Menu

Rechte keukens voor kleinere ruimtes

Efficiënter dan rechte keukens kan het niet. Strak, overzichtelijk en compact. Een uitkomst in kleinere, of juist in langwerpige ruimtes. DB KeukenGroep heeft een uitgekiende selectie rechte keukens.

 

Bekijk collectie rechte keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 1926 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
Rechte grijze industriële keuken met losse kastenwand
Magazine DB KeukenGroep

Volop inspiratie met gratis magazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over een nieuwe rechte keuken. En het bedrijf waar u deze keuken gaat kopen. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze rechte keukens. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine, zoals ergonomische tips en de laatste trends. Ook bevat het magazine meer informatie over ons familiebedrijf en diverse klantervaringen. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan!

Rechte keukens verrassen

Is uw woonruimte niet zo groot? Is uw keukenruimte smal? Of onpraktisch ingedeeld? Of beschikt u juist over een lange, rechte wand? Deze situaties vragen in het bijzonder om rechte keukens, maar ze passen uiteraard in elke woning. De mogelijkheden van de rechte keukens van DB KeukenGroep zijn verrassend. U kunt kiezen voor een eenvoudige opstelling. Een budgetvriendelijke, functionele versie waar u jaren plezier aan beleeft. U kunt ook gaan voor complexere rechte keukens, waarbij design of luxe een centrale plek innemen. De genoemde mogelijkheden die u op deze pagina aantreft, vertellen u genoeg.

Tijdloze keuken in rechte opstelling en in witte kleur

Rechte keukens kopen

Bent u geïnteresseerd in onze rechte keukens? Of wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw woning zijn? We heten u graag welkom in onze showroom. U zult ervaren dat de wereld van rechte keukens nog groter en verrassender is, dan u dacht.

 

Bekijk andere keuken indelingen
Moderne rechte keuken in zwart