Landelijke rechte keuken met fornuis en schouw.

Eigen merk voor maatwerk keukens

Doe keuken inspiratie op voor een landelijke keuken handgemaakt in onze collectie Residentic. Residentic maatwerkkeukens bieden je veel ruimte om jouw eigen stijl tot in de puntjes door te voeren.

Voor een Residentic keuken betaal je hoegenaamd niets meer dan de prijzen van de keukens uit de reguliere collectie.

Niet alleen ons prijsbeleid van netto lage prijzen maakt ons uniek, ook het feit dat je voor een Residentic keuken geen handgemaakte keukens prijzen betaalt, is tamelijk zeldzaam. Meer weten?

Grijze landelijk keuken met eiland. Compleet met kastenwand en fornuis.

Wanneer kiezen voor landelijke keuken op maat?

Wanneer kies je een maatwerkkeuken? De kleur van een van de showroomkeukens in landelijke stijl kan bijvoorbeeld toch niet helemaal de keuken zijn die je in gedachten had. 

Bijvoorbeeld omdat de opstelling van een bepaalde keuken je wel aanspreekt, maar jouw voorkeur toch uitgaat naar de grijze landelijke keuken. Of omdat je zoekt naar de exacte kleur eiken zodat de match met je eiken houten vloer perfect is. 

Landelijke maatwerk keuken
Massief houten keuken met betonnen werkblad
Massief houten keuken met inductie fornuis

Landelijke keuken op maat in elke kleur

Met een landelijke keuken op maat kun je elke RAL, Sikkens en NSC kleur kiezen. Weet je hoeveel tinten dat zijn? Zeker ruim duizend!

We helpen je graag de juiste keuze te maken. Kom gerust eens langs met een staaltje. De koffie zetten we altijd vers voor je.

Landelijke keuken in groene kleur, met losstaande kastenwand.

Binnenwerk in kleur met landelijke keuken op maat

Jouw oog voor perfectie valt misschien over keukenkasten die aan de binnenkant met een standaardkleur zijn afgewerkt. Naar jouw idee doet dat afbreuk aan de sfeer.

Je wilt jouw landelijke keuken op maat natuurlijk ook aan de binnenzijde hebben in de door jouw gekozen tint, zodat je volledige harmonie en rust tot stand brengt! Ook deze mogelijkheid vind je in onze landelijke moderne keukens op maat.

Bij Residentic keukens zijn buiten- en binnenzijde in dezelfde kleur leverbaar
Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Kasten op maat

Passtukken, vulstroken, ze zijn een handig hulpmiddel om loze ruimtes tussen kasten op te vullen. Maar jij vindt dat wellicht niet passen bij sfeervol en stijlvol wonen.

Ook dan is een van onze landelijke keukens op maat iets voor jou. Daarmee bepaal je gewoon zelf de afmeting van jouw keukenkast totdat het naadloos past in jouw moderne keuken.

Houten keuken met luxe apparatuur van Miele

Nog meer extra’s met een landelijke keuken op maat

Standaard laten we je al profiteren van eindeloos veel voordelen met landelijk moderne keukens op maat. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat elke landelijke keuken op maat in Holland wordt vervaardigd, zodat je niet eindeloos hoeft te wachten op je luxe keuken.

Bovendien doen we ook bij deze keukens ons uiterste best om je een probleemloze montage te bezorgen. We laten je jarenlang plezier beleven van onze landelijke keukens op maat. Dankzij onze uitstekende service wil je nooit meer bij ons weg. Net zoals de vele andere klanten, die ons gemiddeld beoordelen met een 9,7!

Lees meer over keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Massief houten keuken met eiland