• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Woonstijlkeuken

Woonstijl heeft in samenwerking met Arma Keukens en Sanitair uit Nunspeet een keuken ontwikkeld die gekozen is door de lezers van het magazine Woonstijl.

Het is een heerlijke woonkeuken: landelijke stijl met een stoer accent door de kleur en het materiaal en met veel opberg- en werkruimte. Dé Woonstijlkeuken!

De keuken als kloppend hart van de woning. Was de keuken een paar jaar geleden nog een dichte ruimte waar alleen gekookt werd, tegenwoordig is het een open ruimte waar niet alleen heerlijke en gezonde maaltijden bereid worden, maar waar ook aan tafel wordt gegeten, gepraat en gelachen.

Blauwe keuken

Landelijk en stoer

Landelijk en stoer spelen een belangrijke rol in de nieuwe Woonstijlkeuken. Het is een heerlijke woonkeuken geworden die dankzij de gebruikte kleuren en materialen warm en sfeervol is.

De blauwgrijze kleur (retroblauw) brengt kleur in de keuken. Opvallende elementen zijn het 6 cm dik Toscaans hardstenen aanrechtblad, de oude spantbalk boven het kookgedeelte en de gebruikte steigerplanken aan de achterzijde van het spoeleiland.

Niet iedere keuken is zo groot als deze keuken, waardoor u het gevoel kunt krijgen dat deze keuken voor u een onbereikbare droom is. Maar met een goed ontwerpplan bent u ook in staat om in uw ruimte een dergelijke keuken te creëren!

Want de keuken is namelijk leverbaar in verschillende kleuren, maatvoeringen en prijsklassen.

Op het aanrecht

De brede, praktische lades zijn voorzien van een robuuste metalen komgreep. Een moderne en eigentijdse komgreep met een duidelijke knipoog naar het verleden.

Luxe fornuis

Zo'n groot fornuis, voorzien van een ruime kookplaat met dubbele wokbrander en twee ovenruimtes, is toch de droom van iedere thuiskok? Hier kunt u uitgebreid kokkerellen!

Goede start

Een lekker en uitgebreid ontbijt is een goede start van de dag. In deze nieuwe landelijke Woonstijlkeuken gaat dat gegarandeerd lukken!

Blauwe keuken
Blauwe keuken met keukeneiland

Lees ervaringen van klanten

20 jaar met Arma keuken gedaan zonder gedoe

Paul en Marian Akkerman uit Zwolle

Lees klantervaring
MET VIDEO

Een warm welkom, de start van onze droomkeuken

Peter en Marie Koster uit Hoevelaken

Lees klantervaring

Onze prachtige keuken met hout en antraciet

Familie van Heukelom uit Arnhem

Lees klantervaring