• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Witte keuken met grijs blad

De witte keuken met grijs blad klinkt dan misschien als een klassieker, bij DB KeukenGroep geven we er altijd een eigentijdse draai aan. Dat maakt dat je dan toch altijd een actuele keuken koopt. Dus altijd vernieuwend!

Steek iedereen de loef af met je witte keuken met grijs blad. Je keuken is frisser en ruimtelijker. En je hebt jarenlang plezier van garantie op beste montage en beste service. Onze hoogste klanttevredenheid blijven we graag waarmaken.

Bekijk ze stuk voor stuk, de witte keuken grijs blad.

Mooi hè. Onze verkopers laten ze nog steeds met veel plezier aan je zien. Kom dus langs. Dan doe je nog meer keuken inspiratie op.

Grijze industriële keuken met kastenwand
Witte keuken met granieten aanrechtblad
Witte keuken

Witte keuken grijs blad, welke keukenstijl?

Je vindt witte keukens met grijs werkblad in allerlei keukenstijlen:

Hou je van wit, hou je van grijs? Kies de woonstijl die bij je past. Je hebt onbeperkt de keus!

Witte keuken
Witte greeploze keuken

Effen grijs saai? Doe betonlook of marmerlook

Vind je effen grijs te saai in je keuken? Kijk dan eens wat je kunt doen met marmerlook keukens. Prachtige patronen en met diverse aderingen.

Ook betonlook heeft een karakteristieke uitstraling. Het heeft misschien net de pit die je zoekt in je witte keuken.

Welke kleur keukenblad bij witte keuken?

De keus voor het aanrecht in je witte keuken is aan jou. Composiet is populair omdat het zowel een stijlvolle uitstraling heeft als praktische eigenschappen. Het leuke aan composiet is ook dat de look niet helemaal egaal is.

Er zit altijd wel een stippel of een spatje ergens. Dat maakt deze grijze aanrechtbladen levendiger dan de doorsnee witte keuken met grijs werkblad.

Niets haalt het bij de authentieke look van natuurstenen werkbladen. Grijs natuursteen is echt prachtig in een witte keuken. Grijs is sowieso mooi in alle keukenstijlen, maar zeker in de nieuwe Metropolitan stijl.

Witte keuken met klassieke details, zoals de uitstekende spoelbak
Witte keuken met eiland en houten kastenwand

Een Metropolitan keuken is een chique keuken met luxe materialen en natuurlijk ogende (stenen) werkbladen. 

Heb je een beperkter budget, ontdek dan de vele mogelijkheden van grijs kunststof. Zo zijn er prachtige designs van grijs betonlook, helemaal aansluitend bij de moderne trends. En grijs marmerlook zien we ook steeds vaker terugkomen in woningen.

Meestal nog in badkamers en keukens, maar grote kans dat straks het complete interieur hier wat van mee pakt! Dan kun je maar beter alvast nu voorsorteren …

Witte keuken met eiland, voorzien van zwarte accenten

Welke kleur grijs in witte keuken grijs blad

Vroeger was grijs gewoon grijs en je piekerde nergens meer over. Grijs was ook een beetje saai dus je besteedde daar niet zo veel tijd aan.

Anno 2021 is grijs ongekend chique, populair in elke keuken en steeds vaker de smaakmaker in plaats van het bescheiden muurbloempje. Zorg ervoor dat je de mooiste tint grijs in je keuken kiest.

Denk aan nieuwe interpretaties van grijs zoals kiezelgrijs, taupegrijs en warme natuur(grijs)tinten tot aan andere prachtige grijskleuren. Van licht ‘cinquale’ tot het donkere ‘basalt’ of ‘negro’ tot bijna zwart. 

We helpen je uitzoeken! Want de keus is overweldigend.

Witte moderne keuken met kookeiland en antraciet achterwand
Moderne witte keuken met greeploos front

Witte keuken grijs werkblad, de trends

Zie je jouw witte keuken grijs blad al ontstaan? Prachtig als keuken met kookeiland, maar zeker niet minder mooi als keuken met kastwand. En dan nog de puntjes op de i.

Trendy is om grijs te combineren met zwarte accenten zoals:

  • zwarte kraan
  • zwarte plinten
  • zwarte spoelbak

Je kunt ook kiezen voor gouden en bronzen accenten. Kranen, spoelbakken, het is er allemaal. Details die je keuken allure van jewelste geven! Laat je gouden spoelbak matchen qua kleur en vormgeving met gouden kokendwaterkranen en accessoires.

Ook in goud zijn er gouden accessoires zoals een gouden inzetbakje, een gouden bodemrekje en gouden zeepdispenser. Een unieke combinatie die je keuken een eigen gezicht geeft.

Witte keuken met grijs blad kopen bij DB KeukenGroep

Wil je ook die frisse, ruime keuken? De witte keuken met grijs blad gaat je ruimte prachtig opvullen. Ontdek alle voordelen van keuken kopen bij DB KeukenGroep. Niet voor niets is onze klanttevredenheid hoger dan gemiddeld in de keukenbranche.

Onze netto, lage prijzen, perfecte montage en uitstekende service zijn de basis van ons succes. Maak het ook mee!

Deze tijdloze keuken heeft een kunststof werkblad in betonlook

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Hoogglans witte keuken met eiland en kastenwand.