U-keuken, bron van vermaak

Volop mogelijkheden, verrassingen en bergruimte, de u-keuken vormt met recht een bron van vermaak. Wij kunnen hier veel voor u betekenen! Laat u overweldigen door onze prachtige u-keukens in alle stijlen, en ontdek wat mogelijk is in uw woning.

 

Maak vrijblijvende afspraak
Witte greeploze u-keuken in hoogglans wit

U-keukens voor handige toepassingen in keukens

Zou u graag een kleine bar willen hebben? U-keukens lenen zich hier perfect voor. U kunt bijvoorbeeld een zijde van de u-keuken doortrekken de ruimte in.

Met een paar barkrukken aan uw aanrecht tovert u het zo om tot sfeervol en praktisch zitje. Zo beschikt u over een keuken in u vorm met bar.
Overweegt u een oogverblindend fornuis? Zo’n authentiek kookstel is het waard om goed tot zijn recht te laten komen. Een u keuken heeft als voordeel dat je een fornuis er echt in kunt laten pronken. Geplaatst als middelpunt, zodat uw oog er direct opvalt wanneer u de keuken binnenkomt, benut u ten volle de bijzondere charme van een mooi fornuis.

Maar u-keukens bieden zoveel meer! Bekijk de prachtige voorbeelden en ontdek welke vrijheden de u-keuken u biedt.

Deze luxe u-keuken heeft een moderne stijl en is uitgevoerd in de kleur mat wit

U-keuken, uitgekiend opgesteld

In een u keuken hebt u letterlijk alles binnen handbereik. U hoeft zich maar om te draaien en u kunt een pak rijst, een pan of wat dan ook tevoorschijn halen. De u-keuken staat daarom ook wel bekend als een ergonomische keuken. En dat is terecht, want de loopafstanden zijn hier relatief kort, gezien de grootte van de keuken.

Een moderne u-keuken in de kleur mat wit, uitgevoerd in ton-sur-ton kleurstelling

Lees klantervaring "Fam Slui"

Lees klantervaring over u-keukens

"Ik had van verschillende mensen over Ardi gehoord en daar wilde ik ook graag een keer naartoe. Toen we daar binnen stapten, was het gelijk goed. De sfeer, de vriendelijkheid. Totaal geen opdringerigheid."

Familie Slui uit Sommelsdijk kocht een u-keuken bij Ardi Keukens (onderdeel van DB KeukenGroep).
Lees hun klantervaring en bekijk meer foto's.

Keuken Slui Sommelsdijk met dubbele spoelbak
Houten u keuken met bar en kastenwand. Voorzien van greeploos front.
Tijdloze u keuken met standbouw kast.

Lekker opbergen in u keukens

Een u keuken is over het algemeen wat groter, en dat belooft veel opbergplezier. Zo’n opstelling is ideaal voor als je over veel keukenbenodigdheden beschikt en graag kookt.

Voor fans van carrousselkasten bieden u-keukens nog een extra voordeel: omdat een u-keuken over minimaal twee hoeken beschikt, kunt u ook kiezen voor twee of meerdere carrousselkasten.

Handig omdat u met een lichte zwaai uw complete kastinhoud voorbij kunt laten komen.

Keuken ontwerpen

U-keuken, vraag advies

Is uw keuken een pijpenla, en denkt u dat een u keuken niet zal passen? Vraag onze medewerkers om advies. Wij hebben ervaring met alle soorten en maten keukenruimtes.

We kunnen u exact adviseren wat passend is in uw situatie en wat niet. Bezoek onze showroom voor meer informatie of laat u inspireren door onze andere keukenopstellingen.

Bekijk andere keuken-indelingen
Kleine u keuken. Kleine witte landelijke keuken