Amerikaanse koelkasten, ook wel side-by-side koelkasten genoemd, zijn een stuk ruimer dan reguliere koelkasten. Je hoeft je dus niet in te houden bij het kopen van de wekelijkse boodschappen. Bovendien is een Amerikaanse koelkast dubbeldeurs, en beschikken ze veelal over een water- en ijsdispenser.

Wilt u de Amerikaanse koelkast vrijstaand of toch liever ingebouwd? Een Amerikaanse koelkast is niet alleen een grote koelkast met een ruime inhoud, maar tegelijkertijd ook een eyecatcher in uw keuken.

Een Amerikaanse koelkast kun je los plaatsen, maar dat staat soms wat rommelig. Inbouwen tussen twee wanden of tussen de hoge kasten van de keuken is ook een goede optie.

“Op de foto’s ziet u diverse modellen ingebouwd en vrijstaand opgesteld staan.”

Diverse Amerikaanse koelkasten beschikken over een luchtcirculatiesysteem om ervoor te zorgen dat uw producten in optimale conditie bewaard worden. Tevens zijn er diverse Amerikaanse koelkasten die beschikken over aparte zones voor het bewaren van uw groeten, fruit, vlees en vis.

Side-by-side koelkasten van diverse merken beschikken ook over een no-frost systeem, zodat u de diepvries niet meer handmatig hoeft te ontdooien. Wat tevens zorgt voor een lager energieverbruik.

“Als u er ruimte voor heeft, is een Amerikaanse koelkast dus een geweldige optie!”