Toon je stijlgevoel met goed gekozen tegels in je keuken

Een keuken zonder tegels is als een zomerjas in de winter. Kaal; het versterkt je uitstraling nou niet bepaald. Jouw mooie moderne keuken verdient daarom ook een mooie tegel. Je kunt er prachtige effecten mee bereiken. 

Of je dat nu doet met wandtegels keuken of keuken vloertegels, daar adviseren we je graag over. Met een kwart eeuw aan keukenervaring brengen we overzicht aan in alle mogelijkheden. 

Kom voor stijladvies of keuken inspiratie naar onze landelijke showrooms! U vindt de tegels bij onze vestiging Arma in Nunspeet.

Bekijk alle keukens
Retro patchwork tegels achterwand keuken

Wil jij… de uitstraling van je keuken ondersteunen met keuken tegels?

Met een sfeervolle landelijke keuken kun je landelijke wandtegels kiezen in dezelfde tint. De keus voor landelijke keuken tegels brengt harmonie tot stand.

In een witte landelijke keuken staan metrotegels heel mooi bij landelijke vloertegels.

In een houten keuken kun je sfeer aanbrengen met vloertegels. Onze uitgebreide collecties bieden je brede keus in natuursteen tegels – populair vanwege hun onmiskenbaar authentieke look.

Natuurgetrouwe keramische tegels verschaffen je praktisch comfort. Tegels met houtlook, tegels natuursteen look, ze zijn er allemaal.

Friese witjes groen tegel achterwand keuken

Wil jij… jouw keuken in het oog laten springen met muurtegels keuken?

Heb je eenmaal een aansprekend keukenontwerp gekozen, dan kun je met zowel vloertegels als wandtegels jouw keuken een boost geven die geen andere keuken heeft. Daarmee maak jij jouw keuze persoonlijk en uniek. Je moet er lef voor hebben.

Durf jij vintage wandtegels aan in je moderne strakke keuken? Zeker weten dat jouw keuken er op een unieke manier uitspringt!

Bekijk onze tegelcollectie online en ontdek de tegel die past bij jouw keuken..

Friese witjes in landelijke houten keuken
Keuken met grijze tegelvloer

Wil jij… jouw keuken chique uitstraling geven met grote wandtegels in marmerlook?

Denk in trends. Zo zijn marmerlook keukens populair. Kies een van onze voordelige betaalbare keukens uit de collectie, combineer het met tegels marmerlook en zie daar, je bent van deze tijd!

Met een keuken die er geweldig luxe uitziet, zonder dat je de prijs van luxe keukens betaalt.

Marmerlook tegels keuken

Wil jij… jouw keukenvloer eruit laten spatten?

Een keukenvloer is soms het sluitstuk van de keukenrenovatie, helaas ten onrechte! Je kunt zoveel uit je vloer halen. Laat ‘m er lekker uitspringen met bijvoorbeeld een schitterende Portugese vloer!

Diverse kleuren, afmetingen en patronen geven jou alle gelegenheid om een persoonlijke vloer aan te leggen.

Retro tegelvloer in parallelle keuken

Wil jij… met tegels keukenwand jouw keuken op de makkelijkste manier kunnen schoonhouden?

Vergis je ook niet in het praktisch comfort dat keukentegels bieden. Keuken tegeltjes zijn slijtvast en je zult je nooit hoeven te storen aan vuile vegen of schade aan je muren.

Tegels beschermen vloer en wand en je kunt ze zo nat afnemen als je wilt. Handig als je een keertje flink hebt staan spetteren tijdens het maken van een smoothie bijvoorbeeld.

Tegel achterwand in hoek keuken

Wil jij… grote keus in vloertegels en wandtegels?

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2163 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Wanneer je lekker wat te kiezen wilt hebben in tegels voor keuken, kom dan naar onze inspirerende showrooms. Je doet er allerlei inspiratie op over tegels voor in de keuken en de keuze is reuze!

Voor elke woning, keukenstijl en keukenprijs vind je bij ons kwalitatief hoogwaardige betaalbare tegels en exclusieve tegels van de merken Villeroy & Boch of Jos Tegels. Bekijk ook de keuken wandtegels voorbeelden.

Kies je voor tegels bij onze prachtige keukens, dan kun je zeker zijn van netto lage prijzen, transparante offerte en uitmuntende service.

Donkere tegels in keuken met eiland