Menu

Vestiging Adee Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Rijssen - Adee Keukens


Contactgegevens

Vestiging Adee Keukens

Ethaanstraat 2
7463 PC Rijssen
T: 0548 - 54 09 22
info@adeekeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 810548136 B01
KvK: 22050122
IBAN: NL59 RABO 0301 2998 11

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 1849 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
Button afspraak is afspraak

Fam. Huis in 't Veld, Nijverdal: Goede prijs/kwaliteit

Alle waar naar z'n geld, dat zal iedereen beamen. Maar teveel betalen, dat wil niemand. Op zoek naar keukens in Nijverdal zult u waarschijnlijk veel keukenzaken tegenkomen. Maar waar betaalt u nu de laagste prijzen in de omgeving van Nijverdal? Kom naar Adee Keukens in Rijssen. Daar zult u geen spijt van krijgen.

Keukens Nijverdal


Keukens Nijverdal - grootste aanbod

Keukens koop je meestal voor een langere tijd. Bij het uitzoeken van keukens in Nijverdal wilt u over ruime keus beschikken. Wilt u zich oriënteren op landelijke keukens in Nijverdal, moderne keukens, Old Wood keukens, Residentic maatwerkkeukens, tijdloze, goedkope, hoogglans of greeploze keukens? Bij Adee Keukens zijn alle stijlen vertegenwoordigd. Onze klanten uit Nijverdal bevestigen dit. Ook familie Huis in 't Veld uit Nijverdal: "Wij hebben gekozen voor Adee Keukens vanwege het grote aanbod aan keukens en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook enkele familieleden hadden al een goede ervaring met Adee Keukens."Altijd de laagste prijzen is ons devies. Als onderdeel van een grotere organisatie kunnen wij keukens voor de regio Nijverdal scherp inkopen. U betaalt dus altijd de laagste prijzen! Bij ons vindt u geen onduidelijke opslagen. Elke prijs is een netto prijs. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent met keukens in Nijverdal.

Keukens

Keukens Nijverdal met beste advies

Zeker wanneer het aanbod overweldigend is, wordt deskundig advies op prijs gesteld. Onze klant uit Nijverdal is ook zeer tevreden: "In de winkel werden we vriendelijk ontvangen en goed en duidelijk geïnformeerd. We kregen alles keurig op papier, zodat we alle voorbereidingen voor aansluitingen tijdig klaar hadden," zo schrijven ze. Na het uitzoeken van keukens rondom Nijverdal komt uiteindelijk nog de montage. Een complex proces, dat grote vakkundigheid vereist. Wij werken uitsluitend met eigen monteurs om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. Vakmensen, die gedreven zijn om de keuken van uw dromen perfect te monteren. "De monteur was uiterst vriendelijk en liet alles steeds keurig achter. Ook was hij bereid antwoord te geven op eventuele vragen. Wij hebben dan ook geen enkele op- of aanmerking op Adee Keukens en zullen een volgende keer graag een beroep doen op Adee, mochten wij een nieuwe keuken wensen," schrijft onze klant uit Nijverdal. Een overtuigender klantervaring kunt u zich niet wensen.

Bekijk alle keukens

Adee is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 1849 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Alleen de beste appara-tuur is goed genoeg

Omdat een keuken lang mee moet gaan, werken wij alleen met het beste.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Iedereen is hiermee bezeten. Van montage tot receptioniste.