Witte luxe keuken met eiland, met kastenwand
Luxe keuken met eiland Zeeland
Luxe keuken met eiland Zeeland

Volop beleving in luxe keukens met kookeiland

Sfeer, ruimte, gezellige keukengeluiden en de geur van verse koffie trekt iedereen de keuken in. De combinatie van activiteit en een gezellige plek om te zitten of te werken vind je echt alleen in de luxe keuken met kookeiland.

Terwijl de een alvast wat voorbereidingen treft voor de maaltijd, checkt de ander zijn berichtjes en zit jij gewoon even gezellig met een mok cappuccino aan het keukeneiland met tafel. Wat doe jij? Relaxen!

Chique keuken met bar en kastenwand, complete keuken met luxe uitstraling

Trend luxe keuken met kookeiland

Eerst was het nog zo dat hier en daar een keukenmuur werd weggebroken om een open keuken te realiseren. Daar zou dan een keuken met kookeiland in komen te staan. Zo’n woonkeuken met kookeiland was al baanbrekend.

Nu gaat het nog veel verder. Het keukenontwerp bepaalt de indeling van de begane grond van een woning.

Tekeningen van de architect met traditionele grote woonkamer en kleinere keukenruimte gaan op z’n kop. De keuken moet alle ruimte krijgen, de woonkamer mag kleiner.

Luxe landelijke keuken met eiland, met kastenwand in industriële stijl

De keuken als prominente ruimte

“In onze woonkamer zitten we eigenlijk nauwelijks meer. Ook als we visite hebben maken we het gezellig in onze luxe keuken met kookeiland,” vertelt een van onze klanten.

Wij vinden dit natuurlijk geweldig! Er zijn zoveel keuken ideeën om van je keuken het hart van de woning te maken!

Onze keukenontwerpers krijgen tintelende vingers om al hun keuken inspiratie in luxe keukens met eiland te steken. Denk bijvoorbeeld eens aan een van onze warme, massief houten keukens, monochrome keukens of de stoere houten keuken beton.

Keuken met eiland in landelijk moderne stijl met kastenwand en bar

Luxe eilandkeukens, stijlvolle complete keukens

Een bijzondere uiting van een luxe kookeiland is de luxe eilandkeuken. Deze hotspot midden in je keukenruimte heeft werkelijk alles wat je kunt bedenken centraal in een eiland gestopt. Het voordeel? Je hebt alles binnen handbereik en het stáát luxe.

Een eilandkeuken bestaat dus uit een aanrecht, voorraadkasten, een fornuis of kookplaat met oven en een vaatwasser. Koel- en vriesapparatuur staan hier meestal los van. Vanwege hun hoogte zouden ze visueel te zeer een obstakel opwerpen.

Moderne keuken met eiland
Landelijke houten keuken met eiland

In luxe eilandkeukens deel je elkaars keukengeluk

Voor iedereen is plek aan luxe eilandkeukens. Wat je ook doet. De voordelen van luxe eilandkeukens laten zich makkelijk raden: veel meer sociale interactie, veel meer nabijheid. Een mooie tegenhanger voor een drukke dag online.

Wat kost een luxe keuken met eiland?

Nieuwsgierig geworden naar een luxe keukeneiland? Al vanaf 15.000 euro vind je bij ons luxe keukens met kookeiland.

De prijs van uw luxe keuken met eiland is van diverse factoren afhankelijk: het type front, gekozen werkblad, aantal apparatuur en het merk hiervan. Op onze transparante offerte staat exact gespecificeerd wat ieder onderdeel kost. En dankzij de nettoprijzen weet u direct waar u aan toe bent.

Houten landelijke maatwerkkeuken met betonnen aanrechtblad en patchwork vloertegels

In vertrouwen uw keuken kopen

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor advies en inspiratie. Onze betrokken medewerkers helpen u graag met advies. Twijfelt u nog of u één van onze showrooms wilt bezoeken? Lees dan de tientallen klantervaringen voor informatie en inspiratie!

Daarnaast vindt u op het internet ruim 2000 reviews over ons familiebedrijf. Deze onafhankelijke ervaringen van eerdere keukenkopers bevestigen onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunt u met een gerust hart uw keuken samenstellen en aanschaffen.

Lees meer over keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Kookeiland landelijke keuken met hout.