Blauwe keukens

Van blauw wordt soms gezegd dat het een koele kleur zou zijn. Ook in een blauwe keuken bent u echter uitstekend in staat om sfeer en warmte te creëren.

Wanneer u ons grote aanbod ziet van blauwe keukens zult u overtuigd zijn van de gezelligheid die ze geven. Wat dacht u ervan om bijvoorbeeld een blauwe keuken te combineren met oud hout? Blauw doet vintage materialen weer tot leven komen. Daarnaast hebben materialen met een gebruikte uitstraling een verwarmend effect op van nature wat koelere tinten.

Bekijk alle keukens
Landelijke keuken in de kleur blauw, met zwart fornuis en witte spoelbak

Blauwe keukens in alle stijlen

Een blauwe keuken is verkrijgbaar in elke stijl. Van Old Wood, klassiek, romantisch, landelijk tot modern en alles wat ertussen zit. In onze Residentic maatwerkkeukens of onze luxe lijn Excellentic zult u veel mogelijkheden vinden in blauwe keukens.

Er zijn diverse Excellentic blauwe keukens, maar er zijn nog veel meer Residentic blauwe keukens. Hier kunt u de mdf-gelakte of houtgefineerde fronten in werkelijk alle ral- en Sikkens kleuren verkrijgen. Wanneer u een blauwe staal meeneemt naar onze showroom, bepalen we aan de hand van de kleurenwaaier welke blauwe kleur het dichtst bij uw interieur komt.

Uiteraard verzorgen we eerst een proefmonster om u kleur-teleurstellingen te besparen.

Moderne blauwe keuken met witte kastenwand
Blauwe keuken
Blauwe keuken
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan!

Blauwe keukens in moderne uitvoeringen

Zeker in moderne keukens is de blauwe kleur een prachtige keuze wanneer je een tint wilt met een strakke, zakelijke uitstraling. Binnen ons brede aanbod van blauwe keukens zult u zeker een keus kunnen maken. Wat dacht u van een greeploze blauwe keuken?

Binnen het luxere programma Excellentic kunt u nu ook kiezen uit zwevende, blauwe keukens. En met de nieuwe naar binnen draaiende schuifdeuren onttrekt u alle apparatuur aan het oog. Nog strakker kan het bijna niet…

Maak vrijblijvende afspraak
Blauwe landelijke keuken van hout

Veel gestelde vragen over blauwe keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Waarom zou je kiezen voor een blauwe keuken?
Wat zijn de voordelen van een blauwe keuken?
Wat zijn de nadelen van een blauwe keuken?
Blauwe keuken