Vestiging Arma Keukens en Sanitair

Contactgegevens en openingstijden

Nunspeet - Arma Keukens en Sanitair


Contactgegevens

Vestiging Arma Keukens

Kering 6
8072 TD Nunspeet
T: 0341 - 26 11 74
info@armakeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 804414166 B01
KvK: 08067721
IBAN: NL95 RABO 0301 3009 09

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) * 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag (koopavond) * 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
*Op koopavonden zijn wij tussen 17:00 en 18:00 uur gesloten.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2163 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer

Fam. van Deuveren uit Nijkerk: "Zeer positief"

"Wij hebben alles zeer positief ervaren. Wij werden door een kennis op de hoogte gebracht van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet (regio Nijkerk).

We waren al bij verschillende andere keukenwinkels geweest maar konden daar niet slagen, totdat jullie folder door de brievenbus kwam.

Op de voorkant stond een Old Wood keuken waar we gelijk helemaal weg van waren," schrijft familie van Deuveren uit Nijkerk aan onze verkoper over hun zoektocht naar keukens in Nijkerk.

Maak een vrijblijvende afspraak
Rechte keuken in landelijke uitstraling

Lekkere proeverijen in keukens rond Nijkerk

Regelmatig demonstreren topkoks de keukens in onze showrooms. Familie van Deuveren genoot er met smaak van: "We werden heel erg vriendelijk ontvangen en uiteindelijk door jou verder geholpen.

Ook de inwendige mens kwam/komt niks tekort bij Arma Keukens en Sanitair. Het liep de eerste keer zelfs zover uit dat we een complete maaltijd voorgeschoteld kregen (super!!).

Ook de adviezen en kennis die jij ons toereikte, hebben wij als zeer betrokken ervaren en dat voor iemand die eigenlijk nog maar net in dit vak bezig is.

Al met al hebben wij na een aantal bezoeken onze droomkeuken op papier kunnen laten zetten en hebben we het contract getekend."

Arma Keukens

Professionele montage keukens rondom Nijkerk

"Er is toen een datum voor plaatsing gepland (ook weer een paar keer gewijzigd zonder problemen). Het aftellen kon beginnen. Toen het moment daar was, ging alles ook van een leien dakje.

De spullen werden keurig tijdelijk in de kamer neergezet. Het plaatsen van onze keuken nam ook maar twee dagen in beslag. En daar stond hij dan: onze droomkeuken!" schrijft de familie uit Nijkerk ons enthousiast.

Bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet (regio Nijkerk) vindt iedereen zijn droomkeuken. Bent u ook nog op zoek naar uw droomkeuken in Nijkerk? Bezoek onze showroom!  "We zijn nog steeds helemaal verliefd op onze nieuwe keuken.

Ook mensen die we nu op bezoek krijgen vinden het een schitterende keuken en wij zeggen: 'Dan moet je naar Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet (regio Nijkerk) gaan.'

Bekijk alle keukens

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag het gratis magazine aan

ARMA is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2163 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.