Menu

Vestiging Adee Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Rijssen - Adee Keukens


Contactgegevens

Vestiging Adee Keukens

Ethaanstraat 2
7463 PC Rijssen
T: 0548 - 54 09 22
info@adeekeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 810548136 B01
KvK: 22050122
IBAN: NL59 RABO 0301 2998 11

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 1888 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
Button afspraak is afspraak

Fam. Postel uit Denekamp: "Echt meegedacht"

"We hadden een huis gekocht en gingen flink verbouwen. Het idee was om een grote leefkeuken te bouwen met een nieuwe keuken. We waren aan het rond rijden en zagen toen Adee keukens. We gingen er naar binnen met het idee om alleen even rond te kijken." "We werden er hartelijk ontvangen door een van de medewerkers en kregen koffie/thee aangeboden. Na alle keukens te hebben gezien wisten we eigenlijk al wat we wilden. We waren zo enthousiast dat we om tafel zijn gaan zitten en ideeën hebben uitgewerkt. Zo kwamen we er al snel uit dat het een landelijke maar ook wel wat strakkere keuken moest worden. Vanuit Adee Keukens werd er echt met ons mee gedacht. Heel fijn," vertellen Marc en Anouk Postel uit Denekamp over hoe zij op zoek naar keukens in Denekamp bij Adee Keukens in Rijssen (regio Denekamp) terecht komen.

Old Wood keuken

Met goed gevoel over keukens naar Denekamp

"Nadat we alles hadden uitgezocht en op papier hadden gezet was het eigenlijk al etenstijd. De medewerker moest alles nog uitwerken voor een offerte en wij werden op pad gestuurd om een hapje te gaan eten. Ook mede omdat wij niet heel dichtbij woonden. Dit was natuurlijk erg bijzonder. Na drie kwartier waren we terug en werd alles besproken. We waren er toen direct uit. Dit werd onze nieuwe keuken over ruim een jaar. Na alles ondertekend te hebben gingen we met een goed gevoel naar huis," schrijft onze klant uit Denekamp. 

Onze klant uit Denekamp concludeert als volgt: "Al met al zijn wij erg tevreden over Adee Keukens. Als we weer een keuken moesten uitzoeken, gingen we zeker weer hier naar toe!!"

Keukens

Beste service over keukens in Denekamp

"Ruim een jaar later was het dan zover. Onze keuken werd geplaatst. We waren erg benieuwd hoe de keuken stond. De monteurs waren erg vriendelijk en deden alles heel secuur en netjes. We hadden zelf een foutje gemaakt door de stopcontacten te laag te zetten waardoor de plint bovenop het werkblad te hoog was. Deze heeft de monteur zelfs nog smaller gemaakt. Ook hadden we er niet aan gedacht dat we onder het gasfornuis de vloer hadden moeten betegelen. De monteur bood aan om nog een paar tegels te plaatsen. Hij vroeg direct of we nog tegellijm hadden en tegels. Zo gezegd zo gedaan. Wat een service!" vinden Marc en Anouk.

"Na twee dagen hard werken zat onze keuken erin. Alles werd nog even uitgelegd wat betreft apparatuur en de boekjes erbij. Erg handig! Zo kun je het toch al direct gebruiken."   "Nadat de keuken geplaatst was werd er nog een aantal keren gebeld of alles naar wens was en of alles goed werkte. In het begin vonden we dat de vaatwasser niet goed droogde. Hierover gebeld. Een uur later werden we al door de fabrikant gebeld. En of dit service is, geweldig!" schrijft onze tevreden klant uit Denekamp.

Bekijk alle keukens

Denekamp - Rijssen korter dan u denkt

Adee Keukens onderscheidt zich door haar verregaande service. Dit geeft Adee Keukens al ruim 20 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Het enthousiasme over hun keuken en dat van ons werkt aanstekelijk op nieuwe klanten. Bent u op zoek naar keukens in Denekamp? Aarzel niet langer en bezoek onze showroom.De mooiste showroom met keukens bevindt zich dichterbij dan u denkt. Zoek niet langer in Denekamp en kom naar Rijssen! De afstand van Denekamp naar onze showroom in Rijssen is ongeveer 40 kilometer.

Keukens_Overijssel

ADEE is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 1888 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Alleen de beste appara-tuur is goed genoeg

Omdat een keuken lang mee moet gaan, werken wij alleen met het beste.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Iedereen is hiermee bezeten. Van montage tot receptioniste.