Vestiging Arma Keukens en Sanitair

Contactgegevens en openingstijden

Nunspeet - Arma Keukens en Sanitair


Contactgegevens

Vestiging Arma Keukens

Galvaniweg 22
8071 SC Nunspeet
T: 0341 - 26 11 74
info@armakeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 804414166 B01
KvK: 08067721
IBAN: NL95 RABO 0301 3009 09

Openingstijden

Maandag (enkel keukenshowroom)* 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
*Op maandag is onze sanitairshowroom gesloten.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2132 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak

Fam. van Beuzekom, Amersfoort: "Zeer tervreden"

Met passie verkopen wij keukens in regio Amersfoort en daarbuiten. Kwalitatief hoogwaardige keukens. Lees hieronder de ervaring van familie van Beuzekom uit Amersfoort.

Op zoek naar keukens in Amersfoort slaagden zij tot hun grote tevredenheid bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet: "Ik ben zéér tevreden met het geleverde product. Het overleg en het tot stand komen van definitieve afspraken had soms wel wat haken en ogen, maar het uiteindelijke resultaat is TOP!" schrijven zij.

Maak vrijblijvende afspraak
Witte keuken

Wederzijds vertrouwen

"We waren op de laatste dag van een actie in de showroom. We hebben toen ook gelijk de keuze voor Arma gemaakt, dit bezegeld met een handtekening.

Dat was wel snel schakelen, en zorgde ook mede voor een paar strubbelingen. Maar op basis van het wederzijds vertrouwen en de soms intensieve samenwerking staat er nu precies de keuken die we in gedachten hadden.

En we zijn gewoon verliefd op het deel van het brede gasfornuis met de ouderwetse schouw daarboven. Een plaatje," vertellen zij over hoe hun zoektocht naar keukens in Amersfoort tot een heel goed einde kwam. 

Witte keuken

Beste montage keukens en service in Amersfoort

Onze klanten uit Amersfoort waarderen de montage door onze eigen, gedreven vakmensen. Familie van Beuzekom: "Graag maken we onze extra complimenten voor de vaklui die onze keuken geplaatst hebben. Echt vakwerk tot op de millimeter."

Ook onze service wordt hoogst gewaardeerd: "De professionaliteit zit hem mijns inziens in het wederzijds vertrouwen en in het correct rechttrekken van missers. Dat heeft ARMA keukens goed gedaan!! Het product mag er zijn, daar zullen we de komende 30 jaar plezier van hebben," schrijft onze klant uit Amersfoort.

Wij verzorgen keukens in Amersfoort en de wijde regio daarbuiten. Laat u inspireren op onze website. Rond uw zoektocht naar keukens in Amersfoort af bij Arma Keukens en Sanitair. Bij ons vindt u uw droomkeuken!.

Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan

ARMA is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2132 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.