Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Pelma Keukens

 • Zondag Gesloten
 • Maandag 10:00 - 17:00 uur
 • Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
 • Woensdag 09:30 - 17:30 uur
 • Donderdag 09:30 - 21:00 uur (koopavond)
 • Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
 • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Neem contact op

Een keuken kopen in Vlissingen

U woont in of rondom Vlissingen en bent op zoek naar een keuken. Wellicht heeft u al een duidelijk idee van uw droomkeuken. Klein, groot, modern of juist klassiek.

Of misschien weet u nog helemaal niet wat u wilt of wat bij uw situatie past. Hoe het ook zij, een grondige oriëntatie is belangrijk bij de aankoop van een keuken. Het namelijk niet zomaar een product wat u dagelijks koopt. En u wilt uiteindelijk een keuken hebben waar u heel blij van wordt, waar u met plezier in leeft. Diverse factoren bepalen dit plezier. Onder andere uw budget, maar ook de kwaliteit van de montage en een goede service in de loop der jaren.

Pelma Keukens in Goes doet zijn uiterste best om u op alle fronten van dienst te zijn.

Kleine luxe keuken met Miele apparatuur, voor scherpe prijs

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
Tijdloze-landelijke-keuken

Landelijke keuken Vlissingen

Familie Borremans uit Vlissingen is bij Pelma Keukens in Goes terecht gekomen via een kennis die goede ervaringen had met Pelma.

De familie uit Vlissingen kwam binnen bij Pelma Keukens om eens te kijken wat de opties waren om de keuken te laten renoveren. Na een oriënterend gesprek waarin de heer en mevrouw Borremans vertelden dat na een aantal grote verbouwingen nu toch echt de keuken te beurt viel, wilden ze eens kijken wat de mogelijkheden waren om de keuken te laten renoveren.

Maar, na het zien van de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk, kleuren en fronten werd toch besloten om voor een compleet nieuwe keuken te gaan. Een keuken die een sterke basis vormt om nog jaren te genieten van de landelijke woning in Vlissingen.

Keuken kopen in vertrouwen

Op zoek naar keukens in Vlissingen? Pelma Keukens in Goes ligt op een afstand van maar 20 minuten rijden.

In onze vernieuwde showroom vindt u een groot aanbod keukenopstellingen in alle stijlen, prijsklassen en opstellingen. Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie en laat u informeren over de mogelijkheden en de laatste trends. Onze deskundige verkopers tekenen met veel plezier uw droomkeuken in 3D en hierbij staan uw wensen en voorkeuren centraal.

Wij zijn er van overtuigd dat een droomkeuken enkel tot stand komt wanneer de wensen van de klant voorop staan. Natuurlijk wordt u keuken gemonteerd door onze eigen vakmensen en is onze service van het hoogste niveau. Van harte welkom!

Pand Pelma Keukens Goes