Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Zwart-wit keuken maakt verschil!

Wil jij complimenten krijgen over je nieuwe keuken? Een keuken zwart wit maakt verschil! Durf af te wijken van mainstream keukens. En toon je gevoel voor stijl en klasse met een zwart wit keuken.

Bij DB Keukens doe je volop keuken inspiratie op. Onze zwart wit keukens vind je in alle keukenstijlen, en voor onverwacht lage prijzen van keukens. Bekijk trendy keukens zoals met marmerlook of keukens met donkere, chique tinten en bezoek een van onze landelijke showrooms.

En bekijk onze complete keukencollectie (ruim 200 keukens!) online.

Welke keukens zwart-wit zijn er?

Je kunt net zoveel creativiteit in de keuken wit met zwart leggen als bij je past. We noemen enkele keukenstijlen:

Witte keuken met zwart aanrechtblad

Tijdloos is natuurlijk de bekende ‘keuken wit met zwart blad’. Deze tijdloze keukens hebben als voordeel dat ze veel mensen aanspreken. Wil je ooit nog een keer je woning verkopen, dan vormt de keuken in elk geval geen hinderlijk obstakel.

Bekijk ook een bijzondere variant: de Scandinavische keuken.

Zwarte keukens met wit aanrechtblad

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je een zwart-wit keuken neemt die past bij je smaak. In open keukens is dat helemaal leuk als je ook al over een strak interieur beschikt.

Met onze zwart-wit keukens breng je modern design in huis zonder dat het duur hoeft te zijn.

Beslist modern zijn zwarte keukens met wit aanrechtblad in composiet of corian. Denk aan het schitterende keukenidee van zwart met wit corian werkblad dat we aantroffen bij onze klant fam. Duijn-Groenland. Een absoluut contrast!

Moderne-keuken-soest
Moderne zwart wit keuken

Keuken met kastenwand in zwart wit kleuren

Steeds meer komt de luxe keuken met kookeiland in zwang. Deze keuken is populair omdat het zoveel extra mogelijkheden biedt om gezellig met elkaar te zijn.

Passend in deze trend is de keuken met kastenwand, waarbij het keukeneiland vaak wordt gecombineerd met een kastenwand. Mooi om dan te variëren met zwart en wit!

Kies wit voor het kookeiland en zwart voor de kasten. Doe de kastenwand in twee kleuren of kies een blokpatroon met afwisselend zwarte en witte fronten. Leuk toch?

Hoogglans keukens zwart-wit

De zwart-witte keuken vind je natuurlijk ruim vertegenwoordig in onze collectie hoogglans keukens. In elke prijsklasse zijn er veel variaties. Elke denkbare opstelling is mogelijk, dat zie je in de showroom.

Greeploze zwart wit keuken

Passend bij een moderne uitstraling zijn onze zwarte greeploze keukens. Een tevreden klant familie Gudden koos voor een zwarte greeploze keuken met wit blad. Een vernieuwend contrast!

Landelijke keuken in rechte opstelling met klassieke uitstraling

Landelijke keukens wit-zwart

Ook al ben je niet van de moderne keukens, dan nog kunnen zwart-wit keukens mooi zijn in je interieur. In de stijl van de boerderijkeuken komt ook de keuken met zwart geverfd hout en witte kunststof werkbladen voor.

Bijpassende zwart-wit keuken tegels-  die je ook in onze showrooms vindt – maken de landelijke uitstraling compleet.

Nog landelijker zijn witte fronten en een zwart werkblad. Neem dan geen strakke keukendeuren, maar kies gekaderde, kies handgrepen en een mooie afwerking zoals sierlijsten en togen. Zo ontstaan ook de mooiste wit-zwart keukens in landelijke stijl!

Keuken zwart-wit hout

Bijzonder warm zijn massief houten keukens in zwart-wit. Hout heeft als voordeel vergeleken met andere materialen dat het een levendige en sfeervolle uitstraling heeft. Je kunt het uitstekend als tegenhanger van het zakelijke zwart-wit gebruiken.

Bij keukenspecialist DB Keukens vind je massief houten keukens maar ook fronten met houtlook. En ga je voor maatwerkkeukens, bekijk dan eens onze wit-zwarte keukens uit de Residentic collectie.

Zwart witte keuken
Zwarte Scandinavische hoekkeuken, met houtlook fronten en wit aanrechtblad

Jouw interieur springt eruit met zwart-witte keuken

Uiteindelijk wil je een keuken die bij je past, en waarmee je de bewondering oogst van je omgeving. Of je nu gaat naar Avanti Keukens, Keur Keukens of een van onze overige vestigingen, we helpen je erbij.

Ons advies is goed, onze verkoopstijl is niet opdringerig – vertellen onze klanten -,  onze prijzen laag en netto en onze service reuze. Meer weten over pluspunten? Kom snel naar onze showroom en ervaar hoe wij verschil maken in de keukenbranche.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen