• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Scandinavische keuken geeft energie

Met een Scandinavische keuken bedoelen we natuurlijk geen IKEA keuken. Jij zoekt naar de keuken Scandinavische stijl met een lange levensduur, uit een keuken showroom vol met actuele keuken inspiratie, persoonlijk ontwerp- en indelingsadvies en zekerheid over jarenlange service!

Bekijk dan eens onze Scandinavische keukens en profiteer van onze netto, lage prijzen. Tel alle keuken voordelen bij elkaar op, dan vind je bij ons de meest voordelige keuken.

Keukens Scandinavisch design

Wanneer je foto’s van Scandinavische keukens bekijkt, zie je het direct: deze keukens zijn lekker licht. Geen wonder natuurlijk als je bedenkt dat onze noorderburen minder zonlicht hebben in een jaar, met name degenen in het hoge noorden.

Dan ontstaan vanzelf lichte interieurs ter compensatie van al die donkerte buiten. Je ziet het terug in hun stoere keuken ideeën.

De Scandinavische stijl keuken is een witte keuken, oogt ruimtelijk en verkrijgt haar warmte uit het gebruik van natuurlijke materialen zoals houten accessoires of een houten vloer. De keuken Scandinavisch geeft je energie! Wat vindt je van onze Scandinavische showroomkeukens?
Scandinavische hoekkeuken
Hoekkeuken Scandinavische stijl
Zwarte Scandinavische keuken

Scandinavische keuken houten wandplanken
Greeploos design keuken met hout-kleur interieur, de keuken als een meubelstuk

Scandinavische keuken kopen

Standaard is de keuken Scandinavische stijl niet. Scandinavische keukens zijn inspirerend qua vormgeving. Onze keukenontwerpers zien altijd wel weer mogelijkheden om een typische Scandinavische touch aan een keuken te geven.

Start eens bij witte fronten, een wit plafond en witte wanden, en kijk dan eens welke kanten je op kunt gaan.

Voorbeelden Scandinavische keukens

In de keuken Scandinavische stijl wordt geëxperimenteerd met zwarte contrasten, niet te veel natuurlijk, want het lichte karakter moet blijven overheersen. Zwart komt terug uit onverwachte hoeken. Denk eens aan matzwarte legplanken voor jouw veelgebruikte keukenspullen.

Iets doen met hout? Stoere houten binnenlades verspreiden onverwachte warmte bij het openen van een kast of la.

Wat dacht je van een ingebouwd wijnrek waar vijf of zes flessen onder elkaar kunnen liggen op de plek waar je anders een pilaster zou maken, of een passtuk in de moderne, greeploze keuken?

Lees ervaringen van klanten

Licht en ruimte in nieuwe keuken

Kees den Boer en Cobi Haartsen uit ’s Heer-Hendrikskinderen

Lees klantervaring

Sfeervolle keuken waar ik prettig werk

Huib en Elma Laanen uit Lepelstraat

Lees klantervaring

Een wereldkeuken, met zelfs een sous-vide oven

Milena Lacruz en Nico Oosterbaan

Lees klantervaring

Scandinavische keuken gecombineerd met marmerlook keukens

Wit marmer leent zich bij uitstek voor een bijzonder aanzien van jouw Scandinavische keuken. Het leuke is, dat je een ijskoude tint kunt kiezen en dat de structuren fijn of grof geaderd kunnen zijn, net wat jou aanspreekt.

Een smetplint in marmerlook wordt ineens heel anders, dat garanderen we je. Bekijk ook onze marmerlook keukens.

Marmerlook werkblad met spoelbak en zwarte keukenkraan
Scandinavische keuken met eiland in de kleur wit

Een Scandinavische keuken met kookeiland

Een keukeneiland is zo’n beetje het ultieme als je besluit om een keukenrenovatie uit te voeren, maar een eiland past lang niet altijd overal. De kleur heb je met wit in elk geval al mee met een smal kookeiland.

Zou je een los keukeneiland overwegen, en je kiest hem uit in Scandinavische stijl, dan win je in elk geval optisch aan ruimte. Onze keukenadviseurs kunnen je eerlijk adviseren over jouw mogelijkheden in de Scandinavische keuken met eiland.

De beste Scandinavische keukens

Op zoek naar Scandinavische keukens komt u veel keukeninspiratie tegen. Ook ziet u misschien wel tientallen keukenleveranciers. Maar bij wie kunt u het beste terecht?

Naar onze mening koopt u de beste Scandinavische keuken bij een keukenspecialist die klanttevredenheid voor én na de aankoop van uw keuken hoog in het vaandel heeft staan. Want een keuken verkopen is niet zo moeilijk, maar een correcte levering, professionele montage en jarenlange uitstekende service... dat is niet vanzelfsprekend bij veel keukenzaken.

Als familiebedrijf vinden wij betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk. Want ook na jaren moet u nog tevreden zijn over uw keuken. Daarom werken wij in alle processen met eigen mensen. Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de bijzonder hoge klantscore die zij ons toekennen. Ontdek het zelf!

Hoekkeuken in Scandinavische stijl met hoge kasten

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen