Keukens

Keuken ideeën voor alle stijlen

Of u nu een rechtgeaard liefhebber van klassieke keukenontwerpen bent, u thuis voelt in landelijke sferen of valt voor design, hoogglans en greeploos, in onze collectie vindt u voor elke smaak uiteenlopende keuken ideeën.

Wat onze keuken ideeën zo bijzonder maakt, is dat u bij onze merken er voor elk budget wel iets tussen vindt. Onze DBselect collectie is kwalitatief hoogstaand en scherp geprijsd omdat we de extra's eruit hebben gelaten. Degelijk kwaliteit voor eigentijdse keukens!

Ook hebben we een ruime sortering van showroomkeukens, keukens die nog perfect zijn, maar onze showroom verlaten om plaats te maken voor nieuwe keuken ideeën. Voor luxe keukens vindt u veel keuken ideeën in onze Excellentic-lijn en maatwerk is mogelijk met Residentic-keukens op maat.

Onze vestiging in Haarlem heeft het exclusieve dealerschap van SieMatic keukens, keukens die zich kenmerken door hun uitzonderlijke uitstraling en ongeëvenaarde kwaliteit.

We merken dat er veel vraag is naar keukens met een natuurlijke, robuuste uitstraling. Hiervoor is onze unieke Old Wood keukenlijn ontwikkeld, speciale keukens met een doorleefde sfeer en natuurlijke materialen.  

Keuken ideeën voor alle smaken

Al diverse keren hebben we creatieve oplossingen voor complete keukens mogen verzorgen. Met kleur- en materiaalcombinaties die je op het eerste gezicht misschien niet zou verwachten.

Bijvoorbeeld een Residentic keuken met massief white oak eikenhouten fronten met lichte noesten. Gecombineerd met betonnen aanrechtblad, zwarte lades, een zwart fornuis en paneeldeuren afgewisseld met verticale planken.

Een schitterende, niet-alledaagse combinatie, die bijzonder tot zijn recht komt in een landelijke inrichting. Onze verkoopspecialisten bruisen van de keuken ideeën om al uw keukendromen uit te laten komen.

Bekijk onze vele keuken ideeën en lees meer over keuken ontwerpen.

Keuken-Kesteren

Uw grenzen... ons vertrekpunt!

Eén van de modernste keuken ideeën die vaak wordt toegepast, is een kastenwand met apparatuur.

Schitterend, groots qua uitstraling, kasten van de vloer tot het plafond, met hierin uw keukenapparatuur op een horizontale lijn geplaatst. Voor één van onze klanten uit Noord-Holland mochten we dit ook weer verzorgen. Wat bleek?

De apparatuur lijnde niet goed. Onder de lagere oven ontstond een nis. We vulden 'm op met een warmhoudlade in dezelfde rvs-look. Niet alleen esthetisch mooi, ook bijzonder praktisch!

Moderne luxe keuken, met greeploze fronten en houten kastenwand

Kleine keuken ideeën

Ook een kleine keuken mag er bij ons zijn. We beschikken over talloze keuken ideeën waarmee u de ruimte zo goed mogelijk benut in uw keuken. In onze keukenopstellingen zult u zien dat lades van 90 centimeter u meer opbergruimte bieden dan twee lades van elk 45 centimeter.

Ook halen we meer uit de hoeken van de keuken! Hebt u al van onze keuken ideeën gehoord over ergonomische indelingen van de keuken? Onze keukenspecialisten geven u met plezier talloze keuken ideeën, passend voor uw situatie.

Kleine Scandinavische keuken in de kleur zwart

Kookeiland

Het kookeiland is nog steeds niet over zijn populariteit heen! Door keuken ideeën bij familie, vrienden en bekenden is het kookeiland nog steeds favoriet.

Helemaal hip is een open keuken, die u tot verlengstuk van de woonkamer maakt. Doe keuken ideeën op over keukenopstellingen met kookeiland. Keukens waarin u tot in de kleine uurtjes kunt tafelen, kletsen en ontspannen.

Een spoeleiland is een van onze andere keuken ideeën. Terwijl u de vaat spoelt en de vaatwasser inruimt, praat u bij over de dag en overziet u de woonkamer. Het is mogelijk om op een esthetisch verantwoorde manier de afzuigkap in het plafond te verwerken, zodat ook de aanblik vanuit de kamer op de keuken mooi is.

U ziet het, we maken van onze passie ons vak. En met succes, want onze originele keuken ideeën bezorgen ons steeds weer enthousiaste klanten!

Keukens

Hip en handig

Op zoek naar keuken ideeën die het koken en het leven in de keuken sneller, comfortabeler en moderner maken? Onze moderne keuken ideeën vindt u terug in onze collectie apparatuur.

Wanneer u razendsnel over kokend water wilt beschikken, bekijk dan eens onze kokendwaterkranen!

Kranen

Gezonder koken

Ook gezonder koken gaat onze showroom niet voorbij. Met uitgebreide keuken ideeën tonen we u, hoe u uw gasten of huisgenoten kunt voorzien van smakelijker maaltijden die bovendien meer voedingswaarde bevatten.

Mogen we u één van de keuken ideeën geven? Maak eens kennis met de unieke smaak van groenten uit de combistoomoven. Wilt u vis grillen zonder vet? Probeer nu de Teppan Yaki! Met de wokbrander behoudt groente zijn kleur en knapperige bite.

We zijn helemaal thuis in keuken ideeën over gezond koken!

Oven Neff

Kookplaten combineren

Raakt u niet uitgekeken op al die prachtige kookplaten? Overtuig uzelf van onze moderne keuken ideeën over kookplaten. Wanneer je alle mogelijkheden ziet, dan wil je alles wel!

Wist u dat je ook kunt combineren? Wanneer je altijd al met inductie hebt gekookt en je wilt wel eens wat anders, dan combineert u de inductie kookplaat met gasbrander.

Nog meer keuken ideeën nodig? Vraag onze experts!

Novy Panorama werkbladafzuiging: kookplaat en afzuiging in één

Keuken ideeën over energie besparen

Je leest er overal over, energie besparen is in en iedereen doet het tegenwoordig. Er zijn veel keuken ideeën over energie besparen.

Met een nieuwe keuken kunt u jaarlijks al besparen op stroom die uw keukenapparatuur gebruikt. Ook in onze goedkope keukens is aan energiebesparing gedacht. Subtiel weggewerkte ledverlichting bijvoorbeeld, drukken direct uw energiekosten!

Wilt u meer keuken ideeën opdoen over energiebesparing? Bekijk de vele keuken voorbeelden of vraag ernaar in de showroom.

Krijg nog meer keuken-inspiratie

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2131 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Landelijke keuken in mooie hoekopstelling