Keukenprojecten voor aannemers en projectontwikkelaars

Al jarenlang verzorgt DB KeukenGoep keukenprojecten en badkamerprojecten voor aannemers en projectontwikkelaars. Of het nu gaat om keukenprojecten van grootschalige nieuwbouw of renovatie tot specialistische designopdrachten, DB KeukenGroep heeft de kennis en ervaring in huis. Voor alle soorten keukenprojecten en badkamerprojecten is DB KeukenGroep uw partner.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer

Lees ervaringen van klanten

Met ruim 25 jaar ervaring heeft DB Keukens bewezen een solide en betrouwbare keukenspecialist te zijn. Vele klanten kochten in de loop der jaren hun nieuwe keuken bij één van onze vestigingen. 

Wilt u weten hoe klanten onze unieke werkwijze hebben ervaren? Lees dan tientallen klantervaringen op onze website. Bekijk hier de klantverhalen.

Klantervaringen van keuken projecten

Zorgvuldige en voortvarende aanpak van keukenprojecten

Een professionele aanpak van keukenprojecten is ons op ons lijf geschreven. Wij laten ons niet verrassen door de dynamiek van keukenprojecten. We stellen alles in ons werk om keukenprojecten conform de gestelde tijds- en budgetafspraken op te leveren.

In een vroeg stadium zorgen wij voor een gespecificeerde technische tekening, zodat tijdig bekend is waar en hoe de aansluitpunten gerealiseerd moeten worden. Als het nodig of gewenst is, schuiven we aan bij bouwvergaderingen.

Wij werken met opvallende logistieke precisie, zodat we een hoge leverbetrouwbaarheid hebben. DB KeukenGroep is een partner waar je van op aan kunt. Onze gerealiseerde projecten zijn hiervan het voorbeeld.

Project Hazenburg

Project Hazenburg Arnemuiden

Pelma Keukens levert de keukens aan het project Hazenburg in Arnemuiden. Het plan bestaat uit ruim 30 woningen, onderverdeeld in vrijstaand, tweekappers en rijwoningen.

Project Valkreek

Project Valkreek in Colijnsplaat

Aan de Valkreek, een van de mooiste landelijke plekjes van Colijnsplaat, is nieuw leven ontdekt. Het gezellige Colijnsplaat is gelegen direct aan de Oosterschelde op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, naast de Zeelandbrug en tegenover Zierikzee. Woningbouwplan Valkreek 2.0 herbergt een diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen, waarmee wonen op deze mooie plek voor iedereen mogelijk is! Pelma Keukens levert aan dit project keukens.

Project De Bieselinghe

Project De Bieselinghe

Een kleinschalige woonproject op een prachtige locatie in het dorp Biezelinge, op korte afstand van Goes in hartje Zeeland.

Aan dit water worden luxe, vrijstaande en geschakelde woningen gerealiseerd met een zee aan leefruimte. Een riante woning en een formidabele uitzicht!

Pelma Keukens in Goes levert de keukens voor dit woonproject. Bekijk onze prachtige collectie keukens online of bekijk ze onder het genot van een bakje koffie in onze showroom!

Project Aria-Goes

Aria-Goes: Wonen in een stad!

Halverwege het centrum van Goes en de dorpen 's-Gravenpolder en 's-Heer Abtskerke ligt de nieuwbouwwijk ARIA-Goes. Het is meer dan zomaar een buitenwijk van Goes. De ligging maakt deze nieuwbouwwijk van Goes uniek. De wijk ligt dicht bij het centrum van de stad, maar de traditioneel vormgegeven woningen zorgen voor een dorpse sfeer.
Pelma Keukens levert keukens aan dit prachtig project.

Appartementen Uddel

Zevental nieuw te bouwen appartementen in centrum van Uddel

De appartementen worden op ambachtelijke wijze gebouwd door een plaatselijke aannemer, volgens zeer hoogstaande kwaliteitsnormen. Het gebouw wordt gekenmerkt door strakke gevels, gecombineerd met houten delen voor een warme uitstraling. De woonoppervlakten variëren van 58 m² tot 82 m². Het complex is gelegen nabij winkels en overige voorzieningen. De parkeerplaatsen bevinden zich achter het gebouw. Avanti Keukens uit Kesteren levert een deel keukens aan dit prachtige, uniek project.

Gratis inspiratie magazine over keukens

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan

Keukenprojecten - een zorg minder

Voor veel aannemers en projectontwikkelaars is DB KeukenGroep een solide partner als het gaat om keukenprojecten en badkamerprojecten. Wij zien altijd mogelijkheden om keukenprojecten naar wens te realiseren. Dankzij onze ruime ervaring, ons breed assortiment en onze flexibele manier van werken.

Ontzorging van de opdrachtgever tekent onze manier van werken. We denken mee, kijken vooruit, communiceren duidelijk en tijdig en maken heldere afspraken waar we ons aan houden. We zijn voor en tijdens de bouw betrokken bij het hele bouwproces, zodat we mogelijke knelpunten tijdig kunnen signaleren en oplossen. Wij regelen de keuken- en badkamerprojecten, u kunt zich richten op uw primaire activiteiten. Daarmee ontzorgen we de opdrachtgever én u als de klant. Precies wat u nodig heeft.

Lees meer over DB KeukenGroep