Moderne eilandkeuken met kastenwand

Twee kleuren keuken, hoe doe je dat

Een keuken in twee kleuren kan op ontzettend veel manieren. Je kunt variëren in materiaalgebruik, waardoor je automatisch al verschillende tinten gebruikt.

Combineer matzwart met houten keukenkasten bijvoorbeeld. Of pas een wit aanrechtblad toe in de antraciet keuken. De zwart wit keuken vertoont scherpe contrasten. Laat je gaan!

Je kunt ook afwisselen met verfkleuren. De mogelijkheden zijn in dit opzicht overweldigend en toepasbaar in alle keukenstijlen. Van landelijke keukens tot moderne keukens.

Laat je adviseren door een keuken specialist met verstand van wonen. Onze adviseurs staan klaar voor vrijblijvend advies.

Design keuken Scherpenisse

Wij tonen je 5 verrassende mogelijkheden van een keuken in twee kleuren.

  1. Keuken met los kookeiland in twee kleuren

Een populaire keuken met kookeiland is die waarvan het keukeneiland een andere kleur heeft dan het vaste keukenblok.

Door het eiland een andere verfkleur te geven, krijgt het spoeleiland of kookeiland meer aandacht. Zo wordt het echt een eyecatcher in het interieur.

Design keuken met eiland voorzien van luxe apparatuur en Dekton aanrechtblad

2. Hoekkeuken met twee kleuren keukenkastjes

Is jouw keuken een geheel zoals de hoekkeuken, dan kun je spelen met de stijl van je keukenzones. Bestaat een deel van je L-keuken uit hoge kasten, dan kun je deze kasten extra benadrukken met een afwijkende kleur. 


Dit wordt vaak gedaan wanneer de kastenwand is ingericht met mooie keukenapparatuur. Als je stijlvolle keukenapparatuur kiest, dan stel je deze mooi tentoon.

In de hoekkeuken met bar kun je spelen met kleur door het barblad in een andere kleur uit te kiezen.

Hout in combinatie met een composiet werkblad is een levendige combinatie. Hout verspreidt ook een warme sfeer, dat is een extra voordeel.

Zwarte moderne U-keuken met bovenkastjes

3. Keuken twee kleuren recht

Hou jij van een rechte keuken, maar vind je één kleur toch snel te saai? Ook in een rechte keuken kun je switchen naar een andere kleur kasten. 


De grens tussen hoge kasten en lage kasten is een goed punt om van kleur te wisselen.

Heb je een mooie rechte keuken met een aantal losse bovenkasten, dan kun je ook heel goed de bovenkasten een eigen uitstraling geven. Het laat zien dat je gevoel voor stijl hebt.

Twee kleuren in je keuken toont je persoonlijkheid.

Rechte Keuken met vrijstaande zwarte  ETNA koelkast

4. Twee kleuren in keuken met kastwand

Gewild is de keuken met kastenwand, ook omdat je al je creativiteit in deze keuken kunt loslaten. Kijk maar eens naar de inspirerende voorbeelden en zie wat je kunt doen met kleur!

Het hangt ook af van de functie die de kastwand heeft. Mag deze tegen de wand staan als fraai decor voor keukenapparatuur, of gebruik je de kasten om keukenspullen op te bergen?

Een keuken met kastwand geeft je in elk geval alle ruimte om te werken met kleur in je keuken.

Rechte keuken met kast

5. Keukens in twee kleuren parallel

Het leuke aan een parallelle keuken is dat je keuken symmetrie vertoont. Dat vraagt om te spelen met kleur. Hoe je dat doet hangt af van de opstelling en hoe deze in de ruimte staat.

Je kunt het ene keukenblok een andere kleur geven dan het andere keukenblok. Je kunt ook kiezen voor een kleur fronten en de zichtbare delen vanuit het zitgedeelte een andere tint (bijvoorbeeld de achterkant van je keukenblok).

Hierover adviseren we je graag in de showroom.

Moderne rechte keuken met industriële elementen en open houten lades

Twee kleuren keuken kopen

Haal je hart op aan alle keukens met twee kleuren van DB KeukenGroep! Onze adviseurs hebben creatieve ideeën om dat in jouw keuken mogelijk te maken. Leuke, vernieuwende ideeën, aansprekende opstellingen en de nieuwste materialen en keuken kleuren!

Een bezoek aan onze keukenshowrooms zal je verrassen en veel informatie geven. Onze netto prijzen keukens, uitstekende montage en perfecte service garanderen jarenlang keukenplezier. Geen wonder dat onze klanttevredenheid zo hoog is.

 

Rechte keuken met aparte zithoek

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Design keuken op maat, Residentic