Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Betaalbare keukens: optelsom van 7 voordelen!

Betaalbare keukens houdt bij DB Keukens in: kwaliteitskeukens waar je niet teveel voor betaalt. Al ruim een kwart eeuw draait het bij ons om de advisering, levering en montage van goede betaalbare keukens. We zijn er groot mee geworden!

Inmiddels telt ons keukenbedrijf 8 landelijk vestigingen en hebben al duizenden klanten onze unieke werkwijze ervaren. Ontdek zelf dat een betaalbare keuken de optelsom is van alle voordelen, in plaats van alleen een lage prijs!

1. Voordeel betaalbare keuken: kwaliteit

Over kwaliteit hoef je je bij ons geen zorgen te maken. We verkopen uitsluitend producten waar we vierkant achterstaan, van leveranciers die we met zorg selecteren en al jarenlang mee samenwerken.

En als er dan toch een keertje wat met je keuken is, dan lossen we het probleem op. Maak je over de kwaliteit van onze keukens maar geen zorgen, ook al zie je er eentje staan van slechts 5000 euro!

Zwarte kookeiland met kastenwand van ons merk DBselect
Witte tijdloze hoekkeuken

2. Voordeel betaalbare keuken: netto prijzen

Vanaf ons ontstaan in het Zeeuwse Sint-Annaland zijn onze keuken prijzen netto en laag geweest. Netto betekent bij ons dat er geen onnodige opslagen of toeslagen bij komen. Dan weet je met goede betaalbare keukens altijd wat je kunt verwachten.

Daarnaast krijg je bij ons altijd een transparante offerte, waarbij alle onderdelen exact zijn gespecificeerd. Zo weet u precies wat u waarvoor betaalt, dat geeft een veilig gevoel.

Goedkope Scandinavische keuken, met zwarte houtlook fronten en witte aanrechtblad

3. Voordeel betaalbare keuken: lage prijs

Laag zijn onze prijzen zonder meer, want je profiteert van grootschalige inkoop en onze uitstekende jarenlange relaties met toeleveranciers. DB Keukens is een financieel gezonde en solide partner.

Onze keukenfabrikanten weten uit ervaring dat ze met ons weinig risico lopen. We krijgen goede condities, en die berekenen we 100% door aan de klant. Daar profiteer jij van.

4. Voordeel betaalbare keuken: uitstekende service

De allerlaagste prijs keuken is leuk op het moment bij levering, maar wanneer het aankomt op service heb je meestal weinig aan een prijsstunter. Op het internet staan genoeg verhalen van goedkope keukenzaken die verantwoordelijkheid afschuiven, problemen door slechte montage of verhalen over lange levertermijnen van onderdelen.

Bij ons weet je gewoon zeker dat als er wat is, onze serviceafdeling voor je paraat staat. Dankzij onze eigen monteurs is betrouwbaarheid en kwaliteit gegarandeerd. Kijk, op termijn koop je dan toch de goedkoopste keuken!

Keukenmontage door eigen monteurs
Goedkope houten hoekkeuken met houtlook

5. Voordeel betaalbare keuken: aanbiedingen

Regelmatig zijn er bij ons leuke aanbiedingen. Of dat nu is op een goedkope hoekkeuken, keukenapparatuur, een dieper werkblad of leuke accessoires. Wanneer je dat een beetje in de gaten houdt, dan kun je extra leuk scoren!

Bezoek gerust één van onze showrooms om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de betaalbare keukenprijzen en aanbiedingen.

6. Voordeel betaalbare keuken: showroomkeukens

De voordelen van onze showroomkeukens zijn groot. Ze zijn trendy, want de mooiste keuken voorbeelden staan in onze showroom! En omdat we graag van variatie houden, verlaten deze goedkope keukens ons voor kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%.

Een ander voordeel is, dat je ziet wat je koopt. Je kunt je nieuwe keuken van tevoren optimaal beleven. En op onze keukens sale gelden dezelfde garantie en service voorwaarden als op andere keukens. Kijk naar online acties keukens.   

Goedkope moderne keuken in hoekopstelling, met greeploos front
Een zwarte rechte keuken van ons merk DBselect

7. Voordeel betaalbare keuken: DBselect

Voor actuele, aansprekende keukens in diverse opstellingen hebben we een mooie lijn voor je geselecteerd tegen de laagste prijzen. Zoek jij verder geen extra’s, dan biedt ons keukenmerk DBselect jou heel veel moois.

DB Select keukens zijn moderne keukens voor uitgekiende prijzen waar je geen euro teveel voor betaalt! Bekijk hier ons aanbod DBselect keukens.

Zelfs betaalbare keukens op maat zijn mogelijk bij ons, en tegen ongelooflijk lage prijzen! Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bij een keukenrenovatie kiest voor een andere afmeting keukenkast.

Of jouw oog is gevallen op een schitterend handgemaakt front. Bekijk dan eens een betaalbare keuken op maat uit onze Residentic collectie. Ons keukenmerk Residentic levert Hollands maatwerk, oerdegelijk, en voor nauwelijks meer dan de keukens uit onze reguliere collectie.

Kortom, voor betaalbare keukens rijd je naar DB Keukens!

Blauwe keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen