Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Ardi Keukens

 • Zondag Gesloten
 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 09:30 - 17:00 uur
 • Woensdag 09:30 - 17:00 uur
 • Donderdag 09:30 - 21:00 uur (koopavond)
 • Vrijdag 09:30 - 17:00 uur
 • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Neem contact op
Zwart modern kookeiland met kastenwand en bar

Klant uit Roosendaal: "Heel tevreden"

"Wij zijn heel tevreden... en wij zijn wellicht niet de enige die bijzonder te spreken zijn over het geleverde werk door jullie team. Iets om in deze tijd trots op te zijn, want je hoort wel eens andere verhalen bij het inrichten van een nieuwe keuken!

Nu onze keuken er staat, kunnen we met zekerheid stellen, dat het precies zo is geworden als we ons destijds voorstelden bij ons bezoek aan jullie showroom. Op zich is dat al een compliment waard, omdat het gaat om iets dat je later pas werkelijk ziet," schrijft een familie uit Roosendaal ons.

Op zoek naar keukens in Roosendaal slaagden zij tot hun volle tevredenheid bij Ardi Keukens in Sint Annaland (regio Roosendaal).

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid:┬á9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen

Perfecte levering van keukens in Roosendaal

Al onze medewerkers hebben als doel om keukens voor klanten uit de regio Roosendaal perfect en volgens afspraak te leveren.

Klanten waarderen dit: "De reis naar jullie showroom is niet voor niets geweest! Zonder ook iemand uit jullie team te vergeten, want van verkoop, planning, transport en plaatsing kunnen we gerust zeggen, dat jullie een deskundig, enthousiast en keurig team hebben, waarin iedereen tracht ons op de hoogte te houden in elke fase en iedereen zijn uiterste best doet.

Dat merk je elke keer weer. Chapeau," schrijft dezelfde familie ons over hun keuze voor Ardi Keukens wanneer zij op pad gaan voor keukens in Roosendaal

Een leisteen grijze keuken die perfect past bij de industriële keukenstijl
Design keuken met enkel spoelbak

Beste keukens uit de buurt van Roosendaal

Ardi Keukens in Sint Annaland (regio Roosendaal) biedt u enorm veel keukenwinkelplezier en volop keukenidee├źn voor in uw keuken tijdens uw zoektocht naar keukens in Roosendaal.

Van de nieuwste trends in kleuren en materialen tot alles op het gebied van aanrechtbladen, keukenapparatuur en accessoires. En een breed assortiment keukens. Bekijk online onze landelijke keukens, moderne keukens of showroomkeukens.

U slaagt gegarandeerd bij Ardi Keukens. U vindt bij ons volop inspiratie om er een leuk en succesvol bezoek van te maken. Bezoek onze showroom. Zoekt u naar keukens in Roosendaal? Onze medewerkers streven er elke dag weer naar uw droomkeuken perfect, zonder problemen te verwezenlijken.

Wij hebben veel kennis, uitstekende kwaliteit producten, gedegen en eerlijk advies, perfecte service, lage prijzen. Last but not least: we komen onze afspraken na.

Ervaar het zelf in onze showroom in Sint Annaland (regio Roosendaal)!