Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Keukens tot 15000 euro

Als keukenliefhebber in hart en nieren zoek jij het allerbeste voor jouw keuken. Niet alleen om te koken, maar bijpraten, ontmoeten, werken en online activiteiten moeten allemaal mogelijk zijn in jouw royale kookdomein.

Bij DB Keukens hoeft het niet bij dromen te blijven. Binnen je budget maken we luxe keukens tot 15000 euro waar. Ontdek onze uitgebreide collectie keukens, onze netto, lage keukenprijzen, uitstekende montage en de service van een betrouwbaar familiebedrijf!

Keukens in iedere stijl en indeling

Of je nu valt voor de moderne keukenstijl, met greeploze fronten en een strakke uitstraling of juist voor de knusse landelijke keuken; wij bieden keukens in iedere stijl en indeling. Passend bij het moderne leven, op een doordachte wijze ontworpen.

In onze collectie vind je veel trendy keukens tot 15000 euro. Er is plek voor iedereen en je kunt er verschillende dingen tegelijk doen zoals kokkerellen, koffie drinken en online zijn.

Doe nieuwe keuken inspiratie op en maak van jouw keuken de gezelligste plek in huis.

Industriële houten keuken in hoekopstelling

Onderscheid jezelf met opvallend design

Als je onze keukens tot 15000 euro bekijkt, dan zal het je opvallen dat de keuken ontwerpen creatief en spannend zijn.

Met onze keukens sluiten we aan bij de trends waarin de keuken minstens net zo belangrijk, zo niet belangrijker is dan de woonkamer. Design weegt dus zwaar! In al onze keukenstijlen zie je het moderne leven weerspiegeld.

Ook is in keukens tot 15000 euro plaats voor opvallende eyecatchers. Onze verkopers helpen je bij het opsporen van jouw persoonlijke catchy items.

Industrieel design in jouw keuken

Staal, gietijzer en beton is een populaire combinatie in industriële keukens. Met een betonlook achterwand en gietijzeren schappendragers kun je je keuken een rauwe, stadse touch geven.

Stap je over van gas naar inductie kookplaat, dan past een strakke moderne inductiekookplaat perfect binnen het uiterlijk van deze keukens. En toch binnen je budget van keukens tot 15000 euro.

Industriële houten keuken in hoekopstelling, compleet met NEFF apparatuur
Houten-hoekkeuken

Makkelijker leven met de handige extra’s

Keukens tot 15000 euro maken jouw leven makkelijker. Ruime keukens bieden plaats aan een kokendwaterkraan zodat je je gast direct van een kopje thee kunt voorzien.

Werkbladafzuiging haalt doeltreffend vervelende kookgeuren weg, extra gewenst in de open keuken of de eilandkeuken. Warmhoudlades verwarmen je koffiekopjes voor, de stoomoven serveert gezond en smakelijk eten en met een koffiemachine speel je in op ieders persoonlijke koffievoorkeuren.

En vergeet niet een mooie Amerikaanse koelkast, die je niet alleen ontzettend veel koel- en vriesruimte biedt, maar ook handige functionaliteit als een ijsblokjesmaker.

Prettiger werken met slimme kasten

Als enthousiaste kok omring jij je graag met veel keukengerei, en lijkt je voorraadkast onuitputtelijk. Onze keukens tot 15000 euro bevatten allerlei handige opbergsystemen zoals een carrousselkast, een apothekerskast en overzichtelijke lades.

Zo hou je controle over alles wat je in je keuken bewaart. En tover je dit alles snel en met gemak tevoorschijn.

SieMatic keukens tot 15000 euro

Wil je echt een onderscheidende keuken die jouw persoonlijkheid volop tot uiting brengt? SieMatic keukens tot 15000 euro staan bekend als exclusieve, expressieve en persoonlijke keukens.

Binnen de stijlen Urban, Pure en Classic kun je je keuken exact vormgeven, passend bij jouw unieke wensen, levensstijl en voorkeuren. Onze Siematic Keukens tot 15000 euro laten je de rijkdom van SieMatic beleven. Uitsluitend bij Keur Keukens in Haarlem.

SieMatic keukeneiland in Urban stijl, in de kleur mat zwart.

Maatwerk keukens tot 15000 euro

Dacht jij dat maatwerkkeukens voor de happy few is? Bij DB Keukens denken we daar anders over. Voor een afwijkende afmeting van de keukenkast of extra luxe materialen zoals massief hout kun je met ons keukenmerk Residentic jouw wensen waar maken.

Ben je op zoek naar een bijzondere keukenkleur? Bijvoorbeeld een appelgroene keuken, prachtig in een oude woonboerderij of juist een modern woonloft. Met ons merk Residentic zijn keukens verkrijgbaar in iedere RAL en Sikkens kleur.

De prijs van een keuken op maat is nauwelijks iets meer dan de keukenprijzen uit de reguliere collectie.

Puntjes op de i in het interieur

Ook zonder maatwerk, maar wel met veel luxe, kun je jouw keuken de mooiste afwerking geven. Dit zie je terug in ons merk Excellentic, dat we hebben gemaakt voor mensen die verder kijken dan de buitenkant van een chique keuken.

Zeker als jij graag met vrienden en familie bezig bent, dan zal een fraai uitgevoerd interieur van een openstaande kast de bewondering van je vrienden oogsten. Complimentje voor jouw gevoel voor stijl natuurlijk!

Landelijke hoekkeuken verkrijgbaar bij Ardi keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen