• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Antraciet keuken - Top 3 warme, stijlvolle ontmoetingsplekken

Donkere kleuren in je keuken zijn echt mooi. Maar hoe geef je daar een moderne schwung aan zonder dat het kil en zakelijk wordt?

We hebben het antwoord voor je gevonden: met de antraciet keuken. Echt een toppertje onder de moderne keukens en aanvoelend als een warme plek in huis.

Of hoeft je antraciet keuken niet modern te zijn?

Of weet je het nog niet?

Als je liever eerst keuken inspiratie op wilt doen, gooi je agenda leeg en vraag ons dubbeldikke keukenmagazine aan. Zeker weten dat je direct komt voor onze unieke voordelen.

Antraciete keuken greeploos
Antraciet keuken marmerlook aanrechtblad
Antraciet keuken zwarte apparatuur
Antraciet-hoekkeuken

Keuken in antraciet is het nieuwe wit

Antraciet wordt ook wel het nieuwe wit in de keuken genoemd. En dat is zeker niet alleen van toepassing op de antraciet keukenkastjes en deuren. Ook (kokendwater)kranen en spoelbakken volgen deze laatste trend.

Het donkere antraciet ademt sfeer, toont chique en combineert krachtig met stoere, robuuste materialen als beton, massief hout, glas en keramiek.

Dat maakt de antraciet keuken tot een populaire keuze voor mensen die hun interieur stijlvol willen verrijken.

Onze klanten vertellen

Thuis koken met vrienden in plaats van uit eten

Reinout en Fleur Engelberts uit Bloemendaal

Lees klantervaring

Zorgboerderij met vier ‘leer’-keukens

Lea en Rien van Viegen van Zorgboerderij Buitenhorst

Lees klantervaring

Met uitgekiende opstelling meer ruimte

Albert en Jannemarie Schreuder uit Urk

Lees klantervaring
Design keuken antraciet

Soorten antraciet keukens

Welke antraciet keukens zijn er? Dit is de top 3:

  1. Antraciet grijze keuken modern
  2. Keuken antraciet hout
  3. Landelijke keuken antraciet

Natuurlijk vind je antraciet kleur keukens ook onder de klassieke keukens, de tijdloze keukens en de vele andere keukenstijlen. Als dat meer jouw stijl is, dan kun je hier ook alle kanten mee uit.

Populair: Keuken antraciet modern

Neem een antraciet moderne keuken, grote kans dat het matlak is. Matlak keukens zijn er van fenix, dit materiaal met ultramatte uitstraling past echt prachtig in moderne interieurs.

Fenix voelt prettig en dat is veel belangrijker dan de meeste mensen denken, want een keukendeur moet ook lekker in je hand liggen. Kom langs in onze showrooms en ontdek het sensationeel aanvoelende zachte oppervlak van deze chique keukens.

Qua vormgeving kun je denken aan de antraciet keuken met licht blad (bijvoorbeeld wit corian). Of de antraciet keuken betonnen blad (als je all the way grijs wilt gaan).

Modern-antraciete-keuken

Een variant van de antraciet grijs keuken is de keuken van John en Rianne de Geus uit Sommelsdijk. Deze is nog donkerder dan antraciet, een nieuwe tint carbon. Heel indrukwekkend in matlak.

Met een antraciet werkblad (keramiek) is deze keuken compleet in stijl. Een houten koffiecorner brengt een levendig accent en geeft deze hoek een eigen sfeer.

Een andere moderne variant is de antraciet keuken greeploos of de hoogglans keuken. Beide mooi strak uitgevoerd in antraciet.

Keuken antraciet hout

Meer warmte en een levendiger sfeer bereik je met hout in je antraciete keuken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten fronten of eiken fronten in repro uitvoering.

De houtlook van de nieuwste, kunststof fronten lijkt rechtstreeks uit de natuur te komen als je kijkt naar houtnerf en structuur. Een warme, levendige aanvulling op je interieur.

Antraciet keuken met eiland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Welke vloer bij een antraciet keuken?

Kies je bij je antraciet keuken een mooie eikenhouten vloer, dan steekt je keukenopstelling mooi af. Antraciet keuken tegels kan ook maar pas op dat het niet te grijs grijs (lees: saai) wordt.

Wil je per se grijze vloertegels, dan kun je een accent aanbrengen met een marmerlook achterwand. Een witte vloer zouden we persoonlijk niet zo snel doen, tenzij je natuurlijk voor mooie Portugese tegels met wit kiest.

Wist je dat we tegels in onze nieuwe showroom in Nunspeet verkopen?

Vierkante vloertegels voor in de keuken
Zwarte keuken met eiland Hoogeveen, bar

Een antraciet keuken met bar

Trendy is de antraciet keuken met houten bar. Deze kleine eettafel geeft je keuken niet alleen een speels effect, je maakt je keuken ook tot een superknusse bijpraatplek.

Echt zo leuk om hier je familie en je vrienden te ontmoeten! Zeker als je over een koffieautomaat beschikt die ook nog eens voor iedereen persoonlijke koffie serveert.  

Keukeneiland in antraciet

Ben jij gezegend met een grote familie en vriendenkring en heb je lekker de ruimte in huis? Denk dan aan wat je allemaal kunt doen met een los kookeiland.

Of, als je geen grote afmeting keukenblok kwijt kunt, een schiereiland of t-keuken. In keukens met kookeiland kun je afwisselen met antraciet fronten voor het eiland en een houten kastwand bijvoorbeeld.

Twee kleuren in je keuken wordt weer gedaan en breidt je mogelijkheden enorm uit. Onze verkoopadviseurs denken graag mee over kleur in je keuken.

Een antraciete keuken met houten blad kun je ook doen, er zijn prachtige aanrechtbladen met houtdecors die niet van echt te onderscheiden zijn.

Grijze keuken met eiland, in modern landelijke stijl
Landelijke keuken in de kleur grijs, met witte klassieke spoelbak

Antraciet grijs is een typische kleur voor de landelijke grijze keuken. Deze kleur valt mooi te combineren met donkere keukenapparatuur, zwarte grepen en accenten van landelijke keukens.

De grijze landelijke keuken is nog steeds geliefd vanwege z’n bijzondere nostalgische, knusse sfeer.

Antraciet keuken kopen

Wat is de prijs van een antraciete keuken? Je vindt bij ons alle prijzen keukens. Welke prijs antraciet keuken je ook bij ons betaalt, aan de kwaliteit doen we geen concessies.

Dus van onze slim uitgedachte, uitgekiende voordelige keukens van DBselect, de luxere Excellentic keukens tot maatwerkkeukens van Residentic.

Wil jij liever antraciet grijze keuken van het merk SieMatic? Bekijk deze keuken grijs in onze prachtige keukenshowroom in Haarlem!

Op alle keukens bieden we uitstekende service, tien jaar garantie op montage en perfecte montage door eigen monteurs.

Ervaar zelf onze unieke werkwijze en hoge kwaliteit in één van onze acht showrooms. En ontdek waarom ruim 2100 klanten ons gemiddeld waarderen met een 9,7!

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-showroom-overzicht

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen