Moderne witte keuken in Scandinavische stijl

Keukens Scandinavisch design

Wanneer je foto’s van Scandinavische keukens bekijkt zie je het direct: deze keukens zijn lekker licht. Geen wonder natuurlijk als je bedenkt dat onze noorderburen minder zonlicht hebben in een jaar, met name degenen in het hoge noorden.

Dan ontstaan vanzelf lichte interieurs ter compensatie van al die donkerte buiten. Je ziet het terug in hun stoere keuken ideeën.

De Scandinavische stijl keuken is een witte keuken, oogt ruimtelijk en verkrijgt haar warmte uit het gebruik van natuurlijke materialen zoals houten accessoires of een houten vloer. De keuken Scandinavisch geeft je energie! Wat vindt je van onze scandinavische showroomkeukens?
Scandinavische hoekkeuken
Hoekkeuken scandinavische stijl
Zwarte scandinavische keuken

Scandinavische keuken houten wandplanken

Scandinavische keuken kopen

Standaard is de keuken Scandinavische stijl niet. Scandinavische keukens zijn inspirerend qua vormgeving. Onze keukenontwerpers zien altijd wel weer mogelijkheden om een typische Scandinavische touch aan een keuken te geven.

Start eens bij witte fronten, een wit plafond en witte wanden, en kijk dan eens welke kanten je op kunt gaan.

Greeploos design keuken met hout-kleur interieur, de keuken als een meubelstuk

Voorbeelden Scandinavische keukens

In de keuken Scandinavische stijl wordt geëxperimenteerd met zwarte contrasten, niet te veel natuurlijk, want het lichte karakter moet blijven overheersen. Zwart komt terug uit onverwachte hoeken. Denk eens aan matzwarte legplanken voor jouw veelgebruikte keukenspullen.

Iets doen met hout? Stoere houten binnenlades verspreiden onverwachte warmte bij het openen van een kast of la.

Wat dacht je van een ingebouwd wijnrek waar vijf of zes flessen onder elkaar kunnen liggen op de plek waar je anders een pilaster zou maken, of een passtuk in de moderne, greeploze keuken?

Zwarte Scandinavische hoekkeuken, met vrijstaande koelkast en tegel achterwand

Scandinavische keuken gecombineerd met marmerlook keukens

Wit marmer leent zich bij uitstek voor een bijzonder aanzien van jouw Scandinavische keuken. Het leuke is, dat je een ijskoude tint kunt kiezen en dat de structuren fijn of grof geaderd kunnen zijn, net wat jou aanspreekt.

Een smetplint in marmerlook wordt ineens heel anders, dat garanderen we je. Bekijk ook onze marmerlook keukens.

Marmerlook werkblad met spoelbak en zwarte keukenkraan
Scandinavische hoekkeuken met hout en donkere brandglas bovenkasten

Een Scandinavische keuken met kookeiland

Een keukeneiland is zo’n beetje het ultieme als je besluit om een keukenrenovatie uit te voeren, maar een eiland past lang niet altijd overal. De kleur heb je met wit in elk geval al mee met een smal kookeiland.

Zou je een los keukeneiland overwegen, en je kiest hem uit in Scandinavische stijl, dan win je in elk geval optisch aan ruimte. Onze keukenadviseurs kunnen je eerlijk adviseren over jouw mogelijkheden in de Scandinavische keuken met eiland.

Scandinavische keuken met eiland in de kleur wit

De beste Scandinavische keukens

Op zoek naar Scandinavische keukens komt u veel keukeninspiratie tegen. Ook ziet u misschien wel tientallen keukenleveranciers. Maar bij wie kunt u het beste terecht?

Naar onze mening koopt u de beste Scandinavische keuken bij een keukenspecialist die klanttevredenheid voor én na de aankoop van uw keuken hoog in het vaandel heeft staan. Want een keuken verkopen is niet zo moeilijk, maar een correcte levering, professionele montage en jarenlange uitstekende service.. dat is niet vanzelfsprekend bij veel keukenzaken.

Als familiebedrijf vinden wij betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk. Want ook na jaren moet u nog tevreden zijn over uw keuken. Daarom werken wij in alle processen met eigen mensen. Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de bijzonder hoge klantscore die zij ons toekennen. Ontdek het zelf!

Lees meer over keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Kleine Scandinavische keuken met hout en hoogglans witte fronten