• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Open voor individuele stijl: NEFF Flex Design

Als trotse NEFF Master Partner® nodigen we u van harte uit in onze showrooms om het innovatieve NEFF Flex Design zelf te ervaren. Kom langs en laat u inspireren door de nieuwste trends en mogelijkheden!

Bezoek onze showroom

NEFF Flex Design.

Kies een kleur en afwerking die past bij de esthetiek van jouw keuken - nu en later! Het zijn de details die het bijzonder maken. Daarom heeft NEFF het mogelijk gemaakt om uw apparatuur te personaliseren met het nieuwe NEFF Flex Design: verwisselbare designelementen, zoals handgrepen en zijlijsten in vier opvallende kleuren voor je NEFF-apparaten. Kiest u voor Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey of Metallic Silver?

Ter introductie ontvangt u tijdelijk (zolang de voorraad strekt) bij aankoop van minimaal 5 NEFF apparaten een NEFF Flex-pannenset t.w.v. 349,- euro. 

Flex Design

Maak je keuken persoonlijk. Met onze nieuwe designelementen, zoals handgrepen en zijlijsten in vier onderscheidende kleuren waarmee je je keuken een individuele stijl geeft.

Twist Pad Flex

Blijf intuïtief en instinctief in contact met je kookkunsten dankzij de magnetische Twist Pad Flex®. Geniet van een nauwkeurige en eenvoudige bediening van je inductiekookplaat, oven en koffie-volautomaat.

Slide en Hide

Al 20 jaar geloven we dat niets je creativiteit in de weg zou mogen staan, zelfs niet je ovendeur. En net als creativiteit, heeft karakter ruimte nodig om zich te ontvouwen. Dit is waar Slide & Hide voor staat.

Flex Control

De revolutionaire manier om flexibel en volgens je persoonlijke voorkeuren te koken. Dankzij het intuïtieve ontwerp pas je eenvoudig je apparaten aan qua bediening: swipen, draaien of allebei.

NEFF Master Partner

Bij een NEFF Master Partner vindt u een team van NEFF specialisten die je alles tot in detail kunnen vertellen over het merk NEFF. DB Keukens is namelijk een exclusief geselecteerde keukenspeciaalzaak in Nederland die wij beschouwen als dé ambassadeur van NEFF. Zij hebben passie voor het merk én kennis van de apparaten. Zo kun je je dus met een gerust hart laten informeren en adviseren over onze apparaten.

Lees meer DB Keukens als NEFF Master Partner