• 9,6 uit 2143 klantreviews
 • 10 jaar garantie op onze montage
 • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Online je keuken kopen?

Soms krijgen we de vraag of we online keukens verkopen. “Nee,” zeggen we dan. Een keuken is geen pak melk dat je wekelijks koopt.

Negen redenen waarom je in onze showrooms het beste slaagt:

 1. Persoonlijk advies
 2. Eigen monteurs voor montage, service, garantie
 3. Beleving keukens
 4. Ergonomie
 5. Overzicht in trends
 6. Diverse greeploze technieken
 7. Comfort ervaring
 8. Werking keukenapparatuur
 9. Complete offerte

Vraag een vrijblijvend gesprek aan. We nemen alle tijd voor jouw nieuwe droomkeuken.

Moderne landelijke hoekkeuken

1. Beter persoonlijk advies in showroom

Online kun je volop keuken inspiratie opdoen, maar het is nogal wat anders om een online keuken te kopen. Wie garandeert je dan de beste keukenindeling?

Zonder dat je later denkt: ’Had ik toch maar een keukeneiland gekozen’. Je kunt wel 100 verkeerde beslissingen nemen. Daarom biedt een bezoek aan onze showroom meerwaarde vergeleken met een keuken offerte online.

Onze adviseurs zijn ervaren om samen met jou te kijken naar een moderne keuken die past bij je wensen, je mogelijkheden en je manier van leven.

Halfopen eilandkeuken met bargedeelte
Grijze compacte keuken

2. Welke montage, garantie en service op apparatuur?

Online keukenapparaten kunnen aantrekkelijk geprijsd zijn, maar hoe zit het met montage, garantie en service? Dat moet je nog maar afwachten.

Bij DB KeukenGroep lossen we altijd problemen op, wat er ook aan de hand is.

Het past binnen ons streven naar keukens met een 9+. Laat je dus niet verleiden tot keukenapparatuur online bestellen. Kijk naar de optelsom van alle voordelen bij DB KeukenGroep.

Van netto lage prijzen keukens tot en met uitstekende montage en perfecte service. Profiteer van onze vier ijzersterke beloftes!

3. In showroom beleef je keukens

We zeiden het al, internet biedt volop keukeninspiratie voor je nieuwe luxe keuken. Maar het is anders om te kiezen uit onze keukens online.

Want wie legt je kleuren en materialen uit bij keukens online kopen? Hoe kun je je keukenopstelling ervaren als je kiest voor keukens online bestellen?

Lijkt het je ook leuk om alvast in de showroom weg te dromen aan je hoekkeuken met bar, met het idee van vrienden of familie op bezoek?

Die ervaringen heb je niet met een keuken kopen online.

Artic Keukens Material Center
Ergonomie testcentre - bepaald zelf de ideale hoogte en diepte van het aanrechtblad

4. Ergonomie meet je in showroom

Wat je mist bij online keuken kopen is je ideale werkhoogte in de praktijk.

In een aantal van onze vestigingen vind je ons unieke hoog-laag systeem. Dit in hoogte verstelbare werkblad kunnen we precies aanpassen aan je lichaamslengte.

Je ervaart zelf hoe het is om te werken aan een aanrechtblad met een bepaalde hoogte en diepte. Belangrijk, want als het goed is heb je je nieuwe keuken voor jaren in huis. Dan moet je geen houdingsklachten ontwikkelen.

5. Inspiratie opdoen in onze showroom

Als je een nieuwe keuken koopt, dan wil je natuurlijk wel het nieuwste van het nieuwste. Zo is het ook met kleur in je keuken, materialen en apparatuur.

Alle actuele woontrends vind je overzichtelijk in onze keukenshowrooms terug.

Met een bezoek ben je dus in een keer helemaal bij.

Kleur in je keuken, groene koelkast
Presentatie greeplijsten voor greeploze keukens

6. Ervaar greeploos mogelijkheden in de showroom

Greeploze keukens zijn in, en inmiddels is er ruime keus in diverse greeploze technieken. Wil je je goed verdiepen in greeploos, dan vind je in onze showrooms de verschillende greeplijsten greeploze keukens overzichtelijk gepresenteerd.

Dan kun je het niet alleen zien, maar ook ervaren wat het beste bij je past. Een keuken online biedt je die mogelijkheid niet.

Residentic blauwe hoekkeuken op maat

7. Comfort kies je in de showroom

Iedereen doet het automatisch. Kasten, lades en apparaten openen en sluiten. Ervaren hoe comfortabel een keuken is. Zien hoe een keuken van binnen is afgewerkt. In gedachten je keukenspullen een plek geven. In online keukens is dat lastig.

Ook dit is een voordeel van een keukenshowroom. Je kiest je comfort en gebruiksgemak in één van onze 8 showrooms.

Modern landelijke keuken, lade met bestekindeling
NEFF stoomoven met hide en slide deur

8. Hoe werkt online keukenapparatuur?

Hoe werkt slide & hide? Hoe gemakkelijk plaats je een schotel in een stoomoven? Hoe werkt een koffiemachine? Hoeveel borden kun je kwijt in een vaatwasser? Online keukenapparatuur beantwoordt je vragen niet.

Onze verkoopadviseurs leggen je het gemak van slide & hide uit. Laten je zien hoe gemakkelijk je je oven bedient. Plaatsen je borden in de vaatwasser om te kijken of het past.

Met al deze keuken ervaringen maak je straks de beste keus!

9. Krijg heldere offerte in keukenshowroom

In onze showroom ontvang je van ons een heldere offerte voor je nieuwe keuken. Deze offerte is transparant, overzichtelijk en houdt geen zaken achterwege. Dat is nog maar de vraag met online keuken offertes.

Want wie weet of alles voor je nieuwe keuken is berekend in de offerte? Dan kan een keuken online bestellen voordelig lijken, maar je hebt er niets aan als er later meerwerk bij komt.

Bij DB KeukenGroep weet je altijd direct waar je aan toe bent. Wel zo veilig. Wel zo vertrouwd.

Keukens met transparante nettoprijzen
Moderne zwarte houten keuken

De beste keukens voor de lange termijn

Wil je nog steeds jouw keuken online kopen? We hopen van niet, want ons lijkt het logischer dat je in een fysieke keukenshowroom beter af bent. Niet alleen bij de aankoop met beter advies en meer inspiratie, maar ook op de lange termijn met een professionele installatie, goede garanties en een betrouwbaar aanspreekpunt dichtbij.

In de ruim 25 jaar dat DB KeukenGroep bestaat hebben we bewezen één van de beste keukenspecialisten van Nederland te zijn. Ruim 2100 klanten beoordelen ons op Qasa.nl gemiddeld met een 9,7. Dat zegt genoeg, toch? Of lees anders de ruim 100 inspirerende klantervaringen

Kortom, met deskundig advies, transparante offertes, heldere communicatie, professionele montage door onze vakmensen en 10 jaar garantie op deze montage koop je bij ons de beste keuken. Welkom in één van onze 8 showrooms!

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,6
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
Compacte open keuken met eiland