Vestiging Pelma Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Goes - Pelma Keukens


Contactgegevens

Vestiging Pelma Keukens

Amundsenweg 47
4462 GP Goes
T: 0113 - 21 97 70
info@pelmakeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 805222947 B01
KvK: 23081704
IBAN: NL16 RABO 0301 3033 98

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2132 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak

Een keuken kopen in Vlissingen

U woont in of rondom Vlissingen en bent op zoek naar een keuken. Wellicht heeft u al een duidelijk idee van uw droomkeuken. Klein, groot, modern of juist klassiek.

Of misschien weet u nog helemaal niet wat u wilt of wat bij uw situatie past. Hoe het ook zij, een grondige oriëntatie is belangrijk bij de aankoop van een keuken. Het namelijk niet zomaar een product wat u dagelijks koopt. En u wilt uiteindelijk een keuken hebben waar u heel blij van wordt, waar u met plezier in leeft. Diverse factoren bepalen dit plezier. Onder andere uw budget, maar ook de kwaliteit van de montage en een goede service in de loop der jaren.

Pelma Keukens in Goes doet zijn uiterste best om u op alle fronten van dienst te zijn.

Maak een vrijblijvende afspraak

Landelijke keuken Vlissingen

Familie Borremans uit Vlissingen is bij Pelma Keukens in Goes terecht gekomen via een kennis die goede ervaringen had met Pelma.

De familie uit Vlissingen kwam binnen bij Pelma Keukens om eens te kijken wat de opties waren om de keuken te laten renoveren. Na een oriënterend gesprek waarin de heer en mevrouw Borremans vertelden dat na een aantal grote verbouwingen nu toch echt de keuken te beurt viel, wilden ze eens kijken wat de mogelijkheden waren om de keuken te laten renoveren.

Maar, na het zien van de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk, kleuren en fronten werd toch besloten om voor een compleet nieuwe keuken te gaan. Een keuken die een sterke basis vormt om nog jaren te genieten van de landelijke woning in Vlissingen.

Landelijke keuken

Keuken kopen in vertrouwen

Op zoek naar keukens in Vlissingen? Pelma Keukens in Goes ligt op een afstand van maar 20 minuten rijden.

In onze vernieuwde showroom vindt u een groot aanbod keukenopstellingen in alle stijlen, prijsklassen en opstellingen. Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie en laat u informeren over de mogelijkheden en de laatste trends. Onze deskundige verkopers tekenen met veel plezier uw droomkeuken in 3D en hierbij staan uw wensen en voorkeuren centraal.

Wij zijn er van overtuigd dat een droomkeuken enkel tot stand komt wanneer de wensen van de klant voorop staan. Natuurlijk wordt u keuken gemonteerd door onze eigen vakmensen en is onze service van het hoogste niveau. Van harte welkom!

Afspraak maken
Pand Pelma Keukens Goes
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan
Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree
Pelma Keukens Goes, Showroom, Inspiratiewand

PELMA is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2132 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB KeukenGroep DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.