Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Zelf keuken monteren: 5* waarom onze montage beter is

Vraag je je af of je niet beter jouw keuken zelf kunt monteren? Wij leggen uit waarom zelf je keuken monteren vaak niet verstandig is. Lees over de 5 voordelen van keukenmontage door onze vakmensen en ontdek de 6 grootste problemen bij zelf een keuken monteren.

Team keukenmontage

5 redenen waarom onze keukenmontage beter is

Kies voor een keuken inclusief montage van DB Keukens. Een keus waar je nooit spijt van gaat krijgen:

 1. Bij DB Keukens zijn we trots op ons team van eigen monteurs. Ze dragen in hoge mate bij aan onze hoge klanttevredenheid.
 2. Onze monteurs zijn professionals met een gedegen opleiding.
 3. Ze hebben een drive om het onze klanten helemaal naar wens te maken.
 4. Op onze montage ontvang je tien jaar garantie.
 5. Uiterst nette werkwijze.

6 grootste problemen bij zelf keuken monteren

Denk je die keuken monteer ik zelf wel? Maar hoe los je dan problemen op die tijdens montage naar voren komen? Onze eigen monteurs weten er raad mee.

 • Bijvoorbeeld als een kast beschadigd uit de verpakking komt. 

  Dan moet je het onderdeel opnieuw bij ons aanvragen, ondertussen kun je niet verder met je keukenplaatsing en daarna moet je het ontbrekende deel alsnog monteren. Dat kost je tijd en geeft frustratie.

  Het voordeel van keukenmontage door DB Keukens: onze monteurs nemen de rompslomp voor je uit handen.
Volg een opleiding tot keukenmonteur in ons eigen opleidingscentrum
Keukenmonteur
 • Verder worden diverse onderdelen van de keuken standaard niet meegeleverd door de fabrikant. Zoals een gasslang of perilex stekker bij de kookplaat of een sifon bij de spoelbak. Deze ontbrekende accessoires moet je bij ons bestellen. Doe je dit pas bij de montage dan dien je te wachten tot de levering en dan kun je weer verder met keukenmontage.

  Onze monteurs lossen dit probleem direct op. Ze hebben dergelijke onderdelen bij zich in hun compleet ingerichte servicebus. Het zit bij de montageprijs inbegrepen, in plaats van dat deze materialen nog voor jouw rekening komen als je de keuken zelf plaatst.
 • Het aanrechtblad wordt altijd met overlengte geleverd. Zie je het zitten om dat op maat te slijpen? En je moet het niet alleen kunnen, je loopt ook zelf risico als je het blad op maat maakt.
  Onze monteurs beschikken over professioneel gereedschap en draaien hun hand er niet voor om om een werkblad op maat te maken.

 • Het kan zijn dat de spoelbak of kookplaat niet exact in het midden van de kast zit. Denk je dat het blad verkeerd is of de afmeting van de spoelbak? Of zou het probleem in een andere hoek zitten?
  Onze monteurs denken verder waar anderen ophouden.
Montage keukenkraan Quooker
BBL-opleiding-keukenmonteur aan het DB Vakcollege
 • Hoe bouw je een vaatwasser in en moet deze in een kast?
  Onze monteurs weten hoe ze een vaatwasser moeten plaatsen.

 • Hoe verlijm je het werkblad en hoe kit je het af?
  Onze monteurs doen het snel, netjes en professioneel. 

Zoals je ziet vereist keukenmontage vakkundigheid. Dat vind je bij de monteurs van DB Keukens die je keuken met alle zorg behandelen.

Acht inspirerende showrooms

Ook onze keukens valt veel te vertellen! DB Keukens is een uniek bedrijf waarvan er geen tweede is. Onze collectie keukens is onderscheidend met veel keukenstijlen!

Van landelijke keukens tot hoogglans keukens, maar ook trendy keukens zoals monochrome keukens of marmerlook keukens, teveel om op te noemen.

Onze keukenprijzen zijn netto en laag en onze service ongekend. Het zal geen verrassing meer voor je zijn dat we op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl met de hoge score van 9,7 uit ruim 2100 reviews worden gewaardeerd.

Een bewijs dat onze klanten echt tevreden zijn! Kom langs en ervaar wat ons bedrijf bijzonder maakt tussen al het moois van onze showroomkeukens.

Showroom Artic Keukens Utrecht

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen