• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Keukenprojecten voor aannemers en projectontwikkelaars

Al jarenlang verzorgt DB Keukens keukenprojecten en badkamerprojecten voor aannemers en projectontwikkelaars. Of het nu gaat om keukenprojecten van grootschalige nieuwbouw of renovatie tot specialistische designopdrachten, DB Keukens heeft de kennis en ervaring in huis. Voor alle soorten keukenprojecten en badkamerprojecten is DB Keukens uw partner.

Badkamer van Arma: “We hoeven niet ergens anders naar toe

Familie Kok uit Nunspeet

Lees klantervaring

Keuken met eiland en uitzicht over de Amsterdamse grachtengordel

Florence uit Amsterdam

Lees klantervaring
MET VIDEO

Dat onze verkoper een expert was, was goed merkbaar

Marianne en Bram Snaterse uit Bennekom

Lees klantervaring

Zorgvuldige en voortvarende aanpak van keukenprojecten

Een professionele aanpak van keukenprojecten is ons op ons lijf geschreven. Wij laten ons niet verrassen door de dynamiek van keukenprojecten. We stellen alles in ons werk om keukenprojecten conform de gestelde tijds- en budgetafspraken op te leveren.

In een vroeg stadium zorgen wij voor een gespecificeerde technische tekening, zodat tijdig bekend is waar en hoe de aansluitpunten gerealiseerd moeten worden. Als het nodig of gewenst is, schuiven we aan bij bouwvergaderingen.

Wij werken met opvallende logistieke precisie, zodat we een hoge leverbetrouwbaarheid hebben. DB Keukens is een partner waar je van op aan kunt. Onze gerealiseerde projecten zijn hiervan het voorbeeld.

Keukenmontage-DB-KeukenGroep
Keukenmontage

Project Hazenburg Arnemuiden

Pelma Keukens levert de keukens aan het project Hazenburg in Arnemuiden. Het plan bestaat uit ruim 30 woningen, onderverdeeld in vrijstaand, tweekappers en rijwoningen.

Project Hazenburg

Project Valkreek in Colijnsplaat

Aan de Valkreek, een van de mooiste landelijke plekjes van Colijnsplaat, is nieuw leven ontdekt. Het gezellige Colijnsplaat is gelegen direct aan de Oosterschelde op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, naast de Zeelandbrug en tegenover Zierikzee. Woningbouwplan Valkreek 2.0 herbergt een diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen, waarmee wonen op deze mooie plek voor iedereen mogelijk is! Pelma Keukens levert aan dit project keukens.

Project Valkreek

Project De Bieselinghe

Een kleinschalige woonproject op een prachtige locatie in het dorp Biezelinge, op korte afstand van Goes in hartje Zeeland.

Aan dit water worden luxe, vrijstaande en geschakelde woningen gerealiseerd met een zee aan leefruimte. Een riante woning en een formidabele uitzicht!

Pelma Keukens in Goes levert de keukens voor dit woonproject. Bekijk onze prachtige collectie keukens online of bekijk ze onder het genot van een bakje koffie in onze showroom!

Project De Bieselinghe

Aria-Goes: Wonen in een stad!

Halverwege het centrum van Goes en de dorpen 's-Gravenpolder en 's-Heer Abtskerke ligt de nieuwbouwwijk ARIA-Goes. Het is meer dan zomaar een buitenwijk van Goes. De ligging maakt deze nieuwbouwwijk van Goes uniek. De wijk ligt dicht bij het centrum van de stad, maar de traditioneel vormgegeven woningen zorgen voor een dorpse sfeer.
Pelma Keukens levert keukens aan dit prachtig project.

Project Aria-Goes

Zevental nieuw te bouwen appartementen in centrum van Uddel

De appartementen worden op ambachtelijke wijze gebouwd door een plaatselijke aannemer, volgens zeer hoogstaande kwaliteitsnormen. Het gebouw wordt gekenmerkt door strakke gevels, gecombineerd met houten delen voor een warme uitstraling. De woonoppervlakten variëren van 58 m² tot 82 m². Het complex is gelegen nabij winkels en overige voorzieningen. De parkeerplaatsen bevinden zich achter het gebouw. Avanti Keukens uit Kesteren levert een deel keukens aan dit prachtige, uniek project.

Appartementen Uddel

Keukenprojecten – een zorg minder

Voor veel aannemers en projectontwikkelaars is DB Keukens een solide partner als het gaat om keukenprojecten en badkamerprojecten. Wij zien altijd mogelijkheden om keukenprojecten naar wens te realiseren. Dankzij onze ruime ervaring, ons breed assortiment en onze flexibele manier van werken.

Ontzorging van de opdrachtgever tekent onze manier van werken. We denken mee, kijken vooruit, communiceren duidelijk en tijdig en maken heldere afspraken waar we ons aan houden. We zijn voor en tijdens de bouw betrokken bij het hele bouwproces, zodat we mogelijke knelpunten tijdig kunnen signaleren en oplossen. Wij regelen de keuken- en badkamerprojecten, u kunt zich richten op uw primaire activiteiten. Daarmee ontzorgen we de opdrachtgever én u als de klant. Precies wat u nodig heeft.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen