• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Alles over de rechte keuken

Hebt u een kleine keukenruimte of een langwerpige keuken? Een rechte keuken zal u veel plezier geven. Geniet van onze grote keuzemogelijkheden. Van landelijk, tijdloos tot modern, rechte keukens zijn er voor iedereen in elke prijs.

Houdt u van modern design? Strak, overzichtelijk en compact accentueert de rechte keuken een moderne keukenstijl.

Een strakke rechte keuken is de keukenopstelling bij uitstek in een modern interieur. Bekijk online onze uitgekiende selectie keukens of doe meer keuken inspiratie op in onze showroom.

Bekijk onze rechte keukens

Rechte keuken in landelijke stijl
Groene rechte keuken
Moderne rechte keuken

Lees ervaringen van klanten

Onze keuken is op alle fronten een geweldige verbetering

Ruud en Hetty Lemmers uit Haarlem

Lees klantervaring

Speciaal ontwerp keuken voor “heel gave ruimte”

Melinda en Fred Maurits-Pieters uit Haarlem

Lees klantervaring

Grotere keuken zonder uitbouwen. Meer doen, meer opbergen!

Wim Markvoort en Anja Dannenberg uit Rijssen

Lees klantervaring

Wanneer kiezen voor een rechte keuken?

U zoekt een nieuwe keuken waarin u lekker uw gang kunt gaan met voldoende werkruimte, loopruimte en opbergmogelijkheden. Onze uitgekiende selectie rechte keukens zal u blij maken!

Greeploze rechte keuken met losstaande kast en bovenkasten
Rechte groene keuken in tijdloos ontwerp

Dankzij goed doordachte ontwerpen biedt elke lange rechte keuken alles wat u maar wilt. Een fijn werkblad, grote kasten en lades en keukenapparatuur van kwaliteit. In alle keukenstijlen vindt u bij ons rechte keukens.

Een kleine rechte keuken is ideaal voor de kleine of smalle keukenruimte. Of bij een ruimte waarbij u te maken heeft met een onpraktische indeling. Ook wanneer u kiest voor een keukenruimte met een lange rechte wand is de keuze voor een rechte keuken logisch.

Rechte keukens zijn veelzijdig! Daarnaast profiteert u van veel extra voordelen zoals onze netto, lage prijzen, montage door eigen monteurs en uitstekende service.

Een kleine rechte keuken is ideaal voor de kleine of smalle keukenruimte

Design speelt hoofdrol in keuken langwerpig

Houdt u van strakke lijnen? Dan past een rechte keuken als geen ander in dat plaatje want strakker kan het ontwerp namelijk niet! Alles in onze rechte design keukens is een uitgebalanceerd samenspel tussen design en functionaliteit.

Moderne rechte keuken met industriële elementen en open houten lades
Rechte keuken in moderne stijl

In onze moderne rechte keukens speelt symmetrie de hoofdrol. Een keuken met aan weerszijden hoge opbergkasten geeft een rustige uitstraling in uw interieur.

Ook over het aanzicht van fronten in de moderne rechte keuken is nagedacht. Zo zorgen we met doorlopende greeplijsten voor een uniforme look van elke kast. Of verbergen we juist lades achter kasthoge fronten om het lijnenspel niet te verstoren.

Onze ontwerpers hebben van elk detail iets moois gemaakt. Het resultaat zal u zeker aanspreken.  

 

Parallelle rechte keuken met ingebouwde kastenwand
Tijdloze keuken in rechte opstelling met landelijke uitstraling

Goedkope rechte keukens

U vindt bij ons een complete keuken met rechte opstelling vanaf € 3995. Ons huismerk DBselect bevat rechte keukens voor weinig geld: compleet en zonder extra’s. Deze goedkope rechte keukens bieden u alle voordelen!

Uiteraard is het mogelijk om een rechte keuken goedkoop samen te stellen, volledig volgens uw wensen. De prijs van een rechte keuken is afhankelijk van enkele zaken, zoals de type fronten, het apparatuur en het gekozen werkblad. Ongeacht uw budget kunt u bij ons altijd een goedkope rechte keuken ontwerpen.

Tijdloze keuken in rechte opstelling en in witte kleur

Luxe lange keukens

Elke dag weer, meerdere keren per dag brengt u in uw keuken door. Geen wonder dat u hoge eisen stelt aan uitstraling en opstelling. In onze luxe lange keukens is aan alles gedacht.

Voortreffelijke afwerking met greeploze fronten, hoogglans of matglans lak, houten keukenkasten, aanrechtbladen in natuursteen en beton, kasten en lades die licht en fluisterzacht sluiten, keukenapparatuur met nieuwe technologie, u vindt het in onze luxe lange keukens.

In onze rechte keukens showroom bent u direct op de hoogte van al het nieuws dat er is. U ziet innovatieve keukenapparatuur zoals stoomovens in de rechte keuken zonder bovenkastjes. Of kookplaten met geïntegreerde afzuiging.

Maar ook innovatief nieuwe technieken voor schitterend gelakte fronten, nieuwe kleuren die passen bij het interieurbeeld van nu en opvallende accessoires zoals matzwarte kranen. Een bezoek aan onze showrooms is de moeite waard!

Een rechte keuken kunt u zo luxe samenstellen als u wilt
Rechte grijze industriële keuken met losse kastenwand

Rechte keuken op maat

Voor elke wandlengte vindt u de mooiste rechte keukens. Zit de door u gewenste afmeting van het keukenblok er niet bij?

Een rechte keuken op maat is uitstekend mogelijk binnen ons merk Residentic, voor maatwerkkeukens. Bekijk alles van Residentic en sta versteld van wat deze schitterende, ambachtelijke keukens voor u in petto hebben.

Houten rechte keuken op maat gemaakt

Ook al is een rechte keuken op maat gemaakt, hiervoor betaalt u hoegenaamd niets meer dan een standaard keukenopstelling. Hierdoor is een maatwerk rechte keuken voor praktisch ieder budget mogelijk, al vanaf € 8.000!

Zo kunt u een keuken geheel samenstellen in de door u gewenste kleuren en maten, vaak tot op de millimeter nauwkeurig. Bekijk onze online collectie keukens, om te zien of er ook een rechte keuken naar uw wensen bij zit.

Rechte landelijke keuken met tegeltjesachterwand

Een rechte keuken in landelijke stijl

In een warm en huiselijk interieur voegt een landelijke, lange rechte keuken veel gezelligheid en sfeer toe. Denk aan mooie kaderfronten, sierlijsten, nostalgische fornuizen en het gebruik van hout in deze landelijke keukens. 

Houten keukens met kastwand geven met hun uniek natuurlijke uitstraling uw interieur veel extra warmte! Ook een bar als trefpunt van ontmoeting geeft een extra touch aan de rechte keuken.

Volop inspiratie over rechte keukens

U ziet het: we hebben veel inspiratie over de rechte keukenopstelling. Bezoek gerust onze moderne showrooms, stel in alle rust uw keuken samen en ontvang vrijblijvend een transparante offerte met nettoprijzen. Profiteer net als duizenden anderen van onze uiterste klantgerichtheid en uitstekende service. De hoge klantscores op reviewsites en de vele enthousiaste klantverhalen op onze website vertellen u genoeg.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2164 klanten geven ons gemiddeld een 9,7
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Rechte groene keuken in tijdloos ontwerp