• 9,6 uit 2187 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak
Moderne hoekkeuken met houten greeploos front

Keukenzaak Zeeland

Voor elke inwoner van Nederland biedt DB Keukens een keukenzaak in de regio. Wilt u keus hebben uit een breed aanbod keukenmodellen, bezoekt u dan eens onze keukenzaak in Zeeland: Ardi Keukens in Sint Annaland. Hier ligt de oorsprong van DB Keukens. Daarnaast vindt u in Zeeland een andere keukenzaak: Pelma Keukens. Deze showroom is gevestigd in Goes.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Keukenzaak Betuwe, Gelderland, Twente

Zoekt u naar een keukenzaak Utrecht, dan vindt u op de Betuwe één van onze keukenzaken. Avanti Keukens bestaat sinds 1991 en is gevestigd aan de mooie Woonboulevard Kesteren. Een bezoek aan deze Woonboulevard belooft een dag vol shop- en winkelplezier, unieke woonomgevingen en veel inspiratie over wonen en keukens.

In oostelijker richting is Arma Keukens en Sanitair dé keukenzaak Gelderland. Als keukenzaak Twente geniet Adee Keukens grote bekendheid. Ook Adee heeft een sterke reputatie vanwege de pijlers waar DB Keukens op rust: hoge kwaliteit van product en organisatie, excellente medewerkers en uitstekende service.

Landelijke keuken
Keuken met kookeiland

Keukenzaak Randstad

Met de overname van Keur Keukens in Haarlem werd in 2007 de landelijke dekking van DB Keukens compleet. Deze showroom in de Randstad werd omgeturnd tot een keukenzaak waar de klant totale ontzorging wacht. Met een breed aanbod keukenopstellingen voor het luxe, midden en lagere segment, vindt u in deze keukenzaak Noord-Holland ook keukenopstellingen uit het topsegment: SieMatic.