Vestiging Arma Keukens en Sanitair

Contactgegevens en openingstijden

Nunspeet - Arma Keukens en Sanitair


Contactgegevens

Vestiging Arma Keukens

Kering 6
8072 TD Nunspeet
T: 0341 - 26 11 74
info@armakeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 804414166 B01
KvK: 08067721
IBAN: NL95 RABO 0301 3009 09

Openingstijden

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken. Wij helpen u graag.

Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) * 09:00 - 20:00 uur
Vrijdag (koopavond) * 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
*Op koopavonden zijn wij tussen 17.00 en 18.00 uur gesloten.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer

Fam. Aartsen uit Harderwijk: "Service gaat erg ver"

Het was niet zo heel erg verwonderlijk dat Ben en Bep Aartsen uit Harderwijk hun keuken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet kochten. Veel van hun kennissen rondom Harderwijk hadden daar al goede ervaringen opgedaan.

Toen ze hoorden dat bij één van hen na tien jaar de formica op de deurtjes losliet en dat dat onder gedeeltelijke garantie van Arma na al die jaren nog werd verholpen, wisten ze wel waar ze moesten zijn voor een nieuwe keuken. Voor alle zekerheid werd toch nog wel even elders rondom Harderwijk gekeken, maar voor Ben en Bep Aartsen was het snel duidelijk. Het echtpaar uit Harderwijk slaagde tot volle tevredenheid bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. "Bij de andere zaken in en rondom Harderwijk hing er geen prijskaartje aan de showmodellen.

Om de prijs te bepalen moest men eerst meer gegevens hebben over maten en dergelijke. Bij Arma zie je bij de opgestelde keukens direct wat de prijs is. Als er dan een keuken staat die aanspreekt, weet je snel waar je aan toe bent," schrijft familie Aartsen. Transparante prijzen, daar staat Arma Keukens en Sanitair in de wijde regio van Harderwijk om bekend.

Bij ons geen onaangename verrassingen. Alle prijzen zijn netto, zonder overbodige toeslagen.

Maak vrijblijvende afspraak
Landelijke keuken

Leukste manier van kopen in regio Harderwijk

Tijdens de open dagen bij Arma zag Bep Aartsen een keuken die haar direct aansprak. "Toen ik dit model zag, wist ik: dat is het. Wel wilde ik enkele dingen aanpassen. Zo was aanvankelijk één van de kastjes voor mij te hoog en wilde ik graag een ander aanrechtblad.

We werden keurig geholpen. We wisten vrij nauwkeurig wat we wilden, na twee schetsen kon hij voor ons een offerte gaan maken. Omdat het lunchtijd was, zouden we naar huis in Harderwijk gaan en 's middags de zaken verder komen afwerken. Tot onze groter verrassing werd ons aangeboden om in Nunspeet te gaan lunchen op hun kosten, zodat we niet meer heen en weer naar Harderwijk hoefden te rijden.

Zo'n service gaat toch wel echt ver! We hadden nog niks gekocht," schrijft Bep. Zo staat in huize Aartsen in Harderwijk nu een prachtige keuken, helemaal naar wens. Bep: "Ik geniet er echt van. Heerlijk strak, geen opstaande randen en makkelijk schoon te houden. Het schoonhouden van de oude keuken kostte me bijna een hele dag, nu ben ik in no time klaar met het werk.

Het aanrechtblad is van composiet en heeft haast geen onderhoud nodig en die grote laden vind ik heerlijk."

Landelijke keuken

Uitstekende nazorg keukens regio Harderwijk

"We krijgen veel enthousiaste reacties op deze mooie keuken. De installatie van de keuken hebben de medewerkers van Arma perfect uitgevoerd. Petje af voor die jongens. Ze hebben keurig werk afgeleverd, daar zijn we erg tevreden over.

Alle gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Ook de nazorg was uitstekend. Een plintje dat even aangepast moest worden werd ook direct uitgevoerd. Dat er dan enkele dagen later een bloemist aan de deur komt met een prachtig boeket namens Arma is natuurlijk geweldig," schrijven onze klanten uit Harderwijk. "Dat ze bij Arma hart voor de zaak hebben, blijkt ook uit het feit dat de verkoper na een paar weken bij ons langs kwam in Harderwijk om eens te informeren of alles naar wens was verlopen.

Op de vraag of we wilden meewerken aan de site van Arma Keukens en Sanitair hebben we dan ook graag ja gezegd. Ook daarvoor was er weer een bos bloemen. Dat zijn toch leuke dingen en een gebaar dat o zo belangrijk is," laat de familie ons weten.

Beste keus in de regio Harderwijk

Voor het echtpaar Aartsen staat het wel vast. Zij adviseren iedereen op zoek naar keukens in Harderwijk om naar Arma Keukens en Sanitair te gaan. "We zijn bijzonder tevreden en kunnen Arma zeker aanbevelen," schrijven onze enthousiaste klanten uit Harderwijk.

Aarzel niet langer, stop met zoeken in Harderwijk en kom naar Arma.Eén van de meest toonaangevende specialisten voor keukens rondom Harderwijk bevindt zich in Nunspeet. Bij Arma Keukens en Sanitair wordt uw keuken en/of badkamer perfect volgens afspraak, zonder problemen verwezenlijkt. Elk teamlid van onze bekende vestiging vlakbij Harderwijk is hierbij betrokken. De medewerkers staan allen vierkant achter hun bedrijf en verkopen hun badkamers en keukens met enthousiasme.

Arma Keukens en Sanitair heeft voor keukens binnen Harderwijk en rondom Harderwijk een solide naam opgebouwd. Afspraak is afspraak. Dat komt terug in het resultaat.De mooiste showroom met keukens bevindt zich dichterbij dan u denkt. Zoek niet langer in Harderwijk en kom naar Nunspeet!

De afstand van Harderwijk naar onze showroom in Nunspeet is nog geen 20 kilometer.

Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan

ARMA is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2183 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.