Rechte keukens voor kleinere ruimtes

Efficiënter dan rechte keukens kan het niet. Strak, overzichtelijk en compact. Een uitkomst in kleinere, of juist in langwerpige ruimtes. DB KeukenGroep heeft een uitgekiende selectie rechte keukens.

 

Maak vrijblijvende afspraak

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 2081 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
Rechte grijze industriële keuken met losse kastenwand
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan!

Rechte keukens verrassen

Is uw woonruimte niet zo groot? Is uw keukenruimte smal? Of onpraktisch ingedeeld? Of beschikt u juist over een lange, rechte wand? Deze situaties vragen in het bijzonder om rechte keukens, maar ze passen uiteraard in elke woning. De mogelijkheden van de rechte keukens van DB KeukenGroep zijn verrassend. U kunt kiezen voor een eenvoudige opstelling. Een budgetvriendelijke, functionele versie waar u jaren plezier aan beleeft. U kunt ook gaan voor complexere rechte keukens, waarbij design of luxe een centrale plek innemen. De genoemde mogelijkheden die u op deze pagina aantreft, vertellen u genoeg.

Tijdloze keuken in rechte opstelling en in witte kleur

Rechte keukens kopen

Bent u geïnteresseerd in onze rechte keukens? Of wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw woning zijn? We heten u graag welkom in onze showroom. U zult ervaren dat de wereld van rechte keukens nog groter en verrassender is, dan u dacht.

 

Moderne rechte keuken in zwart
 Tijdloze keuken Krimpen aan den Ijssel

Ze wil graag een rechte, landelijk-moderne keuken met aan weerszijden hoge, symmetrische kasten. De onderkasten moeten wit zijn en iets uit de keuken naar voren komen. Zo wordt een bepaald onderdeel van de keuken geaccentueerd, en dat vinden Nancy en Harry Vervloet uit Krimpen aan den IJssel leuk.

Lees deze klantervaring