Vestiging Avanti Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Kesteren - Avanti Keukens


Contactgegevens

Vestiging Avanti Keukens

Batterijenweg 13b
4041 DA Kesteren
T: 0488 - 47 44 90
info@avantikeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 813443702 B01
KvK: 22055861
IBAN: NL39 RABO 0301 3025 96

Openingstijden

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken. Wij helpen u graag.

Maandag 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag (koopavond) 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer

Keukens Achterhoek

U kijkt rond naar keukens in omgeving Achterhoek. U hebt misschien al diverse namen van keukenspeciaalzaken voorbij zien komen.

Maar nergens anders in de Achterhoek dan bij Adee Keukens in Rijssen vindt u zo'n brede keus aan keukens. Kom daarom naar Adee! Onze vriendelijke en deskundige specialisten staan voor u klaar.

Maak vrijblijvende afspraak
Keuken Kesteren

Keukens Achterhoek in alle stijlen

De ene persoon houdt van landelijk, de ander geeft de voorkeur aan uitgesproken modern. Ook in keukens zijn er diverse stijlen. Bij Adee Keukens in uw regio Achterhoek vindt u grote keus in landelijke keukens, moderne keukens, witte keukens, houten keukens, budget keukens, showroomkeukens, luxe keukens en maatwerkkeukens.

Maar u kunt keukenstijlen ook mixen. Daarmee creëert u uw eigen, persoonlijke keuken. Behoefte aan advies? Nergens anders in omgeving Achterhoek dan bij Adee Keukens vindt u het beste en meest persoonlijke advies. Adee Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep.

Dat biedt u als klant in de Achterhoek ontelbaar veel voordelen! Zo bieden wij onze keukens tegen de laagste prijzen in heel de Achterhoek aan. Wij kopen onze keukens grootschalig in waardoor we forse kortingen kunnen bedingen. Daarnaast hanteren we geen onduidelijke opslagen. We houden van eerlijke en transparante prijzen.

Wanneer u zoekt naar lage prijzen in de Achterhoek, dan moet u beslist naar Adee komen.

Avanti Keukens - team

Beste montage keukens Achterhoek

De montage van uw keuken is een belangrijk onderdeel van uw aankooptraject. Met het monteren van uw keuken staat of valt het succes van uw aankoop.

Daarom houden we dit deel van het proces zorgvuldig in eigen hand. Waar we ook moeten monteren in de Achterhoek, altijd werken wij met onze eigen deskundige en gemotiveerde mensen. Vaklui, die pas tevreden zijn wanneer u het bent! Bij Adee Keukens wordt het nog waargemaakt… Het 'klant = koning' principe.

Wij komen onze afspraken na! Heldere communicatie vinden we de normaalste zaak van de wereld. Wilt u uw keuken aanschaffen bij een zaak in de Achterhoek waar alle wensen van de klant nog centraal staan?

Bezoek Adee Keukens in Rijssen (regio Achterhoek)!

Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan

AVANTI is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2183 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB KeukenGroep DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.