Menu

Blauwe keukens

Van blauw wordt soms gezegd dat het een koele kleur zou zijn. Ook in een blauwe keuken bent u echter uitstekend in staat om sfeer en warmte te creëren.

Wanneer u ons grote aanbod ziet van blauwe keukens zult u overtuigd zijn van de gezelligheid die ze geven. Wat dacht u ervan om bijvoorbeeld een blauwe keuken te combineren met oud hout? Blauw doet vintage materialen weer tot leven komen. Daarnaast hebben materialen met een gebruikte uitstraling een verwarmend effect op van nature wat koelere tinten.

Landelijke keuken in de kleur blauw, met zwart fornuis en witte spoelbak

Blauwe keukens in alle stijlen

Een blauwe keuken is verkrijgbaar in elke stijl. Van Old Wood, klassiek, romantisch, landelijk tot modern en alles wat ertussen zit. In onze Residentic maatwerkkeukens of onze luxe lijn Excellentic zult u veel mogelijkheden vinden in blauwe keukens.

Er zijn diverse Excellentic blauwe keukens, maar er zijn nog veel meer Residentic blauwe keukens. Hier kunt u de mdf-gelakte of houtgefineerde fronten in werkelijk alle ral- en Sikkens kleuren verkrijgen. Wanneer u een blauwe staal meeneemt naar onze showroom, bepalen we aan de hand van de kleurenwaaier welke blauwe kleur het dichtst bij uw interieur komt.

Uiteraard verzorgen we eerst een proefmonster om u kleur-teleurstellingen te besparen.

Moderne blauwe keuken met witte kastenwand
Blauwe keuken
Blauwe keuken
Magazine DB KeukenGroep

Volop inspiratie met gratis magazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over een nieuwe blauwe keuken. En het bedrijf waar u deze keuken gaat kopen. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze blauwe keukens.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine, zoals ergonomische tips en de laatste trends. Ook bevat het magazine meer informatie over ons familiebedrijf en diverse klantervaringen. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan!

Blauwe keukens in moderne uitvoeringen

Zeker in moderne keukens is de blauwe kleur een prachtige keuze wanneer je een tint wilt met een strakke, zakelijke uitstraling. Binnen ons brede aanbod van blauwe keukens zult u zeker een keus kunnen maken. Wat dacht u van een greeploze blauwe keuken?

Binnen het luxere programma Excellentic kunt u nu ook kiezen uit zwevende, blauwe keukens. En met de nieuwe naar binnen draaiende schuifdeuren onttrekt u alle apparatuur aan het oog. Nog strakker kan het bijna niet…

Bekijk al onze keukens
Blauwe landelijke keuken van hout

Veel gestelde vragen over blauwe keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 1926 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
Waarom zou je kiezen voor een blauwe keuken?
Wat zijn de voordelen van een blauwe keuken?
Wat zijn de nadelen van een blauwe keuken?
Blauwe keuken