• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Met deze prijs van een keuken op maat betaal je niet teveel

Een keuken op maat is leuk omdat je er al je persoonlijke wensen in kwijt kunt. Bij anderen hangt daar doorgaans wel een prijskaartje aan… DB KeukenGroep zorgt dat je keuken op maat kosten beperkt blijven. Hoe?

Met onze uitgekiende serie maatwerkkeukens uit de Residentic collectie betaal je maar een fractie meer dan de showroomprijzen.

Bekijk ruim 200 keukens

Residentic tijdloze maatkeuken, wit

Gemiddelde keuken op maat prijs

Een maatwerkkeuken heb je bij ons al vanaf 8.000 euro en kan oplopen tot 40.000 euro. Dit omvat een complete opstelling inclusief apparatuur en werkblad.

Een belangrijk verschil van de prijs van een keuken op maat bij ons ten opzichte van maatwerkkeukens van andere keukenspecialisten is, dat je uitsluitend meer betaalt voor de extra’s die je kiest, in plaats van het maatwerkkeuken kopen.

Residentic houten hoekkeuken op maat
Residentic landelijke maatkeuken wit

Wat kost een keuken op maat met dikker werkblad?

Residentic keukens zijn keukens voor lage nettoprijzen, waarvan het bedrag uiteindelijk bepaald wordt door jouw extra wensen.

Nu wil jij in je landelijke keuken misschien een 8 cm dik composieten werkblad in plaats van 6 cm. Dan vraag je je af: 'hoeveel kost een keuken op maat met dikker werkblad?'. De totale kosten van het keukenblad liggen dan iets hoger omdat je betaalt voor de dikkere rand (maar geen 30% meerprijs natuurlijk).

Zo is de prijs van een landelijke keuken op maat wel zo eerlijk en transparant, en passend bij onze beloften.

Prijs tijdloze keuken op maat

Maak jouw interieur compleet

Mogelijk dat je liever een afmeting keukenkast van 53 cm breedte kiest, in plaats van de gebruikelijke 50 cm. Je betaalt dan voor een kast van 60 cm die smaller wordt gemaakt. Alle overige keuken op maat kosten blijven gelijk.

Je keuken is een meubelstuk en moet passen in je interieur. Zeker in de open keuken of in luxe keukens met kookeiland waar je dagelijks leeft, ben je wellicht benieuwd naar de keuken op maat laten maken kosten van Residentic.

Mooie keukenopstelling gezien, maar kun je geen olijfgroen kiezen of zoek je Scandinavische kleuren? Jouw prijs van een keuken op maat wordt de prijs van de opstelling en de bijbehorende prijsgroep van een gelakte keuken. Overzichtelijk!

Houten keuken op maat met interieur. Check onze blog over prijs keuken op maat.
Modern antraciete keuken, hoekopstelling

Profiteer van onze beloften

Een persoonlijke keuken. Jouw droom, onze werkelijkheid. Dagelijks streven onze tweehonderd medewerkers met al hun passie om keukens te realiseren die mensen blij en gelukkig maken. Onze unieke werkwijze zal bijdragen aan je keukengenot.

Doe bij ons keuken inspiratie op voor keukens in elke stijl, van landelijke keukens, moderne keukens tot klassieke keukens.

Doen zoals Beloofd wordt bij elke medewerker tijdens trainingen benadrukt en dankzij al onze voordelen ben je bij ons uiteindelijk het voordeligst uit! Lees meer over onze unieke beloften.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Residentic eilandkeuken modern wit