies

Bij de inrichting van een complete keuken speelt de functie van uw keuken een grote rol. Misschien is ergonomie voor u belangrijker dan design of andersom.

Wellicht is de complete keuken voor u alleen de plaats waar u het eten bereidt. Of deelt u de moderne opvatting over de keuken van nu: dé plek in huis voor ontmoeting, communicatie en entertainment en de expressie van uw lifestyle. Hoe u ernaar kijkt, bepaalt uw keus voor de keukeninrichting. Of u nu kiest voor moderne keukens, hypermoderne design keukens, of een grote klassieke keuken: wij zijn hoe dan ook benieuwd hoe u uw complete keuken ziet.

Wij beloven u dat wij er een passend concept bij hebben.

Bekijk onze complete keukens
Complete keuken met eiland in landelijke stijl. Bekijk honderden complete keukens op onze website!
Complete hoekkeuken met apparatuur. Houten front met witte kastenwand.
Complete hoekkeuken met apparatuur. Houten front met witte kastenwand.