Vestiging Keur Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Haarlem - Keur Keukens


Contactgegevens

Vestiging Keur Keukens

Heringaweg 6c
2031 BW Haarlem
T: 023 - 51 73 180
info@keurkeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 818804415 B01
KvK: 34289054
IBAN: NL75 RABO 0301 3049 55

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2163 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer

Keukens Amsterdam

Wanneer u zoekt naar keukens in Amsterdam of buiten Amsterdam, dan komt u er diverse tegen. Maar of u nu een basic keuken zoekt, een luxe SieMatic keuken, of een showroomkeuken, u zoekt perfecte service en u wilt nooit teveel betalen.

Keur Keukens in Haarlem (omgeving Amsterdam) steekt met kop en schouders boven alle anderen uit. Onze klanten geven ons hoge waarderingen voor klanttevredenheid. De prijzen zijn vast, onze klanten gaan dus nooit de deur uit met het idee dat ze scherper hadden moeten onderhandelen.

Lees hieronder hoe één van onze klanten uit Amsterdam deze verkoopwijze als plezierig heeft ervaren. Zoekt u naar keukens Amsterdam in diverse stijlen en scherp geprijsd? Van harte welkom in onze showroom voor een grote keus in keukens Amsterdam! 

Maak vrijblijvende afspraak
Moderne eiland keuken

"De service is uitstekend"

Onze klant AJ was ook op zoek naar keukenzaak Amsterdam: "Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens in Haarlem terecht.

Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak; een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht." "Pluspunt van dit bedrijf vind ik, dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er niet verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden.

Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk." "De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht." Hartelijke groeten, AJ uit Amsterdam.

Een witte tijdloze keuken met kastenwand. Inclusief tabel en stoelen.

Keukens Amsterdam en omstreken

Keur Keukens in Haarlem is het adres wanneer u op zoek bent naar keukens in Amsterdam. Zoekt u naar een uitgekiende keuken en is uw budget beperkt?

Keukens van ons huismerk DBselect zijn schitterend, eigentijds en scherp geprijsd omdat deze keukenopstellingen ontdaan zijn van extra's! Wilt u inspiratie opdoen over de nieuwste trends van keukens in Amsterdam of buiten Amsterdam?

Bewonder ons grote aantal keukenopstellingen met onder meer onze populaire houten keukens, geliefd vanwege hun natuurlijke uitstraling. Ook bieden wij een uitgebreide keuze in SieMatic keukens Amsterdam aan.

Er is nog veel meer mogelijk. Kom eens langs tijdens uw zoektocht naar keukens in Amsterdam!

Bekijk alle keukens

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan

KEUR is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2163 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.